![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Eğer bilgisayar bir Nvidia GeForce 9800 GX2 grafik kartı .. tutun olabileceğini Hey, ben merak ediyorum Bilgisayar çok çentik veya güncel üst değil ama, horribly kötü değil. Değil iş varsa, hangi oyun benim bilgisayar kullanabilirsiniz için iyi bir grafik kartı olacak?
Özellikler: İşlemci - 3,00 gigahertz Intel Pentium 4 16 kilobayt birincil önbellek 1024 kilobayt ikincil önbellek Anakart - ASUSTeK Computer A.Ş. 'P4SD-LE' Rev 1.xx Otobüs Saat: 200 saniyede bir milyon devirlik frekans Bu sadece şu anda koç bir iş var, ama yükseltme yapamaz. Bu pencereler var şimdi xp, ama ben de Vista bunu güncelleyebilirsiniz. Eğer ben cevapsız gereken bir şey başka, bana bildirin. Teşekkürler |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ne Gfx, kart şu anda var mı?
|
|||
|
|||
|
Evet, eğer bir PCI-E 2.0, bilgisayarınızı bu halledebiliriz var. Ama işlemci gelen varsayarak, muhtemelen DDR1 Mobo var ve Grafik Kartı, tüm potansiyel elde edilmez.
|
|
|
|||
|
|||
|
ile uyumlu ama benim eğer 4 marul güvenini beni bir 7600GT ve P4 bu bottlenecking var Pentium tüm TOP grafik kartları uzak kalmak olduğunu tavsiye zaman bile kendi 3.2GHz at. I strongly bu kartlarından marul kadar sadece darboğazları fazla 7900GT performans marul 'bir şey alacağım olmayan bir atık olabilir uzak kalmak tavsiye
|
|
|
|||
|
|||
|
Nasıl 3.2GHz P4 üzerindeki halt gelen tıkanıklık? Benim X1650 Pro Crysis tüm işlemci şeylerle (fizik, ses vb) yüksek kadar cranked yaz var. Oda Loads, 60 şey yüzde kullanım görev yöneticisi .. söyledi sol Hyper Threading 4.8GHz da .. etkin saat hızı alır
, bir 478 soket çalışan olduğunuz OP için: Judging ve 3.0GHz Pentium 4. Bu, en iyi grafik kartı AGP port .. için anlamına gelir The 9800 GX2 PCI-e kart, alışkanlık uygun. Bir LGA775 soketi ve 3.0GHz Pentium 4 ardından şansını bir PCI-E kartı kullanabilirler var. Senin anakart ücretsiz ne portları görmek ve görmek eğer PCI bir araç-e x16 yuvası açık bulmak istiyorsanız, bir 9800GX2 güzel ki oturup olacaktır. |
|
|
|||
|
|||
|
Bir 3.2GHz P4 üzerinde "nasıl halt gelen tıkanıklık? Benim X1650 Pro Crysis tüm işlemci şeylerle (fizik, ses vb) yüksek kadar cranked yaz var. Room Loads, 60 şey yüzde kullanım görev yöneticisi dedi kaldı. . Hyper Threading 4.8GHz da .. "etkin saat hızı alır
Ilk şey, bir Northwood CPU çıkıyorum ve nasıl Hyperthreading yapılan yargılamak bir Prescott için üzerinde tahmin. İşte Northwood ve Prescott da I dont arasındaki performans farkları Hyperthreading var. Bir 2.4GHz 3.2GHz için, ne zaman i FSB geçiş ve 3.06GHz benim 3DMakr05 Puan için kapatmanız Overclocked aşağı 1000 ile gider ~ 2000, de CPU hızlı onun kadar, onun bottlenecking Yani gider's. "Hyper Threading 4.8GHz çok etkin saat hızı alır." Bu yanlış, Hyperthreading oyunlar ve hatta oyun olduğunu çok zararı kanıtlanmıştır-çünkü bir tam çift çekirdekli, onlar nasıl kullanıyor% 20 bir sonraki iplik CPU güç tasarrufu fazla performans artış elde edemeyebilirsiniz dişli 4.8GHz için etkin saat hızı. Bana verdi P4 bir gün eski (Siz) hatta Laptops Celeron 560 2.133GHz kolayca CPU kriter benim 3.2GHz ait ve CPU Puan 3DMarks05 yeni Cedar Mill 65nm var. Dün ve kitle etkisi aldım çünkü Unreal 3 Motoru çok CPU bağlıdır kullanır benim CPU FPS (9 -15 FPS) tekrar sahip olduğunu, şimdi yeni bir bilgisayar istiyorum: ( Evet Konuya dönelim, sana ASUS Destek anakart aramaya çalıştım ve hiçbir şey bulunamadı. Ve ben de P4 ile TOP SON grafik kartı yakın ve git wouldn't bile dünyanın onun değil sonuna AGP var önce söz, hala rağmen elde size tavsiye etmiyoruz iyi AGP kartı gibi 3850 vardır bir P4 ile. İyi bir seçim X1950 veya 7900GT olabilir. Ama .. bir sürü yardımcı bazı araştırma yapmak |
|
|
|||
|
|||
|
Benim bilgisayar 4.8GHz işlemci gücü .. ve sahip olarak bir puan 3.2GHz saat hızı artı Hyper Threading bunu yapar. Ben, Pentium 4 Hyper Threading özelliği neredeyse 0 etkiye sahip bir çikolata yangın koruma ancak kadar kullanmak olarak Hyper Threading katılıyorum. http://www.tomshardware.com/reviews/intel ,751-22. html Bu Hyper Threading de bazı testler ve Northwood çekirdek olduğunu hızlı at 3.2GHz biraz deneme ve diğer üç küçük bir marj az hız içinde olmanın yararlı oldu.
2 mantıksal işlemci olması daha fazla veri üzerinden bir noktada, bu işlemci hızlı özünü yayınlanmasına izin verilmeden sağlar. Saat hızı 1.5x için ne olduğunu artar. Bu doesn't bu kadar hızlı anlamına gelir. Standart 3.2GHz at belki de Northwood çekirdekli Hyper Threading dostane değil de Prescott çekirdekli kullanıyorum ama Prescott ile daha iyi gidiyor gibi görünüyor. Ve OP bir ATI X1650 yanıt olarak büyük küçük kartı maliyetleme ~ £ 35 olduğunu ve iyi bir göz eğer sistem yükseltme istemiyorum değer. Seni öneririz çünkü performansını artırmak büyük olması ve size 9800GX2, ancak izlemek uyarı bir kelime kullanabilirsiniz Bu videoyu ilk. Bu 9800GTX ve GX2 karşılaştırıldığında ilgili. Üzerinde kriterleri bakın ve eğer paradan tasarruf görmek! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hyperthreading saat hızı ile ilgili hiçbir şey olacak ve çarpma ya da saat hızları ekleyin. Işlemci olabilir hızlı bazı uygulamalarda ama bu saat hızı nedeniyle değil, çünkü daha fazla iş saati başına, esp yapılmaktadır. üzerinde önbellek özlüyor.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Saat hızı açıkçası ben hangi işlemci at çalışır hız demek kadar devam etmez 4.8GHz at 3.2GHz yerine Çalışıyorsa of denktir
|