mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Grafikas karte ir saderīga?

Reply

Thread Tools
Old Novembris 30, 2008, 19:19
New Member Group

Default Grafikas karte ir saderīga?

Hey, man bija jautājums, ja mans dators varētu būt nVidia GeForce 9800 GX2 graphics card .. Dators nav ļoti top notch, vai līdz dienai, bet tas nav briesmīgi slikts. Ja tas nedarbojas, kādi būtu labs grafikas karte gaming, ka mans dators varētu izmantot?

Specifikācija:

Processor - 3.00 gigahercu Intel Pentium 4
16 kilobaiti primārā atmiņa cache
1.024 kilobaits sekundārā atmiņa cache

Motherboard - ASUSTeK Computer Inc P4SD-LE "Rev 1.xx
Bus Clock: 200 megahercu

Tā tikai ieguva GIG RAM tieši tagad, bet es varu uzlabot to.
Tā got windows xp tieši tagad, bet es varu atjaunināt arī, ka, lai vista.

Ja tur ir kaut kas cits jums, ka es nokavēju, let me know.

Pateicība
Old 1 decembris 2008, 03:42
Administrator Group

Kas GFX karti jums ir pašlaik?

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 1 decembris 2008, 06:41
Loceklis

Jā, ja jums ir PCI-E 2.0, dators var apieties. Bet, pieņemot, ka jūsu procesors, jūs, iespējams, ir DDR1 MOBO, un jums nebūs panākt pilnu potenciālu Graphics Card.
Old Janvāris 16, 2009, 15:36
Loceklis

tā ir saderīga bet mans ieteikt ir apturēt prom no TOP grafikas kartes, ja jums ir Pentium 4 cos uzticību man i ir 7600GT un mana P4 nav problēmu risināšanu tam, kad pat savu līdz 3.2GHz. i iesakām jums apturēt prom no šīm kārtīm, cos 'it vēlētos būt atkritumi jums nav gonna saņemt kaut ko vairāk nekā 7900GT veiktspēju cos "un trūkumi
Old Janvāris 19, 2009, 12:47
Loceklis

Kā heck jūs varat sašaurinājumu uz 3.2GHz P4? Manu X1650 Pro got man ar Crysis ar visiem procesoru stuff (fizika, skaņa uc), izliekts līdz augsts. Slodzes telpa pa kreisi, pa 60 kaut procenti pielietojumam šo uzdevumu pārvaldnieks .. Hyper threading tiek efektīvi pulksteni ātrumu līdz 4.8GHz pārāk ..

uz OP: Spriežot pēc 3.0GHz Pentium 4, jūs darbojas 478 socket. Tas nozīmē, ka jūsu labākais grafikas karte ir AGP ports .. 9.800 GX2 ir PCI-e karti, paradis fit. Ja jums ir LGA775 socket un 3.0GHz Pentium 4, tad iespējas ir iespējams izmantot PCI-e karti. I'd atrast līdzekli, lai redzētu, kas ostām Jūsu motherboard ir brīva un redzēt, ja jums ir PCI-E x16 slot atvērt, 9800GX2 būs sēdēt labi in that.
Old Janvāris 20, 2009, 11:42
Loceklis

"Kā heck jūs varat sašaurinājumu uz 3.2GHz P4? Mani X1650 Pro got man ar Crysis ar visiem procesoru stuff (fizika, skaņa uc), izliekts līdz augsts. Loads of room left, 60 kaut procenti pielietojumam šo uzdevumu pārvaldnieku. . Hyper threading tiek efektīvi pulksteni ātrumu līdz 4.8GHz pārāk .. "

Pirmā lieta, es esmu par Northwood CPU un spriests par to, kā jūs Hyperthreading i uzminēt jūsu par Prescott. Ir veiktspējas atšķirības starp Northwood un Prescott arī i dont ir Hyperthreading. Tas 2.4Ghz Overclocked uz 3.2GHz, kad es pārslēgšanas FSB un pārvērst to līdz 3.06GHz manu 3DMakr05 rādītājs pazeminās līdz 1000 ~ 2000, ja CPU ir ātrāks tā iet uz augšu, tāpēc tās novēršanu esošajās ražotnēs.

