![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей Im planin върху почваш нов grsphics карти за моя COMP CUS 1 Im използваш е просто глупости интегрирани 1 така както аз искам да си направя нова достойни 1 че isn't че скъпо, но имам стари дънни платки p5vdc-MX които само PCI, PCI и AGP x1 изразя така че dnt има PCI x16, които изразяват това, което е най-карти, използване COMP спецификационен е: 408 DDR2 RAM (upgradin скоро до 2 участия) 3.00GHz Intel Pentium 4 VGA unichrome про графики 80gig 7,200 твърдия диск Im upgraddin всичко, но 1 от 1 CUS пари е доста здраво в момента: (LOL всякакви идеи за това каква карта да отида? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Най-добре е все още е 8800GT Предполагам.
Но моля да вземем RAM твърде или ще имат огромна пречка. RAM е супер евтини иначе, 2GB за £ 35 - £ 40 в правилната места. С тези две неща, които трябва да бъдат в състояние да макс повечето игри. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| 8800gt е съвместима с PCI макар CUS Аз помислих, че е просто PCI x16 |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Имам PCI E слот, но тя е само 1x версия не 16x което мисля, е това, което работи на 8800, ако си имал PCI E 16x слот I wouldnt имате проблем LOL BTW на моя COMP дънната Терес като товар на метални кръгове е, че изглежда да направите размера на PCI E x16 слотове, но няма слот там, също така над среди е знак казвам PCI E x16, така съм spost да intall процеп себе си или somin и може да я види на http://www.asus.co.nz/products.aspx?...14&modelmenu=1 Карта до PCI E x1 слота (малката бяла 1) |
|
| |||
| |||
| О и BTW просто искате да добавите, ако отидете в Ebay и може да получи дори и овен евтино счепкване 15 -25 за 2 участия и 35-40 за 4 участия: D |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Време е за нов mobo, което вероятно означава нови процесора също. |
|
| |||
| |||
| вие probs, но парите са важен isue LOL: P аз арго позволим да надстроите много за поне още този месец, така да се надявах просто да отида графика за сега и ако аз добивам нов mobo непременно, че ще бъде съвместима с Pentium 4? BTW Тай за всички те помагат досега: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако това е един месец, както и вие може да почака. Евтиният AGP карта струва, че е HD 2600 ПРО, но все пак губиш ~ $ 100, както няма нови дънни платки подкрепа AGP. Що се отнася до P4 нещо, зависи от това колко години преработвателят е. Вие наистина сте най-добрите се прави цялостен ъпгрейд все пак.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| Първи новите графични карти. | Coolyxxx | Графика на карти & Монитори | 4 | 7 Декември 2008 13:24 |
| Графична карта | jimbo84 | Графика на карти & Монитори | 4 | 29 Окт 2008 08:44 |
| Помощ с графична карта ..... | CrazyAce | Графика на карти & Монитори | 1 | 10 Дек 2007 00:33 |
| RIP графични карти | pete21 | Графика на карти & Монитори | 3 | 11 ноември 2007 16:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |