manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Grafičkom karticom kompatibilan?

Reply

Thread Tools
Old 30. studenog 2008, 19:19
Novi član grupe

Default Grafičkom karticom kompatibilan?

Hej, bio sam zadivljen ako moj računalo će se moći držati Nvidia GeForce 9800 GX2 grafičke kartice .. Računalo nije samom vrhu udubljenje, odnosno do datuma, ali to nije užasno loše. Ako to ne radi, što će biti dobra grafička kartica za igranje da moj računalo moglo koristiti?

Specifikacije:

Procesor - 3,00 gigahertz Intel Pentium 4
16 kilobyte primarna cache memorije
1024 kilobyte secondary memory cache

Matične ploče - ASUSTeK Computer INC 'P4SD-LE' Rev 1.xx
Autobusni Clock: 200 megaherca

Njegov jedini dobio harpun RAM pravo zatim, ali ne mogu da nadogradite.
Njegova je dobio Windows XP odmah, ali ja mogu da to vidik ažurirati.

Ako postoji nešto što Vam je potrebno da te nema, javite mi.

Hvala
Old 1. prosinca 2008, 03:42
Administrator Group

Što GFX karticu imate trenutno?

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 1. prosinca 2008, 06:41
Member Group

Da, ako imate PCI-E 2.0, vaše računalo može nositi ga. Ali pretpostavljiv from tvoj procesor, vjerojatno imate DDR1 Mobo, a nećete biti u dolasku puni potencijal grafičke kartice.
Old 16 siječanj 2009, 15:36
Member Group

njegova kompatibilno savjetovati ali moj je boravak daleko od bilo kakve TOP graphics cards ako imate Pentium 4 cos' vjerujte mi imam 7600GT i moje P4 je bottlenecking kada čak i na svojim 3.2GHZ. Ja čvrsto savjetujemo vam da ostanu daleko od one kartice cos' samo da bi se otpad vam nije gonna dobiti ništa više od 7900GT performanse cos' uska grla u
Old 19 sij 2009, 12:47
Member Group

Kako možete pakao usko grlo na 3.2GHz P4? Moj X1650 Pro Crysis dobio mene kroz sve stvari procesor (fizika, zvuk itd.) koljenast do visoke. Hrpe soba lijevo, 60 posto uporabe nešto rekao zadaća voditelj .. Hyper Threading traje sat efektivne brzine do 4.8GHz previše ..

na OP: Sudeci po 3.0GHz Pentium 4, da radite na 478 socket. To znači da Vaša najbolja grafička kartica za AGP luke .. U 9800 GX2 je PCI-e kartice, koji ima običaj stati. Ako imate LGA775 socket i 3.0GHz Pentium 4 onda su šanse možete koristiti PCI-e kartice. Htio naći alat za vidjeti što portova vašeg matična ploča je besplatna i vidjeti ako imate PCI-E x16 utor otvoren, a 9800GX2 će sjediti lijepo u tome.
Old 20 siječanj 2009, 11:42
Member Group

"Kako se možeš pakao usko grlo na 3.2GHz P4? Moj X1650 Pro Crysis dobio mene kroz sve stvari procesor (fizika, zvuk itd.) koljenast do visoke. Hrpe soba lijevo, 60 posto uporabe nešto rekao zadaća voditelj. . Hyper Threading traje sat efektivne brzine do 4.8GHz previše .. "

Prva stvar, ja sam na Northwood CPU i prosudbu o tome koliko imate Hyperthreading mislim na vašem Prescott. Postoji jaz između izvedbe i Prescott Northwood i ja dont imati Hyperthreading. It's a 2.4Ghz Overclocked na 3.2Ghz, kada sam se pritega FSB i pretvore ga u 3.06GHz moj 3DMakr05 Ocjena spušta po 1000 ~ 2000, kada je brži CPU svojim ide gore, tako da njen bottlenecking.

