![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
ahoj im planina o dostání nové grsphics kartu pre môj comp CUS na 1 im usine je len kecy integrovaného 1
Takže chcem, aby ste získali nové dôstojné 1, aby isnt že drahé, ale mám starú dosku p5vdc-MX, ktorá má len PCI, PCI Express x1 a AGP tak aj DNT má PCI Express x16, ktorá je čo najviac kariet použitia comp spec je: 408 DDR2 RAM (upgradin čoskoro 2 koncerty) 3.00GHz Intel Pentium 4 VGA UniChrome pre grafiku 80gig 7,200 pevného disku im upgraddin to všetko, ale 1 do 1 CUS peniaze je trochu tesný hned: (lol akejkoľvek myšlienky na to, čo kartu získať? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Najlepšie stávky je stále 8800GT aj počítať.
Ale prosím dostať príliš RAM alebo budete mať obrovskú prekážku. RAM je super lacný napriek tomu, 2 GB na 35 libier - 40 libier na správnych miestach. Pomocou týchto dvoch vecí, mali by ste byť schopní max väčšinu hier. Môj systém: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
8800gt je kompatibilný s PCI Tho CUS aj myslela, že to bol práve PCI x16
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Já mám len jeden slot PCI E, ale je iba 1x verzia nie je 16x čo si myslím je to, čo funguje na 8800, ak som mať PCI E 16x slot aj bych mať problém lol
btw na mojej doske comp Theres ako náklad kovových kruhov, ktoré sa zdajú byť, aby sa veľkosť jedného PCI E x16 slot, ale nie je tam slot, a to aj nad kruhoch je znamením sayin PCI E x16 tak jsem sposta na intall jeden slot sám alebo somin a je vidieť, že o http://www.asus.co.nz/products.aspx?...14&modelmenu=1 Ďalšie stránky s PCI E x1 slot (malé biele 1) |
|
|
|||
|
|||
|
O a btw rovnako ako pridať, ak máš u eBay môže dostať ram aj lacnejšie bout 15 -25 na 2 koncertoch a 35-40 na 4 koncerty: D
|
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
Čas pre nové Mobo, čo pravdepodobne znamená nový CPU taky. |
|
|
|||
|
|||
|
vy probs peniaze, ale je dôležitou isue lol: P i cant dovoliť upgrade oveľa aspoň ďalšie mesiace, takže to je len dúfať y bolo získať pre grafiku teraz
a ak aj získať nové Mobo určite by to byť kompatibilný s Pentium 4? btw ty pre všetky ya pomoci tak ďaleko: D |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ak je to za mesiac si môžete tiež čakať. Najlacnejšie AGP karty stojí, že je HD 2600 PRO, ale ste stále mrhá ~ $ 100 za nové motherboardy podporujú AGP.
Pokiaľ ide o vec, P4, záleží na tom, ako staré je spracovateľ. Ste naozaj najlepšie sa robí kompletný upgrade hoci.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|