![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey, I was wondering, jei mano kompiuteris galės turėti Nvidia GeForce 9.800 GX2 vaizdo plokštė .. Kompiuteris nėra labai aukščiausios klasės arba iki datos, bet ne siaubingai blogai. Jei jis neveikia, kas būtų gera vaizdo plokštė žaidimų, kad mano kompiuteris gali naudoti? Specifikacijos: Procesorius - 3,00 gigahercų Intel Pentium 4 16 kilobaitai pirminės talpyklos 1.024 kilobaitai antrinio atminties talpyklą Motherboard - ASUSTeK Computer Inc "P4SD-LE" Versija 1.xx Bus Clock: 200 MHz Jos tik gavo RAM koncertą dabar, tačiau galiu atnaujinti, kad. Jos gavo "Windows XP dabar, tačiau taip pat galiu atnaujinti, kad su Vista. Jei ką nors dar reikia, kad Aš pavėlavau, let me know. Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas GFX kortelę Ar turite šiuo metu?
| |||
| |||
| Taip, jei turite PCI-E 2.0, jūsų kompiuteris gali palaikyti jį. Tačiau darant prielaidą, kad iš jūsų procesorius tikriausiai turite DDR1 MOBO, ir jums nebus gauti visas galimybes grafikos plokštę. |
|
| |||
| |||
| jos atitinka, bet man patarti tai likti nuošalyje nuo bet kokios TOP korteles, jei turite "Pentium 4" cos "Trust me turiu 7600GT ir mano P4 yra siauras, kai jis net savo prie 3.2GHz. Aš primygtinai rekomenduojame jums likti nuošalyje nuo šių kortų cos "tai tiesiog atliekų You Ain't Gonna Get nieko daugiau, nei 7900GT veiklos cos" ir kliūtys |
|
| |||
| |||
| Kaip gi jūs galite silpnoji dėl 3.2GHz P4? Mano X1650 Pro got me per Crysis su visais procesorius dalykų (fizika, garsas ir tt) alkūninis iki didelio. Kroviniai iš kambario į kairę, nors 60 proc naudojimas sakė Task Manager .. Hyper threading mano veiksmingas laikrodžio greitį 4.8GHz per .. į OP: Sprendžiant pagal 3.0GHz Pentium 4, dirbate su 478 socket. Tai reiškia, kad geriausia vaizdo plokštė yra skirta AGP uostų .. 9.800 GX2 yra PCI-E kortelę, wont fit. Jei turite LGA775 lizdą ir 3.0GHz Pentium 4 tada yra tikimybė, galite naudoti PCI-E kortelė. Norėčiau rasti priemonę pamatyti, kas uostų jūsų pagrindinė plokštė turi laisvą ir pamatyti, jei turite PCI-E x16 atidaryti, 9800GX2 sėdės gražiai tame. |
|
| |||
| |||
| "Kaip gi tu gali trukdžių dėl 3.2GHz P4? Mano X1650 Pro got me per Crysis visus procesorius dalykų (fizika, garsas ir tt) alkūninio iki didelio. Kroviniai iš kambario į kairę, nors 60 proc naudojimas sakė Task Manager. . Hyper threading mano veiksmingas laikrodžio greitį 4.8GHz per .. " Pirmas dalykas, I'm on Northwood CPU ir sprendžiant apie tai, kaip jūs Hyper Manau, dėl savo Prescott. Nėra rezultatų skirtumai Prescott Northwood ir taip pat i dont turėti Hyper. It's a 2.4GHz Overclocked iki 3.2GHz, Kada perjungti FSB ir paversti jį iki 3.06GHz Mano 3DMakr05 balas krinta iš 1000 ~ 2000 m., kai procesorius yra spartesnis, jos pakyla, todėl jos trūkumus. "Hyper threading mano veiksmingas laikrodžio greitį 4.8GHz per. Thats wrong, Hyper yra įrodyta, kad skauda žaidimus ir net žaidimus wielowątkowych jūs negausite daug efektyvumą padidinti, nes jos ne visiškai Dual Core, jos sutaupyti 20% procesoriaus galios Next thread Kaip tai atsižvelgti veiksmingas laikrodis