![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj, som premýšľal, či môj počítač by mal byť schopný držať Nvidia GeForce 9800 GX2 grafické karty .. Počítač nie je príliš hore zárez alebo aktuálne, ale nie je to strašne zlé. Ak to nefunguje, čo by bolo dobré grafickej karty na herný počítač, ktorý by mohol použiť?
Specs: Procesor - 3,00 GHz Intel Pentium 4 16 KB primárnej pamäte cache 1024kilobajt sekundárnej pamäte cache Základné dosky - ASUSTeK Computer Inc 'P4SD-LE' Rev 1.xx Autobus hodín: 200 megahertz Jej jediným dostal koncert z barana hneď, ale že môžem upgrade. Jej mám Windows XP hneď, ale môže tiež aktualizácie, ktoré do priehľad. Ak je to niečo iné, čo potrebujete, že som vynechal, dajte mi vedieť. Vďaka |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Čo GFX kartu máte v súčasnosti?
|
|||
|
|||
|
Áno, ak máte PCI-E 2.0, počítač to zvládnu. Ale za predpokladu, z vášho procesora, budete pravdepodobne musieť DDR1 Mobo, a nebudete získanie plného potenciálu pre grafickú kartu.
|
|
|
|||
|
|||
|
jeho kompatibilné, ale my poradit sa držať ďalej od akejkoľvek TOP grafické karty, pokiaľ máte Pentium 4 cos' mi veriť mám 7600GT a moje P4 je nedostatky, keď ešte na svojom 3.2GHz. i radím vám držať ďalej od tých kariet cos' by to len plytvanie vám nie dostaneme niečo viac ako 7900GT výkon cos' s problematickými
|
|
|
|||
|
|||
|
Ako sakra môžete prekážkou na 3.2GHz P4? Moja X1650 Pro mě prostredníctvom Crysis sa všetkými spracovateľmi veci (fyzika, zvuk atď) cranked až vysoká. Záťaže miestnosti vľavo, 60 percent používanie niečo povedal manažér úlohu .. Hyper závitování berie účinnej hodiny 4.8GHz rýchlosťou až príliš ..
na OP: Súdiac podľa 3.0GHz Pentium 4, máte na 478 socket. To znamená, že vaše najlepšie grafickú kartu pre AGP porty .. Na 9800 GX2 je PCI-e karte, zvyknutý fit. Ak máte socket LGA775 a 3.0GHz Pentium 4 potom šanca, môžete použiť PCI-e karty. Já bych nájsť nástroj, aby videli, čo prístavy vaša základná doska má zadarmo, a zistiť, či máte v PCI-E x16 slot otvoriť, a 9800GX2 bude sedieť hezky v tom. |
|
|
|||
|
|||
|
"Ako sakra môžete prekážkou na 3.2GHz P4? My X1650 Pre mňa prostredníctvom Crysis sa všetkými spracovateľmi veci (fyzika, zvuk atď) cranked až vysoká. Načítá izby vľavo, 60 percent používanie niečo povedal úlohou manažéra. . Hyper závitování berie účinnej hodinové rýchlosti 4.8GHz taky .. "
Prvá vec, já jsem na Northwood CPU a súd o tom, ako ste hyperthreading Myslím na vaše Prescott. Tam predstavenie rozdielov medzi Northwood a Prescott tiež i dont mať hyperthreading. Je to 2.4GHz Overclocked na 3.2Ghz, kedy som sa prepínať medzi FSB a zase dole na 3.06GHz môj 3DMakr05 skóre klesá do 1000 ~ 2000, keď sa procesor je rýchlejší jeho ide hore, takže jej nedostatky. "Hyper závitování berie účinnej hodinové rýchlosti 4.8GHz taky." To je zle, hyperthreading sú preukázateľne ublížil hry a to aj v prípade, že hry boli multi-závitové nebudete mať ďaleko k zvýšeniu výkonu, pretože jeho ne úplný duálnym jadrom, ktoré ušetriť 20% CPU sily na ďalšie vlákno, ako to, že prijme účinnej hodinové rýchlosti 4.8GHz. P4 sú staré teraz dní (ak máte nový Cedar Mill 65nm), i moje Notebooky Celeron 560 2.133GHz vlastnil môj 3.2Ghz ľahko v CPU benchmark a CPU skóre 3DMarks05 mi dal. Koupil jsem hromadného účinku včera a môj CPU bolo brániť FPS (9 -15 FPS), pretože používa Unreal Engine 3, ktorá je veľmi závislé na CPU, teraz chcem nový PC: ( Takže späť k téme, som sa pokúsil hľadať budete v základnej doske ASUS Podpora a nenašla. No, ako spomína aj pred by nemalo ísť príliš blízko TOP END grafická karta s P4 a dokonca aj keď máte svoje AGP nie je koniec sveta, je stále dobrá AGP karty, ako 3850, aj keď i neodporúčame, aby ste jedno s P4. Dobrou voľbou by bolo X1950 alebo 7900GT. Ale do niektorých výskumných pomáha veľa .. |
|
|
|||
|
|||
|
Môj počítač je hodnotený ako s 4.8GHz spracovanie moc .. 3.2GHz hodinami rýchlostný plus hyper threading, robí to tak. Súhlasím, Hyper Threading pre Pentium 4 bolo ako použiť ako čokoláda požiarna hliadka, ale Hyper Threading takmer 0 vplyv na schopnosť. http://www.tomshardware.com/reviews/intel ,751-22. html To ukazuje, že jadrom Northwood bolo rýchlejšie na 3.2GHz v niektorých testoch aj s Hyper Threading je mierne priaznivý v prvý test a ďalšie tri sú v maličké rozpätie nižšej rýchlosti.
S 2 logické procesory umožňuje viac dát bude môcť až v danom čase, to znamená, že procesor je rýchlejší v podstate. Hodiny jede rýchlosťou až 1.5x, čo to bolo. Tento nie je znamenať je to rýchlejšie. Já jsem za použitia jadra Prescott na štandardné 3.2GHz, možná jadro Northwood nebol priateľský s Hyper Threading, ale zdá sa, že Prescott je lepší sa to. V reakcii na OP je ATi X1650 je veľký trochu karta stojí ~ 35 libier a je dobre stojí za to pozrieť, ak nechcete upgrade systému. Odporúčam vám preto, že zvýšenie výkonu bude veľké a môžete použiť 9800GX2, čo je slovo varovania keď, hodinky toto video ako prvý. Je to o 9800GTX v porovnaní s GX2. Pozrite sa na meradlá na tam a uvidíme, či vám môže ušetriť peniaze! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hyperthreading nemá absolútne nič spoločného s hodinami rýchlostný a nemôžete vynásobiť alebo pridat hodiny rýchlosťou. Procesor môže byť rýchlejší v niektorých aplikáciách, ale to nie je kvôli hodinovej rýchlosti, je to preto, že viac práce sa vykonáva za hodiny, esp. o cache nemine.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Hodiny rýchlosť nepresahuje to, až pochopiteľne mám na mysli rýchlosť, pri ktorej procesor beží, je ekvivalentný spustení je na 4.8GHz miesto 3.2GHz
|