"Hyper threading tiek efektīvi pulksteni ātrumu 4.8GHz too." Tas ir nepareizi, Hyperthreading Ir pierādīts, ka savainoti spēles un pat ja spēles multi-threaded, Jums nav iegūt daudz izpildes veicināšanai, jo tās nav pilnīgi Dual Core, tiem ietaupīt 20% no CPU jaudas, lai nākamais pavediens, kā tas, kas ņem efektīvu pulksteņa ātrums līdz 4.8GHz. P4 ir veci tagad dienas (Ja vien Jums ir jaunas Cedar Mill 65nm), pat mana Portatīvie Celeron 560 2.133GHz pieder mana 3.2GHz viegli CPU etalonu un CPU Score 3DMarks05 man iedeva. Iegādājos Mass Effect vakar un mans CPU turēja atpakaļ FPS (9 -15 FPS), jo tā izmanto Unreal 3 dzinēju, kas ir ļoti CPU atkarīgs, tagad es gribu jaunu datoru: (

Nu atpakaļ uz jautājumu, es centos meklēšana jūs mātesplatē ASUS Atbalsts un neatrada. Nu, kā minēts, pirms es neko pārāk tuvu augšgalā grafikas karte ar P4 un pat ja jums ir AGP tās nav beigām pasaulē, joprojām ir labas AGP karti, piemēram, 3.850, pat ja es nedomāju, iesakām iegūt viens ar P4. Laba izvēle varētu būt X1950 vai 7900GT. Bet tie daži pētījumi palīdz daudz ..
Old Janvāris 20, 2009, 12:07
Loceklis

Mans dators ir atzītas par tādām, kam 4.8GHz apstrādes jauda .. 3.2GHz clock speed plus hyper threading padara to darīt. Es piekrītu, Hyper Threading par Pentium 4 bija tik daudz izmanto kā šokolādes uguns aizsargs bet Hyper Threading ir gandrīz 0 ietekmi uz spēju. http://www.tomshardware.com/reviews/intel ,751-22. html Tas liecina, Northwood kodols bija ātrāks par 3.2GHz dažos testos arī ar Hyper Threading ir nedaudz labvēlīgi pirmajā testā un pārējās trīs ir robežās niecīgu starpību mazāks ātrums.

Kam ir 2 loģiski procesori pieļauj vairāk datus, kas tiek atļauts ar pie dotā punkta, tas nozīmē, ka procesors ir ātrāks pēc būtības. Clock speed iet līdz 1.5x kas tas bija. Šis nav nozīmē, tas ir ātrāk. Es izmantoju Prescott kodols standarta 3.2GHz, varbūt Northwood kodols nav draudzīgs ar Hyper Threading bet šķiet, Prescott iet labāk ar to.

Atbildot uz OP, ATI X1650 ir lieliska nedaudz karti maksā ~ 35 £ un ir labi vērts apskatīt, ja nevēlaties, lai atjauninātu savu sistēmu. Es iesaku tev, jo veiktspējas lēcienu būs liela un jūs varat izmantot 9800GX2, vārds brīdināt gan, skatīties Šajā video pirmās. Tas ir par 9800GTX, salīdzinot ar GX2. Paskaties uz tur kritērijus un redzēt, ja jūs varētu ietaupīt naudu!
Old Janvāris 20, 2009, 18:05
Donors Group

Hyperthreading nav absolūti nekāda sakara ar pulksteni ātrumu, un to nevar pavairot vai pievienot pulksteni ātrumu. Procesoru var straujāk dažiem lietojumiem, bet tas nav tāpēc, ka pulksteņa ātrums, tas ir tāpēc lielāks darbs tiek darīts vienu pulksteni, esp. par cache neizmanto.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Janvāris 21, 2009, 09:32
Loceklis

Pulksteņa ātrums nepārsniedz up protams, es domāju ātrumu, ar kādu procesors darbojas pie ir līdzvērtīgs rādīšanu pie 4.8GHz vietā 3.2GHz
Reply

Register

Bookmarks