![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj Kluci
Ja som skončila má trpezlivosť čakať na BFG 8800GT a rozhodol sa hodiť inú 60 libier do mixu a pozrite sa na grafické karty okolo 250 pounds značku, já bych sa hľadá najlepšiu kartu môžem pre peniaze, Moje systémové špecifikácie sú nasledujúce Antec 900 - Deväť Hundred Ultimate Gamer Case s 200m Najvyššie Fan w / o PSU Samsung SH-S203N/BEBN 20x DVD ± R, DVD ± DL 16x, DVD + RW x8/-RW x6, SATA, LightScribe, čierna, OEM vr Nero Arctic Chladenie mraznička 7 Pro - P4 až 4.4GHz - s775 Duální Core / Core2Duo Připraveno 512mb technológií BFG 8800GT OC2, PCI-E 2.0 (x16), 1950 MHz, GDDR3, GPU 675 MHz, 2 x Dual Link DVI-I 500 GB HGST (IBM / Hitachi) 0A33437 Deskstar 7K500, SATA II, 7200 ot. / Min, 16 MB Cache, 8.5 ms, NCQ 2 GB (2x1GB) Corsair Twinx DDR2 XMS2 vládcu, PC2-8500 (1066), 240 pin, Non-ECC Unbuffered, CAS 5 Asus P5E, iX38, S 775, PCI-E (x16), DDR2 1066/1200/667/800, SATA II, SATA RAID, ATX 720W Enermax Infinity EIN720AWT Modulové Quad SLI Quad Core komunita Xfire EPS12v CoolGuard 80% + eff ' Intel Core 2 Quad-Core Q6600 G0 SLACR, 95W, s775, 2,40 GHz, 1066MHz FSB, 8MB Cache, Retail Microsoft Windows Vista Home Premium 32Bit 1pk OEM (DVD) Thanks in advance kluci Jack |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ahoj Jacku.
Musím povedať, že som docela rozdmýchal ste šiel s mojím špec. Kdekoľvek, len karty spec'd lepšie, ako sú BFG GTX a Ultra, nie ste dostaneme tieto za £ 250. Najlacnejšie vanilky (oc'd ne) GTX som našiel je £ 280. Prečo nie iný 8800GT? Ak je to nejaká vám mohli objednať tento. Ja som objednal rovnakú kartu, áno, najmä preto, že sa nemôžete dostať 8800GT pre lásku alebo peniaze v čase, ale aj preto, že sa špecifikácie: GPU 640MHz, ram 1.9. Pripúšťam, že o niečo nižšia ako BFG a naviac 12 libier, ale som ochotný zaplatiť, že zvažuje, ako ťažké tieto karty (so slušnou oc), sú v súčasnej dobe prísť. Existuje rýchlejšie verzie rovnakého karty (xxx vydanie), na mieste rovnako, skoro rovnaké špecifikácie na GPU a ram ako BFG, ale to je tiež asi 35 libier viac ako BFG. Potvrdil skladom cez call včera. Myslím, že sme obaja trochu naštvaná Scan nie my.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj Alex
Keď ste povedal, že sa rýchlejšie sa budem pravdu v tom, že bol tento http://www.dabs.com/ProductView.aspx...0544&InMerch=1 Tam by bol citeľný rozdiel? ps obe karty hovoria, že nemá na sklade
|
|
|
|||
|
|||
|
Jo, to je jedno rýchlejšie.
SMEG. . Keď som sa pozrel na miesto dostať odkaz na môj post boli obaja kótovaných na sklade.Stávka sú buď pod, alebo mali iba jednu alebo dve vľavo. I zavolal po zmätku s Scan a bolo mi povedané, že je na sklade. Mám dojem budem krúžok zajtra som skontrolovať. I'm gonna nájsť karty v prípade, že ma zabije.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
__________________ Môj systém: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Tieto sú obaja rovnako dobré, ak nie lepšie, ako BFG?
|
|
|
|||
|
|||
|
Hi David
wow, tie karty, ktoré si spec'd majú na sklade tiež: O musia byť 8800GT kŕmenie šialenstvo! Dotírat zdať sa až k nález akýkoľvek slušný 8800GT je kdekoľvek |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Chcel som si pomoct, ale nemôžem nájsť žiadne 8800GT je na sklade ...
![]() Kúpiť moje 8800GTS lol
|
|
|
|||
|
|||
|
Boli na sklade včera, objednal som si jeden.
Vysoká dopyt je predať rýchlo von. |
|
|
|||
|
|||
|
awww to je nezmysel
|