mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Placă grafică compatibilă?

Reply

Thread Tools
Old 30 noiembrie 2008, 19:19
Noile state Group

Default Placă grafică compatibilă?

Hei, mă întrebam dacă calculatorul meu ar trebui să poată organiza o NVIDIA GeForce 9800 GX2 placă grafică .. Computerul nu este foarte sus dantela sau până la data, dar nu este groaznic de rău. Dacă nu funcţionează, ce ar fi un card de grafica pentru jocuri pe care mi-ar putea folosi calculatorul?

Specificatiile:

Procesor - 3.00 gigahertz Intel Pentium 4
16 kilobyte primar memorie cache
1024 kilobyte secundar memorie cache

Plăci de bază - ASUSTeK Computer Inc "P4SD-LE" Rev 1.xx
Bus Clock: 200 megahertzi

Doar sa am o gig de RAM, chiar acum, dar cred că pot upgrade.
Sa ai Windows XP, chiar acum, dar pot actualiza, de asemenea, că pentru a Vista.

Dacă nu e nimic altceva ai nevoie ca am pierdut, lasă-mă să ştiu.

Mulţumesc
Old 1 decembrie 2008, 03:42
Administrator Group

Ce GFX carte aveţi în prezent?

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 1 decembrie 2008, 06:41
Grupul de stat

Da, dacă aveţi un PCI-E 2.0, computerul poate descurca. Dar, presupunând de pe procesor, probabil va trebui DDR1 Mobo, şi nu va fi obtinerea de întregul potenţial al placă grafică.
Old 16 ianuarie 2009, 15:36
Grupul de stat

sa compatibile, dar mi se recomanda stai departe de orice TOP grafica carduri, dacă aveţi Pentium 4 pentru ca "au încredere în mine am un 7600GT si mi P4 este bottlenecking când chiar sale la 3.2GHZ. i puternic sfatuim sa stai departe de aceste carduri pentru ca "ar fi doar o pierdere ce nu va primi nimic mai mult decât 7900GT performanţă pentru ca" a blocajelor
Old 19 ianuarie 2009, 12:47
Grupul de stat

Cum naiba poti sa gâtuire pe o 3.2GHz P4?? My X1650 Pro luat eu prin Crysis cu toate lucrurile procesor (fizica, sunet etc) cranked până la mare. O gramada de cameră stânga, 60 la sută de utilizare a spus ceva Task Manager .. Hyper Threading ia eficiente ceas de viteză la 4.8GHz prea ..

la OP: Judecând după 3.0GHz Pentium 4, pe care îl execută pe un socket 478. Aceasta înseamnă că vă placă grafică este cel mai bun pentru AGP porturile .. În 9800 GX2 este un card PCI-E, obiceiul de cuviinta. Dacă aveţi un socket LGA775 şi o 3.0GHz Pentium 4, atunci şansele sunt puteţi utiliza un card PCI-E. Aş găsi un instrument pentru a vedea ce porturi dvs. gratuit şi placa de bază a vedea dacă aveţi un PCI-E x16 slot deschis, un 9800GX2 va sta bine cu asta.
Old 20 ianuarie 2009, 11:42
Grupul de stat

"Cum naiba poti sa gâtuire pe o 3.2GHz P4?? Meu X1650 Pro luat eu prin Crysis cu toate lucrurile procesor (fizica, sunet etc) cranked până la mare. Gramada de cameră stânga, 60 la sută de utilizare a spus ceva de Task Manager. . Hyper Threading ia eficiente ceas de viteză la 4.8GHz prea .. "

Primul lucru, sunt pe un procesor Northwood şi judecând cu privire la modul pe care le-aţi Hyperthreading Cred dvs. pe un Prescott. Există o performanţă decalaje între Northwood şi Prescott de asemenea, i-au dont Hyperthreading. Este o 2.4Ghz Overclocked la 3.2Ghz, Când comutare FSB şi să-l în jos pentru a 3.06GHz meu 3DMakr05 Scor merge cu putere de 1000 ~ 2000, când procesorul este mai rapid sa urca, asa ca sa bottlenecking.

