![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé, én arra gondoltam, ha a számítógép képes lesz, hogy egy Nvidia GeForce 9800 GX2 grafikus kártyával .. A számítógép nem nagyon tökély csúcsa vagy naprakész, de nem rettenetesen rossz. Ha ez nem működik, mi lenne a jó grafikus kártya szerencsejáték, hogy a számítógépet is használni? Specs: Processzor - 3,00 gigahertz Intel Pentium 4 16 kilobyte elsődleges cache memória 1024 kilobyte másodlagos cache memória Alaplap - ASUSTeK Computer Inc. P4SD-LE "Rev 1.xx Bus Clock: 200 megahertz Ennek csak van egy koncert RAM most, de tudom, hogy a frissítést. A Windows XP van most, de azt is, hogy a frissítés a Vista. Ha van valami másra van szüksége, amit nem fogadott, let me know. Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi Gfx kártya van-e jelenleg?
| |||
| |||
| Igen, ha van egy PCI-E 2.0, a számítógép lehet kezelni. De feltételezve, hogy az a feldolgozó, akkor valószínűleg DDR1 Mobo, és akkor nem kell, hogy az teljes mértékben a grafikus kártyát. |
|
| |||
| |||
| a kompatibilis, de tanácsot is távol marad a TOP grafikus kártyák Ha van Pentium 4 cos "bízz bennem van a 7600GT, és a P4 van akadályelhárításra, amikor még az a 3.2GHz. Azt tanácsoljuk, hogy határozottan távol tartja magát, mert ezek a kártyák "ez csak egy hulladékot akkor nem lesz semmi több, mint a 7900GT teljesítményét, mert" a szűk |
|
| |||
| |||
| Hogy a fene tud szűk egy 3.2GHz P4? Saját X1650 Pro elkapott a Crysis minden processzor stuff (fizika, hang stb) fogantyús akár nagy. Rengeteg elférni, 60 százalékos használati mondott valamit a Feladatkezelőből .. Hyper Threading veszi a tényleges órajel a 4.8GHz is .. Az OP: ítélve a 3.0GHz Pentium 4, te fut a 478 socket. Ez azt jelenti, a legjobb grafikus kártya van AGP portok .. A 9800 GX2 a PCI-E kártya, szokás illeszkedik. Ha van egy LGA775 socket és 3.0GHz Pentium 4 esélye van, akkor használhatjuk a PCI-E kártyát. Szeretnék találni egy eszközt, hogy mi a kikötők alaplap van szabad, és ha van egy PCI-E x16 slot nyitott, a 9800GX2 fog ülni szépen ebben. |
|
| |||
| |||
| "Hogy a fene tud szűk egy 3.2GHz P4? My X1650 Pro elkapott a Crysis minden processzor stuff (fizika, hang stb) fogantyús akár nagy. Rengeteg elférni, 60 százalékos használati mondott valamit a Feladatkezelőből. . Hyper Threading veszi a tényleges órajel a 4.8GHz is .. " Az első dolog, én vagyok a Northwood CPU és megítélésére, hogyan van Hyperthreading Gondolom el egy Prescott. Itt a teljesítmény közötti szakadék Northwood és Prescott is i dont volna Hyperthreading. Ez egy 2.4GHZ Overclocked hogy 3.2GHz, Amikor váltani FSB és fordítsa le a 3.06GHz én 3DMakr05 pontszám jár le 1000 ~ 2000-ben, amikor a CPU gyorsabb annak megy fel, így akadályelhárításra. "Hyper Threading veszi a tényleges órajel a 4.8GHz is. Thats baj, Hyperthreading bebizonyosodott, hogy fáj a játékok és még akkor is, ha a játék is több szálon akkor soha nem lesz sok a teljesítmény-növekedést, mert az nem teljes, kétmagos, hogy mentse a CPU teljesítmény 20%-át a következő szál mit tegyen hatékony óra sebesség 4.8GHz. P4 régi most egy nap (kivéve, ha van egy új Cedar Mill 65nm), még az én Laptopok Celeron 560 2.133GHz tulajdonú én könnyen 3.2GHz CPU benchmark és a CPU pontszám 3DMarks05 adott nekem. Vettem tegnap Mass Effect, és a CPU tartja vissza az FPS (9 -15 FPS) használ, mert Unreal 3 motor, amely nagyon CPU függő, most szeretnék venni egy új PC: ( Nos vissza a tárgyat, megpróbáltam keresett meg az ASUS alaplap támogatás és nem talált semmit. Valamint említést tesz, mielőtt nem megy túl közel TOP grafikus kártya P4 és még akkor is, ha AGP-a nem a világ vége, még mindig vannak jó AGP kártya, mint a 3850 még akkor is, ha nem ajánljuk, hogy kezd az egyik a P4. Egy jó választás lenne X1950 vagy 7900GT. De néhány kutatás segít sokat .. |
|
| |||
| |||
| Saját számítógép értékelt szerint 4.8GHz feldolgozási teljesítmény .. 3,2 GHz órajel, valamint a Hyper Threading teszi meg. Egyetértek, Hyper Threading a Pentium 4 volt annyira használja a csokoládé őr tüzet, de a Hyper Threading közel 0 hatása a képesség. http://www.tomshardware.com/reviews/intel ,751-22. html Ezt mutatja a Northwood mag gyorsabb volt a 3.2GHz egyes vizsgálatok is a Hyper Threading kissé előnyös az első vizsgálat, a másik három is egy kis mozgástér kisebb sebességgel. Miután 2 logikai processzorok lehetővé teszi több adatot is át lehet egy adott ponton, ez azt jelenti, hogy a processzor gyorsabb lényegében. Az óra sebességgel halad, legfeljebb 1.5x mi az. Ez nem azt jelenti, hogy gyorsabb. Én vagyok a Prescott mag szabványos 3.2GHz, talán a Northwood mag nem volt barátságos a Hyper Threading, de úgy tűnik, a Prescott jobban megy vele. Válaszul az OP, az ATi X1650 egy nagyszerű kis kártya költségkalkulációs ~ 35 £, és érdemes megnézni, ha nem szeretné frissíteni a rendszert. Azt ajánljuk, hogy nem, mert a teljesítmény-növekedést fog nagy és használatod 9800GX2, egy szót azonban figyelmeztet, vigyázz Ez a videó első. Arról van szó, a 9800GTX összehasonlítva a GX2. Nézd meg az referenciaértékeinek létezik, és ha lehet pénzt megtakarítani? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hyperthreading egyáltalán semmi köze óra sebességet, és nem tudja, vagy add szorzáshoz óra sebességgel. A processzor gyorsabb lehet az egyes alkalmazások, de ez nem azért, mert az órajel, ez azért van, mert több munkát végeznek per óra, ESP. A cache hiányzik.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Az órajel nem megy ki egyértelműen, úgy értem az a sebesség, amellyel a processzor futtatja az is egyenértékű működési azt 4.8GHz helyett 3.2GHz |