![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj im planin o dostání nové grsphics kartu pro můj comp CUS na 1 im usin je jen kecy integrovaného 1 Takže chci, abyste získali nové důstojné 1, aby isnt že drahé, ale mám starou desku p5vdc-MX, která má pouze PCI, PCI Express x1 a AGP tak i DNT má PCI Express x16, která je co nejvíce karet použití comp spec je: 408 DDR2 RAM (upgradin brzy 2 koncerty) 3.00ghz Intel Pentium 4 VGA unichrome pro grafiku 80gig 7,200 pevného disku im upgraddin to všechno, ale 1 do 1 CUS peníze je trochu těsný hned: (lol jakékoliv myšlenky na to, co kartu získat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejlepší sázky je stále 8800GT i počítat.
Ale prosím dostat příliš RAM nebo budete mít obrovskou překážkou. RAM je super levný přesto, 2 GB na 35 liber - 40 liber na správných místech. Pomocí těchto dvou věcí, měli byste být schopni max většinu her. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| 8800gt je kompatibilní s PCI ThO CUS i myslela, že to byl právě PCI x16 |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Já mám jen jeden slot PCI E, ale je pouze 1x verze není 16x což si myslím je to, co funguje na 8800, pokud jsem mít PCI E 16x slot i bych mít problém lol btw na mé desce comp theres jako náklad kovových kruhů, které se zdají být, aby se velikost jednoho PCI E x16 slot, ale není tam slot, a to i nad kruzích je znamením sayin PCI E x16 tak jsem spost na intall jeden slot sám nebo somin a je vidět, že o http://www.asus.co.nz/products.aspx?...14&modelmenu=1 Další stránky s PCI E x1 slot (malé bílé 1) |
|
| |||
| |||
| O a btw stejně jako přidat, pokud máš u eBay může dostat ram i levnější bout 15 -25 na 2 koncertech a 35-40 na 4 koncerty: D |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Čas pro nové mobo, což pravděpodobně znamená nový CPU taky. |
|
| |||
| |||
| vy probs peníze, ale je důležitou isue lol: P i cant dovolit upgrade mnohem alespoň další měsíce, takže to je jen doufat y bylo získat pro grafiku teď a pokud i získat nové mobo jistě by to být kompatibilní s Pentium 4? btw ty pro všechny ya pomoci tak daleko: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud je to za měsíc si můžete také čekat. Nejlevnější AGP karty stojí, že je HD 2600 PRO, ale jste stále plýtvá ~ $ 100 za nové motherboardy podporují AGP. Pokud jde o věc, P4, záleží na tom, jak staré je zpracovatel. Jste opravdu nejlepší se dělá kompletní upgrade ačkoli.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|