![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey im planin dėl Gettin naujas grsphics kortelė Mano KOMP kristalais 1 im usin yra tiesiog šūdas integruotos 1 todėl vis tiek noriu gauti naują padorus 1, forget kad brangu, bet turiu seną plokštę p5vdc-MX, kurie turi tik PCI, PCI Express x1, ir AGP kad aš DNT turi PCI Express x16, kuri yra tai, kas labiausiai kortelių naudojimu KOMP spec yra: 408 DDR2 RAM (upgradin kai 2 koncertai) 3.00GHz Intel Pentium 4 VGA unichrome PRO grafika 80gig 7,200 kietąjį diską im upgraddin visa tai, bet 1 iš 1 kristalais pinigų truputį stora dabar: (lol bet kokia kortele idėjas gauti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Geriausia dar 8800GT i skaitytis.
Bet prašome kreiptis per RAM arba turėsite daug trukdžių. RAM Super cheap anyway, 2GB už £ 35 - £ 40 į dešinę vietose. Su šių dviejų dalykų, kuriuos turėtų galėti persistengti dauguma žaidimų. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| yra suderinama su 8800GT PCI tho kristalais Maniau, kad tai buvo tik PCI x16 |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| aš turiu PCI-E lizdo, tačiau tai yra tik 1x versija ne 16x, kuri manau, yra tai, ką 8.800 darbus, jei aš jau PCI-E 16x lizdą I wouldnt have a problem lol btw mano comp plokštė Theres kaip metalo sluoksnių, kad, atrodo, kad su PCI-E x16 dydžio apkrova, bet nėra ten žaidimų, taip pat aukščiau apskritimai yra ženklas sayin PCI-E x16 todėl esu spost į intall lizdas pats ar somin u can see it on http://www.asus.co.nz/products.aspx?...14&modelmenu=1 Svetainės šalia PCI-E x1 slot (mažas baltas 1) |
|
| |||
| |||
| o ir BTW ką tik norite pridėti, jei U Go eBay U galite gauti RAM, net pigesnės Bout 15 -25 2 koncertai ir 35-40, 4 koncertai: D |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Citata:
Laikas naujas MOBO, kuris greičiausiai reiškia naują CPU per. |
|
| |||
| |||
| Jūs probs, bet pinigai yra svarbus isue lol: P i cant sau leisti atnaujinti daug dar bent mėnesį, kad thats y tikėjosi tik gauti grafika dabar ir jei gausiu naujų MOBO tikrai jis bus suderinamas su "Pentium 4"? BTW tu visiems ya padėti tiek, kiek: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei jis mėnesį galite taip pat palaukti. Pigiausia AGP kortelės verta tai HD 2600 PRO, bet jūs vis dar išsekimo ~ nes jokių naujų Portatiles 100 JAV dolerių paramą AGP. Kaip P4 dalykas, priklauso nuo to, kaip senas procesorius. Jūs tikrai geriausi off daro visiškai atnaujinti nors.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|