![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jsem přemýšlel, zda můj počítač by měl být schopen držet Nvidia GeForce 9800 GX2 grafické karty .. Počítač není příliš nahoru zářez nebo aktuální, ale není to strašně špatné. Pokud to nefunguje, co by bylo dobré grafické karty na herní počítač, který by mohl použít? Specs: Procesor - 3,00 gigahertzů Intel Pentium 4 16 KB primární paměti cache 1024kilobajt sekundární paměti cache Základní desky - ASUSTeK Computer Inc 'P4SD-LE' Rev 1.xx Autobus hodin: 200 megahertzů Jejím jediným dostal koncert z berana hned, ale že můžu upgrade. Její mám Windows XP hned, ale může také aktualizace, které do průhled. Pokud je to něco jiného, co potřebujete, že jsem vynechal, dejte mi vědět. Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co GFX kartu máte v současnosti?
| |||
| |||
| Ano, pokud máte PCI-E 2.0, počítač to zvládnu. Ale za předpokladu, z vašeho procesoru, budete pravděpodobně muset DDR1 Mobo, a nebudete získání plného potenciálu pro grafickou kartu. |
|
| |||
| |||
| jeho kompatibilní, ale my poradit se držet dál od jakékoli TOP grafické karty, pokud máte Pentium 4 cos' mi věřit mám 7600GT a moje P4 je nedostatky, když ještě na svém 3.2GHZ. i radím vám držet dál od těch karet cos' by to jen plýtvání vám není dostaneme něco více než 7900GT výkon cos' s problematickými |
|
| |||
| |||
| Jak sakra můžete překážkou na 3.2GHz P4? Moje X1650 Pro mě prostřednictvím Crysis se všemi zpracovateli věci (fyzika, zvuk atd.) cranked až vysoká. Zátěže místnosti vlevo, 60 procent používání něco řekl manažer úkol .. Hyper závitování bere účinné hodiny 4.8GHz rychlostí až příliš .. na OP: Soudě podle 3.0GHz Pentium 4, máte na 478 socket. To znamená, že vaše nejlepší grafickou kartu pro AGP porty .. Na 9800 GX2 je PCI-e kartě, zvyklý fit. Pokud máte socket LGA775 a 3.0GHz Pentium 4 pak šance, můžete použít PCI-e karty. Já bych najít nástroj, aby viděli, co přístavy vaše základní deska má zdarma, a zjistit, jestli máte v PCI-E x16 slot otevřít, a 9800GX2 bude sedět hezky v tom. |
|
| |||
| |||
| "Jak sakra můžete překážkou na 3.2GHz P4? My X1650 Pro mě prostřednictvím Crysis se všemi zpracovateli věci (fyzika, zvuk atd.) cranked až vysoká. Načítá pokoje vlevo, 60 procent používání něco řekl úkolem manažera. . Hyper závitování bere účinné hodinové rychlosti 4.8GHz taky .. " První věc, já jsem na Northwood CPU a soudě o tom, jak jste hyperthreading Myslím na vaše Prescott. Tam představení rozdílů mezi Northwood a Prescott také i dont mít hyperthreading. Je to 2.4GHz Overclocked na 3.2Ghz, kdy jsem se přepínat mezi FSB a zase dolů na 3.06GHz můj 3DMakr05 skóre klesá do 1000 ~ 2000, kdy se procesor je rychlejší jeho jde nahoru, takže její nedostatky. "Hyper závitování bere účinné hodinové rychlosti 4.8GHz taky." To je špatně, hyperthreading jsou prokazatelně ublížil hry a to i v případě, že hry byly multi-závitové nebudete mít daleko k zvýšení výkonu, protože jeho ne úplný duálním jádrem, které ušetřit 20% CPU síly na další vlákno, jak to, že přijme účinné hodinové rychlosti 4.8GHz. P4 jsou staré nyní dnů (pokud máte nový Cedar Mill 65nm), i moje Notebooky Celeron 560 2.133GHz vlastnil můj 3.2Ghz snadno v CPU benchmark a CPU skóre 3DMarks05 mi dal. Koupil jsem hromadného účinku včera a můj CPU bylo bránit FPS (9 -15 FPS), protože používá Unreal Engine 3, která je velmi závislé na CPU, teď chci nový PC: ( Takže zpět k tématu, jsem se pokusil hledat budete v základní desce ASUS Podpora a nenašla. No, jak zmiňuje i před by nemělo jít příliš blízko TOP END grafická karta s P4 a dokonce i když máte své AGP není konec světa, je stále dobrá AGP karty, jako 3850, i když i nedoporučujeme, abyste jedno s P4. Dobrou volbou by bylo X1950 nebo 7900GT. Ale do některých výzkumných pomáhá hodně .. |
|
| |||
| |||
| Můj počítač je hodnocen jako s 4.8GHz zpracování moc .. 3.2GHz hodinami rychlostní plus hyper threading, dělá to tak. Souhlasím, Hyper Threading pro Pentium 4 bylo jak použít jako čokoláda požární stráž, ale Hyper Threading téměř 0 vliv na schopnost. http://www.tomshardware.com/reviews/intel ,751-22. html To ukazuje, že jádrem Northwood bylo rychlejší na 3.2GHz v některých testech také s Hyper Threading je mírně příznivý v první test a další tři jsou v maličké rozpětí nižší rychlosti. S 2 logické procesory umožňuje více dat bude moci až v daném okamžiku, to znamená, že procesor je rychlejší v podstatě. Hodiny jede rychlostí až 1.5x, co to bylo. Tento není znamenat je to rychlejší. Já jsem za použití jádra Prescott na standardní 3.2GHz, možná jádro Northwood nebyl přátelský s Hyper Threading, ale zdá se, že Prescott je lepší se to. V reakci na OP je ATi X1650 je velký trochu karta stojí ~ 35 liber a je dobře stojí za to podívat, pokud nechcete upgrade systému. Doporučuji vám proto, že zvýšení výkonu bude velké a můžete použít 9800GX2, což je slovo varování když, hodinky toto video jako první. Je to o 9800GTX ve srovnání s GX2. Podívejte se na měřítka na tam a uvidíme, jestli vám může ušetřit peníze! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hyperthreading nemá absolutně nic společného s hodinami rychlostní a nemůžete násobit nebo pridat hodiny rychlostí. Procesor může být rychlejší v některých aplikacích, ale to není kvůli hodinové rychlosti, je to proto, že více práce se provádí za hodiny, esp. o cache nemine.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hodiny rychlost nepřesahuje to, až pochopitelně mám na mysli rychlost, při které procesor běží, je ekvivalentní spuštění je na 4.8GHz místo 3.2GHz |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. Srpna 2009 08:44 |
| Která grafická karta je nejvíce kompatibilní s počítači? | sedo83 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 26. května 2009 11:46 |
| Je v2 PCI-e grafická karta kompatibilní se starými Motherboard | navnut | Graphics Cards & Monitory | 30 | 15. listopadu 2008 10:47 |
| Které grafické karty | deeajz | Graphics Cards & Monitory | 10 | 22. prosinec 2007 18:45 |
| Grafická karta kompatibilní? | Jack06 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 30. listopadu 2007 05:58 |
| Thread Nástroje | |
| |