![]() |
|
| |||
| |||
| היי IM planin על gettin חדשה grsphics הכרטיס שלי cus את comp 1 IM usin היא רק שטויות משולבת 1 אז בכל מקרה אני רוצה להגיע חדשה 1 הגון isn't כי זה יקר אבל יש לי לוח האם הישן p5vdc-MX יש בו רק PCI, PCI Express x1 ו AGP לכן אני dnt יש PCI Express x16 שהיא רוב כרטיסי להשתמש comp spec היא: 408 DDR2 רם (upgradin בקרוב 2 gigs) 3.00ghz Intel Pentium 4 VGA unichrome גרפיקה מקצועית 80gig 7,200 הכונן הקשיח IM upgraddin הכל 1 אבל לפי 1 cus הכסף הוא קצת לחוץ עכשיו: (LOL כל הרעיונות על מה כדי לקבל כרטיס? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ההימור הטוב ביותר הוא עדיין 8800GT אני לחשוב.
אבל בבקשה לקבל את זיכרון RAM או יותר מדי שלך יהיה ענק צואר הבקבוק. זיכרון RAM הוא סופר זול בכל מקרה, 2GB עבור £ 35 - £ 40 ב הזכות מקומות. אלו שני דברים שאתה צריך להיות מסוגל לכל היותר את רוב המשחקים. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| הוא תואם עם 8800gt PCI tho cus חשבתי שזה היה רק x16-PCI |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| יש לי את ה-PCI משבצת אבל זה רק את הגירסה 1x לא 16x בו אני חושב על מה הוא עובד על 8800, אם עשיתי לך אי PCI 16x משבצת wouldnt אני נתקל בבעיה LOL btw על לוח האם שלי comp theres כמו לטעון מתכת מעגלים נראה כי על מנת להפוך את הגודל של ה-PCI x16 משבצת אבל אין שם מקום מתאים, גם הוא מעל עיגולים סימן sayin PCI E x16 גם אני spost כדי intall א משבצת עצמי או somin U יכול לראות את זה על http://www.asus.co.nz/products.aspx?...14&modelmenu=1 באתר הבא של ה-PCI x1 משבצת (קטן לבן 1) |
|
| |||
| |||
| O ו btw רק רוצה להוסיף אם U עבור eBay U רם יכול לקבל אף זול יותר התעסקות 15 -25 ל 35-40 ו 2 gigs עבור 4 gigs: D |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
שעה חדשה mobo, אשר סביר להניח גם מעבד חדש. |
|
| |||
| |||
| אתם probs אך הכסף הוא חשוב isue LOL: P אני צביעות להרשות לעצמי שדרוג עולה לפחות חודש אחר כך thats Y היה רק מקווה להגיע גרפיקה לעת עתה ואם אני מקבל חדש mobo ספק שזה יהיה תואם עם פנטיום 4? btw טאי לעזור לך עבור כל כך הרבה: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם זה חודש אתה יכול גם לחכות. AGP הכרטיס הזול הוא שווה את זה HD 2600 מקצועית אבל אתה עדיין מבזבז כ ~ 100 $ לא חדש motherboards תומך AGP. לגבי P4 של דבר, תלוי בת כמה את המעבד. אתה באמת עושה את מיטב מלאה לשדרג אליה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44 |
| איך כרטיס מסך חדש. | Coolyxxx | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 7 דצמבר 2008 13:24 |
| כרטיס מסך | jimbo84 | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 29 אוקטובר 2008 08:44 |
| עזרה עם כרטיס מסך ..... | CrazyAce | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | -10 דצמבר 2007 00:33 |
| RIP כרטיס המסך | pete21 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 11th נובמבר 2007 16:31 |
| שרשרת כלים | |
| |