![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, Αναρωτιόμουν αν ο υπολογιστής μου θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει Nvidia GeForce 9800 GX2 κάρτα γραφικών .. Ο υπολογιστής δεν είναι πολύ πάνω εγκοπή ή μέχρι την ημερομηνία, αλλά δεν είναι φρικτά άσχημα. Εάν δεν λειτουργήσει, τι θα ήταν μια καλή κάρτα γραφικών για τα παιχνίδια που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τον υπολογιστή μου; Χαρακτηριστικά: Επεξεργαστής - 3,00 gigahertz Intel Pentium 4 16 kilobyte πρωτογενή μνήμη cache 1024 kilobyte δευτερεύουσα μνήμη cache Motherboard - ASUSTeK Computer συν "P4SD-LE" Rev 1.xx Bus Clock: 200 megahertz Το μόνο έχεις GIG RAM του τώρα, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να αναβαθμίσει. Τα έχεις τα Windows XP τώρα, αλλά μπορώ επίσης να ενημερώσετε ότι σε Vista. Αν υπάρχει οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε ότι έχασα, πες μου. Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι GFX κάρτα έχετε σήμερα;
| |||
| |||
| Ναι, αν έχετε μια PCI-E 2.0, ο υπολογιστής σας μπορεί να το χειριστεί. Ωστόσο, αν υποτεθεί από τον επεξεργαστή σας, τότε μάλλον έχουν DDR1 Mobo, και δεν θα έχετε να αξιοποιηθεί πλήρως το δυναμικό της κάρτας γραφικών. |
|
| |||
| |||
| τη συμβατή, αλλά μου είναι συμβουλεύει μείνετε μακριά από κάθε TOP κάρτες γραφικών, αν έχετε Pentium 4 cos εμπιστοσύνη μου έχω μια 7600GT και μου P4 είναι αποσυμφόρησης, όταν ακόμη και τα σε 3.2GHZ. i συμβουλεύουμε να μείνεις μακριά από αυτές τις κάρτες cos' αυτό ακριβώς θα είναι απόβλητα σας δεν θα είναι κάτι περισσότερο από 7900GT cos επιδόσεις »των σημείων συμφόρησης |
|
| |||
| |||
| Πώς στο καλό μπορεί να σας φόρηση σε 3.2GHz P4? My X1650 Pro έχεις μου μέσω Crysis με όλα τα πράγματα επεξεργαστή (φυσική, ήχου κλπ.) cranked μέχρι υψηλό. Φορτίσεις περιθώρια αριστερά, 60 κάτι τοις εκατό χρήση καθήκον του διαχειριστή .. Hyper threading λαμβάνει η πραγματική ταχύτητα ρολογιού 4.8GHz με πολύ .. για το ΕΠ: Κρίνοντας από τις 3.0GHz Pentium 4, έχετε την πορεία σε socket 478. Αυτό σημαίνει την καλύτερη κάρτα γραφικών είναι για AGP λιμάνια .. Το 9800 GX2 είναι μια κάρτα PCI-e, συνηθίζει ταιριάζει. Εάν έχετε μια LGA775 πρίζα και 3.0GHz Pentium 4 τότε οι πιθανότητες είναι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα PCI-e. Είχα βρει ένα εργαλείο για να δείτε τι σας λιμένες μητρική πλακέτα έχει δωρεάν και να δείτε αν έχετε ένα PCI-e x16 slot ανοιχτή, μια 9800GX2 θα καθίσει όμορφα σε αυτή. |
|
| |||
| |||
| "Πώς στο καλό μπορεί να σας φόρηση σε 3.2GHz P4? Μου X1650 Pro έχεις μου μέσω Crysis με όλα τα πράγματα επεξεργαστή (φυσική, ήχου κλπ.) cranked μέχρι υψηλό. Φορτίσεις χώρο της αριστεράς, κάτι το 60 τοις εκατό της χρήσης καθήκον του διαχειριστή. . Hyper threading λαμβάνει την πραγματική ταχύτητα ρολογιού 4.8GHz με πολύ .. " Πρώτο πράγμα, είμαι σε Northwood CPU και την εκτίμηση σχετικά με το πώς έχετε hyperthreading Μάλλον σας σε Prescott. Υπάρχει μια παράσταση κενά μεταξύ Northwood και Prescott επίσης i dont έχει hyperthreading. Είναι μια 2.4Ghz Overclocked να 3.2Ghz, όταν επιλέξετε την FSB, μετατρέποντάς το σε 3.06GHz μου 3DMakr05 Αποτέλεσμα πέσει κατά 1000 ~ 2000, όταν η CPU είναι ταχύτερη της ανεβαίνει, λοιπόν την αποσυμφόρηση. "Hyper threading παίρνει την πραγματική ταχύτητα ρολογιού 4.8GHz με πολύ." Thats λάθος, hyperthreading είναι αποδεδειγμένα κακό παιχνίδια, ακόμη και αν τα παιχνίδια ήταν πολλαπλών σπείρωμα δεν θα πάρετε πολύ από τις επιδόσεις, επειδή η ενίσχυση δεν αποτελεί πλήρη διπλού πυρήνα, που εξοικονομούν 20% της CPU δύναμη για την επόμενη πώς το νήμα που λαμβάνουν την πραγματική ταχύτητα