![]() |
|
| |||
| |||
| hey im planin par gettin jaunu grsphics karte my comp CUS 1 im usin ir tikai crap integrētu 1 tā anyway Vēlos iegūt jaunu cienīgu 1, isn't ka dārgi, bet esmu vecs mātesplatē p5vdc-mx kuram ir tikai PCI, PCI Express x1 un AGP tāpēc es DNT ir PCI Express x16, kas ir tas, ko visvairāk karšu izmantošanu comp spec ir: 408 DDR2 RAM (upgradin drīz 2 koncerti) 3.00ghz Intel Pentium 4 VGA UniChrome Pro graphics 80gig 7,200 cieto disku im upgraddin tas viss taču 1 līdz 1 CUS nauda ir nedaudz saspringts tiesības now: (lol jebkurš Kāda karte idejas nokļūt? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Best bet joprojām 8800GT i izrēķināties.
Bet, lūdzu get RAM arī vai jums ir milzīgs sašaurinājums. RAM ir super lēti anyway, 2GB par £ 35 - £ 40 in pareizajās vietās. Ar šīm divām lietām, ir jābūt iespējai maksimāli izslēdz lielāko daļu spēles. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| ir 8800gt saderīgs ar PCI tho CUS Es domāju, ka tā bija tikai PCI x16 |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| man ir PCI E slots, bet tas ir tikai 1x versija nav 16x, kas, manuprāt ir tas, 8.800 darbu, ja man tomēr ir PCI E 16x slot i wouldnt ir problēmas lol btw uz manu comp mātesplati theres kā slodzi metāla apli, kas, šķiet, lai lielumu PCI E x16 slots, bet nav laika nišu tur, arī iepriekš aprindās ir zīme sayin PCI E x16 to man spost uz intall slot es vai somin u var redzēt to http://www.asus.co.nz/products.aspx?...14&modelmenu=1 vieta blakus PCI E x1 slots (maziem baltiem 1) |
|
| |||
| |||
| o un btw tāpat kā pievienot, ja u go ebay u varat ram pat lētāk bout 15 -25 2 gigs un 35-40 4 gigs: D |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Laiks jaunu MOBO, kas, iespējams, nozīmē jaunas CPU too. |
|
| |||
| |||
| ye probs bet nauda ir svarīgs isue lol: P i cant atļauties paaugstināt daudz vēl vismaz mēnesi, lai thats y cerēja tikai, lai iegūtu grafikas tagad un ja man jaunu MOBO protams, tas būtu saderīgs ar Pentium 4? btw ty visiem ya palīdzību līdz šim: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja tas ir mēnesī, kuru jūs varētu arī gaidīt. Cheapest AGP karti vērts ir HD 2600 PRO, bet jūs joprojām novājēšanas ~ kā jauna motherboards 100 $ atbalsta AGP. Attiecībā uz P4 lieta, ir atkarīgs no tā, cik vecs pārstrādātājs. Jūs tiešām vislabāk pie veic pilnu jauninājums though.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |