![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi guys Es esmu sasniedzis beigas manu pacietību gaida 8800GT BFG un nolēma mest vēl 60 £ vērā samaisa un meklēt grafikas karti ap £ 250 zīmes, es lūdzu būt meklē labāko karti var iegūt par naudu, Manas sistēmas specs ir šādi Antec 900 - Nine Hundred Ultimate Gamer Case ar 200m Top Fan w / o PSU Samsung SH-S203N/BEBN 20x DVD ± R, 16x DVD ± DL, DVD + RW x8/-RW x6, SATA, LightScribe, Black, OEM inc Nero Arktisks Cooling Freezer 7 Pro - P4 līdz 4.4GHz - S775 Dual Core / Core2Duo Ready 512MB BFG Technology 8800GT OC2, PCI-E 2.0 (x16), 1950 MHz, GDDR3, GPU 675 MHz, 2 x Dual Link DVI-I 500 GB HGST (IBM / Hitachi ") 0A33437 Deskstar 7K500, SATA II, 7200 rpm, 16MB, 8.5 ms, NCQ 2GB (2x1GB) Corsair TwinX DDR2 XMS2 Dominator, PC2-8500 (1066), 240 Pin, Non-ECC Unbuffered, CAS 5 ASUS P5E, iX38, S 775, PCI-E (x16), DDR2 1066/1200/667/800, SATA II, SATA RAID, ATX 720W Enermax Infinity EIN720AWT Modular Quad SLI Quad Core Xfire EPS12v CoolGuard 80% + Eff " Intel Core 2 Quad-Core Q6600 G0 SLACR, 95W, S775, 2,40 GHz, 1066MHz FSB, 8MB Cache, Retail Microsoft Windows Vista Home Premium 32Bit 1PK OEM (DVD) Thanks in advance guys Jack |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey Jack. Man jāsaka, es esmu diezgan stoked jums gāja ar savu spec. Anyway, tikai kartes labāk spec'd par BFG ir GTX un Ultra, jūs neesat gatavojas saņemt šos par £ 250. Lētākais vaniļa (non oc'd) GTX es esmu atradis ir £ 280. Kāpēc ne atšķiras 8800GT? Ja tas ir jebkurā jums palīdzēt varētu noteikt, šis. Esmu pasūtīts pašu karti, jā, galvenokārt tāpēc, ka jūs nevarat saņemt 8800GT mīlestību vai naudu šobrīd, bet arī tāpēc, ka tas ir specs: 640mhz GPU, 1.9 RAM. Piešķirts, ir nedaudz zemāka nekā BFG un papildu £ 12, bet es esmu gatavs maksāt, ka, apsverot, cik grūti šīs kartes (ar pienācīgu oc), ir jānāk ar pašlaik. Ir ātrāks versija pašu karti (xxx edition) uz vietas, kā arī, diezgan daudz pats spec uz GPU un RAM par BFG bet tas ir arī ap 35 £ vairāk nekā BFG. Apstiprina akciju ar aicinājumu vakar. Es domāju, mēs gan drīzāk kaitina ar Scan nav mums.
|
| |||
| |||
| Hi Alex Kad jūs teicāt, ka bija ātrāk, viens man ir taisnība, sakot, ka tas bija tas viens http://www.dabs.com/ProductView.aspx...0544&InMerch=1 Vai ir jābūt nozīmīgām atšķirībām? ps gan kartes apgalvo, ka viņiem neviens krājumos |
|
| |||
| |||
| Yeah, thats ātrāk vienu. MVUG. . Kad paskatījos uz vietu, lai iegūtu saiti uz manu pastu viņi abi bija kotēto akciju.Bet tie ir vai nu peld veic vai tie bija tikai viens vai divi pa kreisi. I rang pēc sajaukt ar Scan un tika teikts, tas ir bijis krājumā. Man šķiet es dodos uz gredzenu rīt am pārbaudīt. I'm gonna atrast jūsu karti, ja tas nogalina mani.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Tie ir gan labi, ja ne labāki par BFG? |
|
| |||
| |||
| Hi david wow, šīs kartes jūs spec'd ir no krājumiem, kā arī: O ir jābūt 8800gt barošanas neprāts! Cant šķiet atrast nevienu pieņemamu 8800gt ir visur |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I gatavojas mēģināt un palīdzēt, bet es nevaru atrast nevienu 8800GT's in stock ... ![]() Pirkt manas 8800GTS lol
|
| |||
| |||
| Viņi bija akciju vakar, i pasūtīt vienu. Liels pieprasījums ir tos pārdot ārpus ātri. |
|
| |||
| |||
| awww tas ir muļķības |