ρολογιού να 4.8GHz. P4 είναι παλιά πλέον ημέρες (Αν δεν έχετε ένα νέο Cedar Mill 65nm), ακόμα και μου Laptops Celeron 560 2.133GHz ανήκουν μου 3.2Ghz εύκολα σε σημείο αναφοράς της CPU και της CPU Αποτέλεσμα 3DMarks05 μου έδωσε. Αγόρασα μάζα αποτέλεσμα χθες και μου CPU ήταν τροχοπέδη για την FPS (9 -15 FPS) διότι χρησιμοποιεί Unreal Engine 3 η οποία είναι πολύ CPU εξαρτάται, τώρα θέλω ένα νέο υπολογιστή: ( Λοιπόν πίσω στο θέμα, προσπάθησα αναζήτηση σας στη μητρική πλακέτα ASUS Υποστήριξη και δεν βρήκαν τίποτα. Λοιπόν, όπως αναφέρει, πριν, δεν θα είναι πολύ κοντά στο άνω άκρο της κάρτας γραφικών με P4 Ακόμη και αν έχετε την AGP δεν το τέλος του κόσμου, εξακολουθούν να υπάρχουν καλές AGP κάρτα όπως η 3850 έστω και αν εγώ δεν σας συστήσει να το ένα με P4. Μια καλή επιλογή θα ήταν X1950 ή 7900GT. Αλλά κάνετε κάποια έρευνα βοηθά πολύ .. |
|
| |||
| |||
| Ο υπολογιστής μου είναι ότι έχει ονομαστική ισχύ επεξεργασίας των 4.8GHz .. 3.2GHz ταχύτητα ρολογιού συν hyper threading κάνει τόσο. Συμφωνώ, Hyper Threading για Pentium 4 ήταν τόσο χρήση ως φύλακας σοκολάτα φωτιά αλλά Hyper Threading έχει σχεδόν 0 επίπτωση στην ικανότητα. http://www.tomshardware.com/reviews/intel ,751-22. html Αυτό και μόνο δείχνει την Northwood πυρήνας ήταν ταχύτερη σε 3.2GHz σε ορισμένες δοκιμές πολύ με Hyper Threading είναι ελαφρώς θετικό στοιχείο για την πρώτη δοκιμή και οι άλλες τρεις είναι σε ένα μικρό περιθώριο μικρότερη ταχύτητα. Έχοντας 2 λογική επιτρέπει στους επεξεργαστές για περισσότερα στοιχεία μέσω του επιτραπεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο, αυτό σημαίνει ότι ο επεξεργαστής είναι πιο γρήγορα στην ουσία. Η ταχύτητα ρολογιού πηγαίνει μέχρι 1.5x ό, τι ήταν. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ταχύτερη. Είμαι με τη χρήση του Prescott πυρήνα στο πρότυπο 3.2GHz, ίσως το Northwood πυρήνας δεν ήταν φιλική με Hyper Threading αλλά φαίνεται το Prescott πηγαίνει καλύτερα με αυτό. Σε απάντηση της ΕΠ, η ATI X1650 είναι μια μεγάλη μικρή ~ κάρτα κοστίζει £ 35 και είναι καλά αξίζει να δείτε, αν δεν θέλετε να αναβαθμίσετε το σύστημά σας. Σας συνιστώ να το κάνεις επειδή οι επιδόσεις θα είναι μεγάλη ώθηση και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 9800GX2, μια λέξη της προειδοποίησης όμως, ρολόι αυτό το βίντεο πρώτα. Πρόκειται για την 9800GTX σε σύγκριση με την GX2. Κοιτάξτε τα σημεία αναφοράς για την ύπαρξη και δείτε αν μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hyperthreading δεν έχει καμία σχέση με την ταχύτητα ρολογιού, και δεν μπορείτε να προσθέσετε ή να πολλαπλασιάσετε ρολόι ταχύτητες. Ο επεξεργαστής μπορεί να είναι ταχύτερη σε ορισμένες εφαρμογές, αλλά αυτό δεν είναι λόγω της ταχύτητας του ρολογιού, είναι επειδή περισσότερη εργασία γίνεται ανά ρολόι, esp. για την προσωρινή μνήμη χάσει.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Το ρολόι της ταχύτητας δεν προχωρά μέχρι προφανώς, εννοώ την ταχύτητα με την οποία ο επεξεργαστής τρέχει σε ισοδύναμα είναι η λειτουργία του σε 4.8GHz αντί 3.2GHz |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Ποια κάρτα βίντεο είναι πιο συμβατή με τον υπολογιστή μου; | sedo83 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 26η Μαΐου 2009 11:46 |
| Είναι PCI-e v2 κάρτα γραφικών συμβατή με παλιά μητρική | navnut | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 30 | 15 Νοε 2008 10:47 |
| Ποια κάρτα γραφικών | deeajz | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 10 | 22 Δεκ. 2007 18:45 |
| Κάρτα οθόνης συμβατή; | Jack06 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 30 Νοε 2007 05:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |