![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hey im gettin planin na nową kartę do mojego grsphics komp z klientami 1 im Korzystanie jest tylko crap zintegrowanego 1 I tak i tak chce zdobyć nowych godnej 1, isnt że drogie, ale mam starą płytę główną p5vdc-mx które tylko PCI, PCI Express x1 i AGP, tak i dnt ma PCI Express x16, który jest tym, co najbardziej używać karty spec komp to: 408 DDR2 RAM (upgradin wkrótce 2 koncerty) 3.00GHz Intel Pentium 4 VGA unichrome pro grafika 80gig 7,200 dysk twardy upgraddin im to wszystko, ale 1 do 1 klientów pieniędzy jest nieco napięty teraz: (lol jakieś pomysły co do karty? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Najprościej jest nadal 8800GT i liczyć.
Ale prosimy RAM zbyt lub będziesz mieć ogromny wąskie gardło. RAM jest super tani anyway, 2GB for £ 35 - £ 40 we właściwym miejscu. Z tych dwóch rzeczy, które powinny być w stanie maksymalnie się większości gier. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| 8800gt jest kompatybilny z PCI tho cus Myślałem, że to był tylko PCI x16 |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Mam E gniazda PCI, ale jest to tylko wersja 1x nie 16x który moim zdaniem jest to, co w 8800 i działa na razie nie ma gniazda PCI E 16x i wouldnt mają problem lol btw mój komp płyta theres jak obciążenia kręgów metalu, które wydają się rozmiar PCI E x16, ale nie ma tam gniazda, a także nad kręgach jest znakiem sayin PCI E x16, więc jestem i spost do intall otworem siebie lub somin i widać to na http://www.asus.co.nz/products.aspx?...14&modelmenu=1 miejscu obok PCI E x1 gniazdo (małe białe 1) |
|
| |||
| |||
| O i btw jak dodać u przejść eBay można uzyskać u barana nawet tańsze bout 15 -25 na 2 koncerty i 35-40 na 4 koncerty: D |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
Czas na nowe Mobo, co prawdopodobnie oznacza nowego procesora zbyt. |
|
| |||
| |||
| wy probs pieniędzy, ale jest ważnym isue lol: P i cant sobie pozwolić na wiele aktualizacji jeszcze co najmniej przez miesiąc, tak thats y był tylko nadzieję dostać się do grafiki a jeśli ja dostać nową Mobo pewnością byłoby zgodne z Pentium 4? btw ty dla wszystkich ya pomóc tak daleko: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli to w miesiącu można również czekać. Najtańszy AGP karty warte jest HD 2600 PRO, ale wciąż masz tracić ~ 100 dolarów za żadne nowe płyty główne wsparcie AGP. Podobnie jak w przypadku P4 rzeczy, zależy od tego, jak stary procesor jest. You're really najlepszych off robi pełny upgrade though.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |