![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hey im planin on most egy új kártya grsphics mert kötelező CUS 1-im usin csak egy szar integrált 1 így mindenképpen szeretnék egy új, tisztességes, hogy az 1. isnt hogy drágább, de nekem van egy régi alaplap p5vdc-MX amely csak PCI, PCI Express x1 és így AGP-i dnt egy PCI Express x16 ami a legtöbb kártya használata comp spec a következő: 408 DDR2 RAM (upgradin hamarosan 2 koncert) 3.00ghz Intel Pentium 4 VGA unichrome pro grafika 80gig 7,200 merevlemezként im upgraddin mindent, de 1 1 ügyfelek pénzét egy kicsit feszült most: (lol Van ötleted, hogy milyen kártyát kapni? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Best bet 8800GT még mindig azt hiszem.
De kérem, hogy a RAM is, vagy ha lesz egy nagy akadálya. RAM szuper olcsó egyébként, 2GB for £ 35 - £ 40 a megfelelő helyeken. Ha e két dolog, amit meg kell tenni, hogy max a legtöbb játékot. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| a 8800gt kompatibilis PCI tho CUS azt hittem, csak PCI-x16 |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Van egy PCI-E slot, de csak a 1x verzió nem 16x amely azt hiszem, az, amit a 8800 működik, ha egyáltalán van egy PCI-E 16x slot i akar egy probléma lol btw én kötelező alaplap ott, mint egy rakomány fém körökben, hogy úgy tűnik, hogy a méret a PCI-E x16 slot, de nincs olyan nyílás van, még a köröket annak a jele, sayin PCI-E x16 Én spost a intall egy slot magam, vagy somin és láthatjuk, hogy a http://www.asus.co.nz/products.aspx?...14&modelmenu=1 telephelyen található a PCI-E x1 slot (a kis fehér 1) |
|
| |||
| |||
| o és btw szeretném, ha u add tovább eBay és tud RAM még olcsóbb bout 15 -25 2 koncertek és a 35-40, 4 koncert: D |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Itt az ideje egy új mobo, ami valószínűleg azt jelenti, az új CPU is. |
|
| |||
| |||
| ti probs, hanem a pénz fontos isue lol: P i cant számára sokkal upgrade legalább egy hónap úgy, thats y volt abban a reményben, hogy csak a grafika most És ha én leszek az új mobo biztosan összeegyeztethető lenne a Pentium 4? btw ty minden segítséget ya eddig: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha ez egy hónap is lehet, hogy várjon. Legolcsóbb AGP kártya éri meg a HD 2600 PRO, de még mindig sorvadást ~ 100 $ mivel új alaplap AGP támogatást. Ami a P4 dolog, attól függ, hogy hány éves a feldolgozó. Te tényleg a legjobb ki csinál egy frissítést is.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Ismerkedés az új grafikus kártya. | Coolyxxx | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 7. december 2008 13:24 |
| Grafikus kártya | jimbo84 | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 29. október 2008 08:44 |
| Segítség a Grafikus kártya ..... | CrazyAce | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 10. december 2007 00:33 |
| RIP grafikus kártya | pete21 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 11. november 2007 16:31 |
| Téma eszközök | |
| |