![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej planin im gettin na novu karticu grsphics za moj comp CUS 1 IM usin je samo sranje integrirani 1 pa svejedno mi ištanje da biste dobili novu pristojne 1 koji nije to skupo, ali imam stare matične ploče p5vdc-mx koji ima samo PCI, PCI Express x1 i AGP pa sam dnt imati PCI Express x16 što je ono što najviše koristite kartice spec. comp je: 408 DDR2 RAM-a (upgradin uskoro nastupe do 2) 3.00ghz Intel Pentium 4 VGA unichrome Pro grafika 80gig 7,200 hard disk IM upgraddin to sve 1 po 1 a CUS novaca je malo zategnut upravo sad: (lol bilo kakve ideje o tome što da biste dobili karticu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Najbolji kladiti se je i dalje 8800GT i računati.
Ali, molimo vas da se RAM previše ili ćete imati ogroman usko grlo. RAM je super jeftini anyway, 2GB za £ 35 - £ 40 u desnom mjesta. S onima koji su dvije stvari koje bi trebalo biti u mogućnosti to max out većini igara. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| 8800gt je kompatibilan s PCI CUS mada sam mislio to je bio samo PCI x16 |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| JA dont imati PCI utor E ali to je samo 1x verziji ne 16x koji mislim da je ono što se radi na 8800 i ako sam imati PCI E 16x utor i wouldnt imati problema lol btw na moj comp matična ploča theres kao opterećenje metal krugovima se činilo da se veličina nekog PCI E x16 utor ali nema utor ima, također iznad krugovima je znak sayin PCI E x16 pa sam spost ima utor za intall sebe ili somin možete vidjeti na http://www.asus.co.nz/products.aspx?...14&modelmenu=1 site pored PCI E x1 slot (mali bijeli 1) |
|
| |||
| |||
| O i btw baš kao i za dodavanje ako u ići u ebay mogu dobiti čak i jeftiniji ram spopadanje 15 -25 nastupe za 2 i 35-40 za 4 nastupe: D |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Vrijeme je za novu mobo, što vjerojatno znači novi CPU previše. |
|
| |||
| |||
| vi probs, ali novac je važan isue lol: P ja licemjerje priuštiti da poboljsaju košta barem još jedan mjesec pa taj y je samo da se nadaju grafika za sada a ako ja dobiti novu mobo sigurno da će biti kompatibilan s Pentium 4? btw tima ya pomoć za sve do sada: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako je za mjesec dana možda i čekati. Najjeftinije AGP kartica vrijedi da je HD 2600 PRO, ali si još uvijek troši ~ 100 $ kao što nema novih Matične ploče podržavaju AGP. Što se tiče P4 stvar, zavisi od toga koliko je staro procesor. Vi ste stvarno najbolji off radimo kompletan upgrade ipak.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Nabavka nove grafičke kartice. | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitors | 4 | 7. prosinac 2008 13:24 |
| Grafička kartica | jimbo84 | Graphics Cards & Monitors | 4 | 29. listopad 2008 08:44 |
| Pomoć s Grafička kartica ..... | CrazyAce | Graphics Cards & Monitors | 1 | 10. prosinac 2007 00:33 |
| RIP grafičkom karticom | pete21 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 11. studeni 2007 16:31 |
| Thread Tools | |
| |