greitis 4.8GHz. P4 yra senas dienas (nebent turite nauja Cedar Mill "65 nm), net mano Nešiojamieji Celeron 560 2.133GHz priklauso mano 3.2GHz lengvai CPU Benchmark ir CPU Score 3DMarks05 man. Aš nusipirkau Mass Effect vakar ir mano buvo CPU stabdo fps (9 -15 PAS), nes jis naudoja Unreal 3 variklis, kuris labai priklauso nuo procesoriaus, dabar noriu naujo PC: ( Na grįžti į tema, aš bandžiau ieškoti Jums plokštę į ASUS Pagalba ir nerado. Pat nurodo Before I nenorėjo eiti per arti aukščiausios klasės vaizdo plokštė su P4, ir net jei jums AGP jos ne pasaulio pabaiga, vis dar yra gera AGP kortelę, pavyzdžiui, 3.850, nors nemanau, rekomenduojame jums sekasi vienas su P4. Geras pasirinkimas būtų X1950 ar 7900GT. Tačiau kai kurie tyrimai padeda daug .. |
|
| |||
| |||
| Mano kompiuteryje yra reitinguojamos kaip pasižyminčios 4.8GHz apdorojimo galia .. 3.2GHz clock speed plius Hyper threading daro jį tokį. Aš sutinku, Hyper threading Pentium 4 buvo net naudoti kaip šokoladas priešgaisrinės apsaugos, bet Hyper threading beveik 0 poveikio galimybę. http://www.tomshardware.com/reviews/intel ,751-22. Html Tai rodo, Northwood core buvo greičiau ne 3.2GHz kai per bandymus su Hyper threading šiek tiek naudingos pirmojo bandymo, o kiti trys buvo per mažas skirtumas mažesnis greitis. Atsižvelgdama 2 logiška procesoriai leidžia daugiau duomenų bus leista per tam tikru, tai reiškia, kad procesorius yra spartesnis esmė. Clock Speed važiuoja iki 1,5 x, kas tai buvo. Šitas nėra tai ji greičiau. Aš naudoju Prescott core standartinėmis 3.2GHz, gal Northwood core nebuvo draugiška su Hyper threading, bet atrodo, Prescott eina geriau su juo. Atsakydama į OP ATI X1650 yra labai mažai kortelė kainuoja ~ 35 £ ir verta žiūrėti, jei nenorite atnaujinti savo sistemą. Mes rekomenduojame jums padaryti nes užtikrins augimą, bus didelis, ir jūs galite naudoti 9800GX2, įspėti nors, laikrodžių žodis šį video pirma. Kalbama apie palyginti su GX2 9800GTX. Pažvelkite ten gaires ir pamatyti, jei jūs galėtumėte sutaupyti pinigų! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hyper neturi visiškai nieko bendro su laikrodžio greitį, ir tu negali daugintis arba pridėti laikrodžio greitį. Procesorius gali būti spartesnis tam tikriems taikymo būdams, bet tai ne dėl to laikrodžio greitį, tai yra daugiau, nes darbas atliekamas per parą, ESP. ant talpyklos nepataikė.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Clock Speed jis negali eiti aišku, aš tai greitis, kuriuo perdirbėjas dirba ne tai veikia tai ne 4.8GHz, o ne 3.2GHz lygiavertis |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Kuri vaizdo korta labiausiai suderinami su mano kompiuteriu? | sedo83 | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | Gegužė 26, 2009 11:46 |
| Ar PCI-E v2 grafikos korta suderinama su senais Motherboard | navnut | Graphics Cards & Monitoriai | 30 | Lapkritis 15, 2008 10:47 |
| Kuris video | deeajz | Graphics Cards & Monitoriai | 10 | 22 gruodis 2007 18:45 |
| Vaizdo korta suderinama? | Jack06 | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | Lapkritis 30, 2007 05:58 |
| Temos įrankiai | |
| |