![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, я було цікаво, якщо мій комп'ютер міг би провести Nvidia GeForce 9800 GX2 відеокарти .. Комп'ютер не дуже Top Notch або до дати, але це не так жахливо погано. Якщо він не працює, що було б гарною відеокартою для ігор, що мій комп'ютер можна використовувати? Характеристики: Процесор - 3,00 ГГц Intel Pentium 4 16 Кбайт первинної кеш-пам'яті 1024 кілобайт кеш-пам'яті, середнє Материнська плата - ASUSTeK Computer вкл. 'P4SD-Rev LE' 1.xx Автобуси ядра: 200 МГц Її отримав тільки один гігабайт оперативної пам'яті прямо зараз, але я можу оновити, що. Її отримав Windows XP прямо зараз, але я можу також оновлення до Vista. Якщо що-небудь ще потрібно, що я пропустив, дайте мені знати. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що GFX карта у вас є на даний момент?
| |||
| |||
| Так, якщо у вас є PCI-E 2.0, ваш комп'ютер може справитися. Але якщо навіть з вашого процесора, ви, імовірно, DDR1 Mobo, і ви не будете отримувати повний потенціал відеокарти. |
|
| |||
| |||
| своєї сумісні, але це моє радять триматися подалі від будь-яких ТОП графічні карти, якщо у вас є довіра Pentium 4 COS 'Я, Я 7600GT і мій P4 це вузькі місця, коли навіть її на 3,2 ГГц. Я наполегливо раджу вам триматися подалі від цих карт створенні "було б просто тратою вам нічого не вдасться отримати щось більше, ніж 7900GT продуктивність COS 'вузьких місць |
|
| |||
| |||
| Які риси ви можете вузьким на P4 3,2 ГГц? Моя X1650 Pro отримала мене в Crysis з усіма процесор Stuff (фізика, звук і т.д.) колінчастого до високої. Вантажі вільне місце, то 60 відсоток використання сказала менеджер завдань .. Hyper Threading вживає ефективних тактовою частотою до 4.8GHz занадто .. у ВП: Судячи з 3.0GHz Pentium 4, ви працюєте на Socket 478. Це означає, що ваші кращі відеокарти для AGP порту .. 9800 GX2 PCI-E Card, звичай за потрібне. Якщо у вас є Socket LGA775 і 3.0GHz Pentium 4, то ймовірність того, ви можете використовувати PCI-E карт. Я б знайти кошти, щоб побачити, які порти ваша материнська плата має вільний і подивитися, якщо у вас є PCI-E x16 слот відкритим, 9800GX2 буде добре сидіти в цьому. |
|
| |||
| |||
| "Як чорт можна вузьким на 3,2 ГГц P4? Мій X1650 Pro отримала мене в Crysis з усіма процесор Stuff (фізика, звук і т.д.) колінчастого до високої. Вантажі вільного місця, то 60 відсоток використання сказала менеджер завдань. . Hyper Threading вживає ефективних тактовою частотою до 4.8GHz занадто .. " Перша річ, я на Northwood процесор і судити про те, як ви Hyperthreading Я думаю, на ваш Prescott. Там виконання розривів між Northwood і Prescott Також я Не маєте HyperThreading. Це 2.4Ghz розігнаний до 3.2GHz, коли я перемикати ФСБ і повернути його до 3.06GHz Оцінка моєї 3DMakr05 падає на 1000 ~ 2000 року, коли процесор працює швидше своєї піднімається, тому його вузькі місця. "Hyper Threading вживає ефективних тактовою частотою до 4.8GHz теж. Thats неправильно, Hyperthreading які довели свою гру і боляче, навіть якщо гри були багатопоточних ви не отримаєте більшу частину приросту продуктивності, оскільки її не повний Dual Core, вони економлять 20% ресурсів процесора для наступного потоку Як це прийняти ефективної тактовою частотою до 4.8GHz. P4 старої даний час доби (якщо у вас новий 65-нм Cedar Mill), навіть мій Ноутбуки Celeron 560 2.133GHz що належить моїй 3.2Ghz легко бенчмарк процесора і 3DMarks05 CPU Score мені дала. Я купила Mass Effect вчора і мого процесора стримує FPS (9 -15 FPS), оскільки вона використовує Unreal 3 двигуна, який є дуже залежною процесорів, тепер я хочу новий комп'ютер: ( Ну повернутися до цього питання, я спробував пошуку ви материнської плати ASUS в підтримці і нічого не знайшли. Ну як згадує перш ніж я б не занадто близько, щоб верхній кінець відеокарта з P4, і навіть якщо у вас AGP його не кінець світу, є ще гарна карта AGP таких як 3850, хоча я не рекомендую вам отримувати один з P4. Хорошим вибором буде X1950 або 7900GT. Але деякі дослідження це дуже допомагає .. |
|
| |||
| |||
| Мій комп'ютер оцінив як такі, що 4.8GHz обчислювальної потужності .. Тактова частота 3,2 ГГц плюс Hyper Threading робить це так. Я згоден, Hyper Threading на Pentium 4 була так само використовувати як шоколадного пожежної охорони, але Hyper Threading практично 0 вплив на потенціал. http://www.tomshardware.com/reviews/intel ,751-22. HTML Це показує основні Northwood був швидше на 3,2 ГГц в деяких тестах теж з Hyper Threading була кілька корисних в першому тесті і трьох інших перебуваючи у крихітній різниці меншою швидкістю. Маючи 2 логічних процесора дозволяє більш дані, пропускаються в даній точці, це означає, що процесор працює швидше по суті. Тактова частота доходить до 1.5x що це було. Цей НЕ означає, що вона швидше. Я використовую основний Prescott при стандартних 3,2 ГГц, може бути, основною Northwood не був дружний з Hyper Threading але, здається, Прескотт йде найкраще. У відповідь на О.П., ATI X1650 є великим мало карт вартістю £ 35 ~ і варто дивитися, якщо ви не хочете, щоб оновити систему. Я рекомендую вам зробити тому, що приріст продуктивності буде великим, і ви можете використовувати 9800GX2, слова попередження, хоча, дивитися це відео першим. Мова йде про 9800GTX в порівнянні з GX2. Подивіться на критерії там і подивитися, якщо можна зекономити! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hyperthreading немає абсолютно нічого спільного з тактової частоти, і ви не можете помножити або додати тактових частот. Процесор може бути швидше в деяких додатках, але це не тому, що тактова частота, це тому, що більше роботи робиться за один такт, ESP. на кеша.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Тактова частота не вгору, очевидно, я маю на увазі швидкість, на якій процесор працює на частоті еквівалентна вона працює на 4.8GHz замість 3,2 ГГц |