![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј, био сам задивљен ако мој рачунар ће се моћи држати НВИДИА ГеФорце 9800 ГКС2 графичке картице .. Рачунар није самом врху удубљење, односно до датума, али то није ужасно лоше. Ако то не ради, што ће бити добра графичка картица за играње да мој рачунар могло користити? Спецификације: Процесор - 3,00 гигахертз Интел Пентиум 4 16 килобыте примарна цацхе меморије 1024 килобыте сецондары меморы цацхе Матичне плоче - АСУСТеК Цомпутер ИНЦ 'П4СД-ЛЕ' Рев 1.кскс Аутобуски Цлоцк: 200 мегахерца Његов једини добио харпун РАМ право затим, али не могу да надоградите. Његова је добио Уиндоус КСП одмах, али ја могу да то видик модернизирати. Ако постоји нешто што Вам је потребно да те нема, јавите ми. Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта ГФКС картицу имате тренутно?
| |||
| |||
| Да, ако имате ПЦИ-Е 2.0, ваш рачунар може носити га. Али претпостављив из твој процесор, вероватно имате ДДР1 Мобо, а нећете бити у доласку пуни потенцијал графичке картице. |
|
| |||
| |||
| његова компатибилно саветовати али мој је боравак далеко од било какве ТОП грапхицс цардс ако имате Пентиум 4 цос' верујте ми имам 7600ГТ и моје П4 је боттленецкинг када чак и на својим 3.2ГХЗ. Ја чврсто саветујемо вам да остану далеко од оне картице цос' само да би се отпад вам није гонна добити ништа више од 7900ГТ перформансе цос' уска грла у |
|
| |||
| |||
| Како можете пакао уско грло на 3.2ГХз П4? Мој Кс1650 Про Црысис добио мене кроз све ствари процесор (физика, звук итд) кољенаст до високе. Хрпе соба лево, 60% употребе нешто рекао задатак водитељ .. Хыпер Тхреадинг траје сат ефективне брзине до 4.8ГХз превише .. на ОП: Судећи по 3.0ГХз Пентиум 4, да радите на 478 соцкет. То значи да Ваша најбоља графичка картица за АГП луке .. У 9800 ГКС2 је ПЦИ-е картице, који има обичај стати. Ако имате ЛГА775 соцкет и 3.0ГХз Пентиум 4 онда су шансе можете користити ПЦИ-е картице. Хтео наћи алатка за видјети шта портова вашег матична плоча је бесплатна и видети ако имате ПЦИ-Е кс16 слот отворен, а 9800ГКС2 ће седети лепо у томе. |
|
| |||
| |||
| "Како се можеш пакао уско грло на 3.2ГХз П4? Мој Кс1650 Про Црысис добио мене кроз све ствари процесор (физика, звук итд) кољенаст до високе. Хрпе соба лево, 60% употребе нешто рекао задатак водитељ. . Хыпер Тхреадинг траје сат ефективне брзине до 4.8ГХз превише .. " Прва ствар, ја сам на Нортхуоод ЦПУ и процјену о томе колико имате Хыпертхреадинг мислим на вашем Пресцотт. Постоји јаз између ефикасности и Пресцотт Нортхуоод и ја донт имати Хыпертхреадинг. Ит'с а 2.4Гхз Оверцлоцкед на 3.2Гхз, када сам се притега ФСБ и претворе га у 3.06ГХз мој 3ДМакр05 Оцена спушта по 1000 ~ 2000, када је бржи ЦПУ својим иде горе, тако да њен боттленецкинг. "Хыпер Тхреадинг траје сат ефективне брзине до 4.8ГХз превише." Тај криву, Хыпертхреадинг су доказали да погођеност игре и игре, чак и ако су мулти-навојем нећете добити много изведбе појачати јер његов не пуним дуал цоре, да сте 20% ЦПУ снаге за следећу тхреад како да се ефективне цлоцк спеед на 4.8ГХз. П4 су стари сада дана (осим ако сте нови цедрових Милл 65нм) чак и мој Преносна рачунара 560 Целерон 2.133ГХз власништву моје 3.2Гхз лако преседан у ЦПУ и ЦПУ Сцоре 3ДМаркс05 дала мени. Ја купио масс еффецт јучер је био и мој ЦПУ дрл̌ањем натраг ФПС (9 -15 ФПС) јер користи нестварно Енгине 3 што је врло зависне ЦПУ, сада желим нови ПЦ: ( Па назад на тему, покушао сам у потрази сте у матичној плочи Асус Подршка и нађе ништа. Па као што помиње пре нисам хтео да иде превише близу ТОП ЕНД графичком картицом са П4, па чак и ако имате АГП својих не краја света, још увек постоје добри АГП картицу као што је 3850, иако ја не препоручујем вам иде једну са П4. Добар избор био би Кс1950 или 7900ГТ. Но, истраживања то не помаже пуно .. |
|
| |||
| |||
| Мој рачунар је оцијењено као што 4.8ГХз за процесорска снагом .. 3.2ГХз цлоцк спеед плус Хыпер Тхреадинг чини тако. Слажем се, Хыпер Тхреадинг на Пентиум 4 колико је користити као браници, али чоколада пожара Хыпер Тхреадинг је скоро 0 утицај на способност. хттп://ууу.томсхардуаре.цом/ревиеус/интел ,751-22. хтмл То показује Нортхуоод цоре на 3.2ГХз била бржа у неким тестовима превише са Хыпер Тхреадинг се мало користан у првом тесту, а остале три су унутар сићушне марже мање брзине. Имајући 2 логичких процесора омогућава више података преко дозвољене у датом тренутку, то значи да је процесор је бржи у битноме. Сат за брзо одлази до 1.5кс што је било. Ово не значи да је бржи. Ја сам помоћу Пресцотт цоре на 3.2ГХз стандард, можда Нортхуоод језгра није био пријатељски са Хыпер Тхреадинг али изгледа Пресцотт иде на боље са њим. У одговору на ОП, један АТИ Кс1650 је одлична картица мало трошка ~ £ 35 и добро је вредно погледати, ако не желите да надоградите свој систем. Ја вам препоручујем, јер ће се појачати перформансе велика и можете користити 9800ГКС2, реч упозорење ипак, пазити овај видео први. Ит'с о 9800ГТКС у односу на ГКС2. Погледајте на репер тамо и видети ако можеш уштеди новац! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хыпертхреадинг има апсолутно ништа радити са сатом брзину, а не можете умножити или додати сат брзинама. Процесор мај бити бржа у неким програмима, али то није због цлоцк спеед, то је зато јер више посла обавља се по сат, ЕСП. на цацхе пропусти.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Сат за брзо не иде горе очито, мислим на брзину на којој прометују на процесор је еквивалент приказују га на 4.8ГХз уместо 3.2ГХз |