![]() |
|
| |||
| |||
| hey im planin στις gettin μια νέα κάρτα για grsphics μου comp CUS 1 im usin είναι απλώς ένα ολοκληρωμένο 1 χάλια ναι, έτσι κι αλλιώς, θέλουμε να έχουμε μία νέα αξιοπρεπούς 1 που isn't ακριβό αλλά ότι έχω μια παλιά μητρική πλακέτα p5vdc-mx που έχει μόνο PCI, PCI, AGP και x1 εκφράσω έτσι dnt έχουν εκφράσει x16 PCI, το οποίο είναι αυτό που οι περισσότεροι χρησιμοποιούν κάρτες comp spec είναι: 408 DDR2 RAM (upgradin σύντομα σε 2 συναυλίες) 3.00ghz επεξεργαστή Intel Pentium 4 VGA UniChrome Pro γραφικών 80gig 7,200 σκληρό δίσκο im upgraddin είναι όλα εκτός από 1 έως την 1η CUS χρήματα είναι κάπως στενό τώρα: (lol καμία ιδέα για το τι κάρτα για να έχουν πρόσβαση; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Best στοίχημα εξακολουθεί να είναι μια 8800GT Μάλλον.
Αλλά παρακαλώ λάβετε το RAM και εγώ ή εσείς θα έχουν τεράστιο πρόβλημα. RAM είναι super φθηνές ούτως ή άλλως, 2GB για £ 35 - £ 40 στις σωστές θέσεις. Με αυτά τα δύο πράγματα που θα πρέπει να μπορούν να καθορίζονται κατ 'ανώτατο όριο τα περισσότερα παιχνίδια. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| είναι συμβατή με την 8800gt PCI καίτοι CUS Νόμιζα πως ήταν απλά x16 PCI |
|
| |||
| |||
| Σύμφωνα με την Asus έχετε το κατάλληλο PCI-E υποδοχή. http://www.asus.co.nz/products.aspx?...14&modelmenu=1 |
|
| |||
| |||
| έχω και εγώ την PCI E σχισμή είναι όμως μόνο η έκδοση 1x δεν 16x το οποίο νομίζω ότι είναι ό, τι το 8800 για έργα, αν είχα ένα PCI E 16x slot i wouldnt έχουμε πρόβλημα lol BTW μου comp μητρική πλακέτα Theres σαν φορτίο μεταλλικών κύκλων που φαίνεται να κάνει το μέγεθος ενός PCI E x16 slot αλλά δεν υπάρχει σχισμή υπάρχει, επίσης, πάνω από το κύκλους αποτελεί ένδειξη έλεγα PCI E x16 Κι εγώ spost να intall μία σχισμή εμένα ή somin u μπορεί να δει ότι για την http://www.asus.co.nz/products.aspx?...14&modelmenu=1 τοποθεσία δίπλα στη PCI E x1 slot (το μικρό λευκό 1) |
|
| |||
| |||
| o και BTW ήθελα απλώς να προσθέσω ότι, αν και πηγαίνετε ebay και μπορεί να ζευγαρώσει ακόμα φθηνότερα Bout 15 -25 για 2 συναυλίες και 35-40 για 4 συναυλίες: D |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ώρα για νέο mobo, που μάλλον σημαίνει νέα CPU πολύ. |
|
| |||
| |||
| υμείς probs αλλά τα χρήματα είναι ένα σημαντικό isue lol: P i επίκλισης πολυτέλεια να αναβαθμίσετε πολύ για τουλάχιστον έναν ακόμη μήνα, ώστε thats y ευχόμουν μόνο να γραφικών για τώρα αν και έχω μια νέα mobo θα ήταν συμβατή με Pentium 4? BTW TY ya βοήθεια για όλες τις μέχρι τώρα: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν πρόκειται για ένα μήνα και μπορεί να περιμένει. Φθηνότερη AGP κάρτα που αξίζει να είναι HD 2600 PRO αλλά είστε ακόμη σπατάλη ~ $ 100, όπως δεν χρειάζονται νέες μητρικές πλακέτες υποστήριξη AGP. Όσο για το P4 πράγμα, εξαρτάται από το πόσο παλαιά είναι ο επεξεργαστής. Είστε πραγματικά καλύτερο off κάνει μια πλήρη αναβάθμιση όμως.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Getting νέα κάρτα γραφικών. | Coolyxxx | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 7 Δεκ 2008 13:24 |
| Κάρτα γραφικών | jimbo84 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 29 Οκτ 2008 08:44 |
| Βοήθεια με κάρτα γραφικών ..... | CrazyAce | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 10 Δεκ. 2007 00:33 |
| RIP κάρτα γραφικών | pete21 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 11 Νοε 2007 16:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |