![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хеј планине им геттин на нову картицу грспхицс за мој цомп ЦУС 1 ИМ усин је само срање интегрисани 1 па свеједно ми оскудица за добити нову пристојне 1 који није то скупо, али имам старе матичне плоче п5вдц-мкс који има само ПЦИ, ПЦИ Експресс кс1 и АГП па сам днт имати ПЦИ Експресс кс16 што је оно што највише користите картице спец цомп је: 408 ДДР2 РАМ-а (упградин ускоро наступе до 2) 3.00гхз Интел Пентиум 4 ВГА уницхроме Про графика 80гиг 7,200 хард диск ИМ упграддин то све 1 по 1 а ЦУС новаца је мало затегнути управо сад: (лол било какве идеје о томе шта за добити картицу? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Најбољи кладити се је и даље 8800ГТ и рачунати.
Али, молимо вас да се РАМ превише или ћете имати огроман уско грло. РАМ је супер јефтини Аныуаы, 2ГБ за £ 35 - £ 40 у десном места. С онима који су две ствари које би требало да буде у могућности за макс оут већини игара. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| 8800гт је компатибилан са ПЦИ ЦУС мада сам мислио то је био само ПЦИ кс16 |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| ЈА донт имати ПЦИ слот Е али то је само 1кс верзији не 16кс који мислим да је оно што се ради на 8800 и ако сам имати ПЦИ Е 16кс слот и уоулднт имати проблема лол бту на мој цомп матична плоча Тхереса као оптерећење метал круговима се чинило да се величина неког ПЦИ Е кс16 слот али нема слот има, такође изнад круговима је знак саыин ПЦИ Е кс16 па сам спост има слот за инталл себе или сомин можете видети на хттп://ууу.асус.цо.нз/продуцтс.аспкс?...14&моделмену=1 сите поред ПЦИ Е кс1 слот (мали бели 1) |
|
| |||
| |||
| О и бту баш као и за додавање ако у ићи у ебаы могу добити чак и јефтинији рам спопадање 15 -25 наступе за 2 и 35-40 за 4 наступе: Д |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Време је за нову мобо, што вероватно значи нови ЦПУ превише. |
|
| |||
| |||
| ви пробс, али новац је важан исуе лол: П ја лицемјерје приуштити да побољшају кошта барем још један мјесец па тај ы је само да се надају графика за сада а ако ја добити нову мобо сигурно да ће бити компатибилан са Пентиум 4? бту тима ыа помоћ за све до сада: Д |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је за месец дана можда и чекати. Најјефтинији АГП картица важи да је ХД 2600 ПРО, али си још увек троши ~ 100 $ као што нема нових Матичне плоче подржавају АГП. Што се тиче П4 ствар, зависи од тога колико је старо процесор. Ви сте стварно најбољи офф радимо комплетан упграде ипак.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|