![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей, аз се чудех, ако на компютъра ми ще бъде в състояние да провежда NVidia GeForce 9800 GX2 графична карта .. Компютърът не е много нагоре изрез или до датата, но това не е ужасно зле. Ако това не работи, какво щеше да е добра графична карта за игри, че компютъра ми да използвам? Спецификациите: Процесор - 3.00 gigahertz Intel Pentium 4 16 килобайт първична кеш памет 1024 килобайт вторична кеш памет Дънната платка - ASUSTeK Компютърна АД "P4SD-LE" Rev 1.xx Часовник с автобус: 200 megahertz Нейната само имам концерта на овен точно сега, но мога да надстроите това. Нейната имам Windows XP в момента, но не мога също да се актуализира тази Vista. Ако има нещо друго, което трябва, че ми липсваше, да ме уведомите. Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво GFX карта имате ли в момента?
| |||
| |||
| Да, ако имате PCI-E 2.0, вашият компютър може да се справи. Но поемането от вашия процесор, вие вероятно имате DDR1 Mobo, а ти няма да бъдат намалени пълния потенциал на графична карта. |
|
| |||
| |||
| неговите съвместими, но ми се посъветва стоят настрана от всякакви ТОП графични карти, ако имате Pentium 4 защото доверието ми, че има 7600GT и моята P4 е тесните, когато дори и неговите най-3.2GHZ. Твърдо посъветва да стоят настрана от тези карти, защото "тя просто ще бъде отпадък вас няма да получите нищо повече от 7900GT изпълнение защото" на тесните |
|
| |||
| |||
| Как по дяволите можеш да ограничаващ фактор на 3.2GHz P4? Моят X1650 Pro ме чрез Crysis с всички процесор неща (физика, звук и т.н.) извит до високи. Натоварвания на стая вляво, 60 на сто нещо ползването заяви задача мениджър .. Хипер threading отнема ефективното часовник скорост до 4.8GHz прекалено .. на ОП: Съдейки от 3.0GHz Pentium 4, вие пускате по 478 сокет. Това означава, че най-добрите графични карти за AGP пристанища .. В 9800 GX2 е PCI-E карта, свикнал съм добре. Ако имате LGA775 сокет и 3.0GHz Pentium 4 тогава шансовете си да използва PCI-E карта. Бих се намери, за да видя какво пристанища дънната платка е свободен и да видите, ако имате PCI-E x16 слот отворена, A 9800GX2 ще седи добре в това. |
|
| |||
| |||
| "Как по дяволите можеш да ограничаващ фактор на 3.2GHz P4? Моят X1650 Pro ме чрез Crysis с всички процесор неща (физика, звук и т.н.) извит до високи. Натоварвания на стая вляво, 60 на сто нещо ползването заяви задача ръководител. . Хипер threading отнема ефективното часовник скорост до 4.8GHz прекалено .. " Първото нещо, аз съм по Northwood CPU и съди за това, как сте Hyperthreading Предполагам ви по Prescott. Има ли пропуски в изпълнението между Northwood и Prescott също I DONT са Hyperthreading. Това е 2.4Ghz Overclocked да 3.2Ghz, когато включите FSB и я до 3.06GHz ми 3DMakr05 рейтинг слизаше от 1000 ~ 2000 г., когато процесора е бърз му върви нагоре, така че тесните му. "Хипер threading отнема ефективното часовник скорост до 4.8GHz също." Този погрешно, Hyperthreading са доказали боли игри и дори ако игрите са мулти-резбовани Вие няма да получите много на представление засили, тъй като неговите не е пълен с двойна ядрото, те спаси 20% CPU енергия за следващите темата как се прави това ефективното часовник скорост до 4.8GHz. P4 са стари сега дни (Освен ако не сте нов Кедър Mill 65nm) дори ми Лаптопи Celeron 560 2.133GHz собственост ми 3.2Ghz лесно в CPU бенчмарк и CPU рейтинг 3DMarks05 ми даде. Купих маса сила вчера и ми е CPU стопанство обратно FPS (9 -15 FPS), тъй като то използва Unreal 3 двигател, който е много CPU зависими, сега аз искам нов компютър: ( Ами обратно към този въпрос, аз се опитах търсенето ви в дънната платка ASUS Поддръжка и намериха нищо. Е, както се споменава преди и няма да отида твърде близо до TOP END графична карта с P4 и дори ако имате AGP му не е краят на света, все още има добри AGP карта като 3850, въпреки че аз правя не препоръчвам ви да се едната с P4. Един добър избор би бил X1950 или 7900GT. Но някои изследвания тя помага много .. |
|
| |||
| |||
| Моят компютър е оценени като 4.8GHz на обработка власт .. 3.2GHz часовник скорост плюс хипер-threading прави така. Съгласен съм, Хипер Threading за Pentium 4 бе колкото използване като шоколад противопожарна охрана, но Хипер Threading е почти 0 ефект върху способността. http://www.tomshardware.com/reviews/intel ,751-22. HTML Това показва Northwood ядрото е по-бързо 3.2GHz в някои тестове с твърде Хипер Threading се леко в полза на първия тест и останалите три са в рамките на маржа по-малка скорост. Като 2 логически процесора дава възможност за повече данни се разрешава чрез по дадена точка, това означава, че преработвателят е бързо в същност. Часовникът скорост отива до 1.5x за какво беше. Това не Това означава бързо. Аз съм с помощта на Prescott ядрото при стандартни 3.2GHz, може би на Northwood ядрото не беше приятелски с Хипер Threading, но тя изглежда Prescott върви по-добре с нея. В отговор на ОП Един ATI X1650 е голямо малко карта струва ~ £ 35 и е на стойност погледнете, ако не искате да надстроите вашата система. Препоръчвам ви направя, защото ще се повиши ефективността на големите и можете да използвате 9800GX2, една дума на предупреждение, въпреки че, внимавай този видеоклип първи. Това е за 9800GTX в сравнение с GX2. Погледнете показателите за там и вижте дали можете да спестите пари! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hyperthreading има абсолютно нищо общо с часовник скорост, а вие не може да се размножава или да добавите часовник скорости. Процесорът може да бъде по-бързо някои приложения, но това не е заради часовника скорост, това е така, защото повече работа се прави по часовник, ESP. относно пропуска кеш.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Часовникът скорост не отива нагоре Очевидно е, имам предвид скоростта, с която тече по процесор е еквивалентен на движение във 4.8GHz вместо 3.2GHz |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| Коя видео карта е най-съвместими с моя компютър? | sedo83 | Графика на карти & Монитори | 2 | 26 май 2009 г. 11:46 |
| Дали PCI-E v2 графични карти, съвместими със стари дънни платки | navnut | Графика на карти & Монитори | 30 | 15 ноември 2008 10:47 |
| Коя графична карта | deeajz | Графика на карти & Монитори | 10 | 22 Дек 2007 18:45 |
| Видео карта съвместима? | Jack06 | Графика на карти & Монитори | 2 | 30 ноември 2007 05:58 |
| Нишка Инструменти | |
| |