"Hyper Threading traje sat efektivne brzine do 4.8GHz previše." Taj krivu, Hyperthreading su dokazali da pogođenost igre i igre, čak i ako su multi-navojem nećete dobiti mnogo izvedbe pojačati jer njegov ne punim dual core, da ste 20% CPU snage za sljedeću thread kako da se efektivne clock speed na 4.8GHz. P4 su stari sada dana (osim ako ste novi cedrovih Mill 65nm) čak i moj Prijenosna računala 560 Celeron 2.133GHz vlasništvu moje 3.2Ghz lako presedan u CPU i CPU Score 3DMarks05 dala meni. Ja kupio mass effect jučer je bio i moj CPU drľanjem natrag FPS (9 -15 FPS) jer koristi nestvarno Engine 3 što je vrlo ovisne CPU, sada želim novi PC: (

Pa nazad na temu, pokušao sam u potrazi ste u matičnoj ploči ASUS Podrška i nađe ništa. Pa kao što spominje prije nisam htio ići previše blizu TOP END grafičkom karticom sa P4, pa čak i ako imate AGP svojih ne kraja svijeta, još uvijek postoje dobri AGP karticu kao što je 3850, iako ja ne preporučujem vam ide jednu s P4. Dobar izbor bio bi X1950 ili 7900GT. No, istraživanja to ne pomaže puno ..
Old 20 siječanj 2009, 12:07
Member Group

Moj računalo je ocijenjeno kao što 4.8GHz za procesorskom snagom .. 3.2GHz clock speed plus Hyper Threading čini tako. Slažem se, Hyper Threading na Pentium 4 koliko je koristiti kao branič, ali čokolada požara Hyper Threading je skoro 0 utjecaj na sposobnost. http://www.tomshardware.com/reviews/intel ,751-22. html Koji pokazuje Northwood core na 3.2GHz bila brža u nekim testovima previše sa Hyper Threading se malo koristan u prvom testu, a ostale tri su unutar sićušne marže manje brzine.

Imajući 2 logičkih procesora omogućava više podataka preko dozvoljene u datom trenutku, to znači da je procesor je brži u bitnome. Sat za brzo odlazi do 1.5x što je bilo. Ovo ne znači da je brži. Ja sam koristeći Prescott core na 3.2GHz standard, možda Northwood jezgra nije bio prijateljski sa Hyper Threading ali izgleda Prescott ide na bolje s njim.

U odgovoru na OP, jedan ATI X1650 je odlična kartica malo troška ~ £ 35 i dobro je vrijedno pogledati, ako ne želite da nadogradite svoj sustav. Ja vam preporučam, jer će se pojačati performanse velika i možete koristiti 9800GX2, riječ upozorenje ipak, paziti ovaj video prvi. It's o 9800GTX u odnosu na GX2. Pogledajte na repere tamo i vidjeti ako možeš uštedjeti novac!
Old 20 siječanj 2009, 18:05
Donatorska Grupa

Hyperthreading ima apsolutno ništa za napraviti sa satom brzinu, a ne možete umnožiti ili dodati sat brzinama. Procesor svibanj biti brža u nekim programima, ali to nije zbog clock speed, to je zato jer više posla obavlja se po sat, esp. na cache propusti.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 21 siječanj 2009, 09:32
Member Group

Sat za brzo ne ide gore očito, mislim na brzinu na kojoj prometuje na procesor je ekvivalent prikazivati ga na 4.8GHz umjesto 3.2GHz
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Graphics Cards & Monitors 9 5. kolovoz 2009 08:44
Koju grafičku karticu je vrlo kompatibilan sa mojim računalom? sedo83 Graphics Cards & Monitors 2 26. svibanj 2009 11:46
Je v2 PCI-E grafička kartica kompatibilna sa stare matične ploče navnut Graphics Cards & Monitors 30 15. studeni 2008 10:47
Koja grafička kartica deeajz Graphics Cards & Monitors 10 22. prosinac 2007 18:45
Video Card kompatibilan? Jack06 Graphics Cards & Monitors 2 30. studeni 2007 05:58
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.