![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Hey Im planin на Gettin grsphics нові карти для моєї Comp КС 1 Усін їм це просто лайно комплексного 1 Так от я хочу отримати нову гідну 1, хіба це не дорогою, але в мене є стара материнська плата P5VDC-MX який тільки PCI, PCI Express x1 і AGP таким DNT Я PCI Express x16, яка є те, що більшість карт використовувати Comp специфікація: 408 DDR2 RAM (upgradin незабаром Концерти 2) 3.00GHz Intel Pentium 4 VGA графікою UniChrome Pro 80gig 7,200 жорсткому диску upgraddin їм все це, але 1 до 1 КС гроші це трохи жорсткий прямо зараз: (LOL будь-які ідеї про те, що карту можна придбати? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Краще за все ще 8800GT я думаю.
Але, будь ласка, отримаєте оперативну пам'ять або ви теж буде мати величезне вузьким місцем. ОЗУ це супер все одно дешево, 2GB за £ 35 - £ 40 в правильних місцях. З цими речами ви повинні мати на максимум самої гри. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| є 8800GT сумісна з PCI Тхо КС я думав, це просто PCI x16 |
|
| |||
| |||
| За даними Asus у вас є відповідний PCI-E слот. http://www.asus.co.nz/products.aspx?...14&modelmenu=1 |
|
| |||
| |||
| У мене є слот PCI Е, але це тільки версії не 1x 16x який я думаю, це те, що працює на 8800, якщо я мав E 16x PCI слота і Wouldnt є проблема LOL До речі на моїй материнській платі Comp Theres що навантаження металеві кола, які, здається, щоб розмір PCI E x16 слот, але немає слота там, також вище колах є ознакою Sayin PCI E x16 так я spost до intall Слот себе або Сомин U можете бачити це на http://www.asus.co.nz/products.aspx?...14&modelmenu=1 Сайт поруч з PCI E x1 (маленька біла 1) |
|
| |||
| |||
| O і BTW просто хотілося б додати, якщо U Go Ebay U RAM може отримати навіть дешевше бою 15 -25 за 2 Концерти та 35-40 на 4 концерту: D |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Час для нових системних плат, які, ймовірно, означає новий процесор теж. |
|
| |||
| |||
| Ви Probs але гроші важливі isue LOL: P Я нахиляє дозволити відновити багато чого, по крайней мере, ще місяць, так що у Thats сподівався просто отримати графіком зараз і якщо я отримаю нове плат Безумовно, було б сумісне з Pentium 4? До речі ти для всіх Я. допомогу досі: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо це на місяць ви можете також почекати. Найдешевші AGP карт коштує це HD 2600 PRO, але Ви як і раніше витрачати ~ $ 100, оскільки нових материнських плат підтримкою AGP. Як для P4 річ, залежить від того, як старий процесор. Ти дійсно краще робити від повного оновлення Хоча.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|