"Hyper Threading ia eficiente ceas de viteză la 4.8GHz prea". Thats greşit, Hyperthreading au dovedit a rănit jocuri şi chiar şi în cazul în care au fost jocuri multi-filetat nu veti primi de mult dintr-un impuls de performanţă, pentru că ei nu o dual core, ele salva puterea procesorului de 20% pentru următorii şirul cum că ia efectivă ceas de viteză la 4.8GHz. P4 sunt vechi de acum o zi (doar dacă nu au un nou 65nm Cedar Mill), chiar mi Laptop-uri Celeron 560 2.133GHz proprietatea mea 3.2Ghz uşor în CPU benchmark şi CPU Scor 3DMarks05 mi-a dat. I-am cumpărat mass efect de ieri şi de procesorul meu a fost de retinere a FPS (9 -15 FPS), deoarece foloseste Unreal Engine 3, care este foarte dependent de procesor, acum vreau un nou PC-ul: (

Ei bine înapoi la subiect, am incercat sa te placa de bază în căutarea ASUS Suport şi găsit nimic. Ei bine, astfel cum se menţionează în faţa nu i-ar merge prea aproape de TOP END placă grafică cu P4 şi, chiar dacă aţi AGP sa nu sfârşitul lumii, există încă bine AGP carte, cum ar fi 3850, chiar dacă nu vă recomandăm să Noţiuni de bază o cu un P4. O bună alegere ar fi X1950 sau 7900GT. Dar unele cercetare-l ajuta mult ..
Old 20 ianuarie 2009, 12:07
Grupul de stat

Calculatorul meu este evaluat ca având 4.8GHz de putere de procesare .. 3.2GHz ceas viteza plus Hyper Threading face acest lucru. Sunt de acord, pe Hyper Threading Pentium 4 a fost la fel de mult ca o utilizare ciocolata foc garda Hyper Threading, dar are aproape 0 vigoare la capacitate. http://www.tomshardware.com/reviews/intel ,751-22. html Asta arată Northwood core a fost mai rapid la 3.2GHz, în unele teste prea cu Hyper Threading fiind uşor benefice în primul test şi celelalte trei fiind într-o mică marjă de mai puţin de viteză.

Avand 2 procesoare logice permite mai multe date fiind permis prin intermediul la un anumit punct, aceasta înseamnă că procesor este mai rapid, în esenţă. Ceasul de viteză merge până la 1.5x ce a fost. Acesta nu medie este mai rapid. Sunt folosind Prescott core la 3.2GHz standard, poate de Northwood core nu a fost prietenos cu Hyper Threading, dar se pare că a Prescott merge mai bine cu ea.

Ca răspuns la OP, un ATI X1650 este un pic mare carte a costurilor ~ £ 35 şi este bine în valoare de o privire, dacă nu doriţi să vă actualizaţi sistemul. Vă recomandăm să faceţi pentru că performanţa impuls va fi mare şi se poate utiliza 9800GX2, un cuvânt de avertisment, deşi, de ceas acest video primele. Este scris despre 9800GTX în comparaţie cu GX2. Uită-te la repere pe acolo şi vezi dacă ai putea economisi bani!
Old 20 ianuarie 2009, 18:05
Grupul de donator

Hyperthreading are absolut nimic de-a face cu viteza de ceas, şi nu se poate multiplica sau adăuga ceas viteze. Procesorul poate fi mai rapid în anumite aplicaţii, dar acest lucru nu este din cauza ceas de viteză, pentru că este mai mult de lucru se face pe ceas, ESP. cache-ul de pe ratează.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old Jan 21st 2009, 09:32
Grupul de stat

Ceasul de viteză nu merge până în mod evident, vreau sa spun ca viteza cu care se ridică la procesor este echivalentul a rulează la 4.8GHz loc de 3.2GHz
Reply

Register

Marcaje