![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз ще се опита да направи това възможно най-кратък. Аз напоследък формат и трябваше да презареди ми ОС на компютъра ми. Имам Dell Дименсия 4600 текат Windows XP Home. Моят монитор е Dell E773c цветен монитор. Моята карта е NVIDIA GeForce FX 5200. Когато Кликнете с десния бутон върху работния плот и изберете свойства да стигнем до "показване на имота" Аз ще отида до настройките раздела. Той казва, Дисплей: (по подразбиране "Монитор"). Той използва за да кажа това, което ми графична карта беше. В моя диспечера на устройствата Видео контролер (VGA Съвместими) е една от 4 неща с въпросите марка и удивителна. Не къде в Device Manager пък имат място с "Дисплей адаптер". Той е трябвало да ми графична карта под което аз вярвам. Що се отнася до моя монитор не съществува също така и на място в устройството мениджър за монитори на всички. Имам CD, което дойде с монитора, но всички го прави е основно ви кажа как да се грижи за монитора и как да го събере. Имам изтеглят необходимите драйвер за моята графична карта от www.dell.com и го инсталира. Но след като сте инсталирали тя ми черен екран, ще отида и при rebooting тя ще се обърне черно и остана черно точно преди това ще бъдат намалени до дънер на екрана. Всички предложения, за да ме? като това е наистина невъзможен играят игри или голяма част от нещо наистина. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Като имате NVidia GFX карта получите драйвери за нея от тях, а не на Dell.
| |||
| |||
| Аз всъщност го изтеглите forceware драйвер нещо от NVIDIA и то доста много направи същото нещо. |
|
| |||
| |||
| Аз дори се опита да деинсталирате видео контролер, а след това рестартирането на компютъра ми. След рестартирането то аз ще отмени нещо, което иска да се инсталира видео контролер и вместо завтече водачът монтажник и изтеглен от NVIDIA. същите резултати. след инсталиране на екрана е черен и остава черен. |
|
| |||
| |||
| След много messing наоколо с нея (часове) Успях да се покаже "дисплей адаптери" в Device Manager и ми графична карта инсталирана под този с най-новия драйвер. За съжаление тя wouldnt работа. екрана, за да остана на 10 секунди след това като отидете черно за 10 секунди и го направи, че на няколко пъти, като и за 4-ти път тя се върна на екрана е наистина странно търсят (нищо правото цветове и подобни). така аз отидох и инсталиран стария драйвер, което дойде на CD, което дойде с моя компютър. Това didn't работа either.It просто отиде черни и остава черен, че времето. така Im от опциите, освен ако някой може да ми даде нещо повече. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трябва да деинсталирате предишни водачи (не на видео контролер) напълно, преди прилагането на forcewares.
| |||
| |||
| не съществуват предишни драйвери за деинсталиране. Всеки път, когато инсталирате една и тя бъркотии го използвам пункт да се върна преди това. |
|
| |||
| |||
| System Restore е глупаво и бъги и вие сте вероятно messing я повече, като се върна така. Ако можете да видите вашия екран, има драйвери за деинсталиране. Трябва да отидете на система в контролния панел, намери своята карта или контролера, нали clcik, удари свойства, идете на водача, удари деинсталирате шофьор. Екранът трябва да се изключи за няколко секунди, след което инсталирайте Windows ще му "основни" водача и тогава трябва да инсталирате forceware. |
|
| |||
| |||
| Да основния двигател е видео контролер (VGA съвместим). Аз деинсталиран него и после инсталиран forceware. Айв да направи същото нещо и монтирано стария драйвер, който дойде с компютъра. Имам дори деинсталиран видео контролер - рестартирали компютъра си и когато го изведе, че тя искаше да се инсталира видео контролер Бих излизане, че и инсталирате моята видео карта. Всеки път, и всеки път съм опитвал hasn't работи. понякога на екрана ще се черно и просто остани черен след инсталация. Понякога тя може да отидете черно и после се върна в продължение на няколко секунди и след това да се повтаря, че черно и на няколко пъти, преди да отиде черно и остана черно. Но след рестартиране, че ще отида винаги черна и останете черен път, когато тя трябва да дневника на екрана. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Големи проблеми с моята GeForce 7300LE графична карта | В Revolver | Графика на карти & Монитори | 2 | 18 Март 2009 11:26 |
| Conecting втора графична карта + монитор | dubs89 | Графика на карти & Монитори | 3 | 28 Дек 2007 12:53 |
| Игра проблеми, вярвам, че е графична карта | jakobi2006 | Графика на карти & Монитори | 4 | 14 Дек 2007 08:24 |
| Графична карта & монитора неприятности | tosh4574 | Графика на карти & Монитори | 4 | 5-та Sep 2007 17:07 |
| Монитор или графика Проблеми? | thwapy | Мултимедия & Codecs | 6 | 5-и парламентарен Юни 2007 14:43 |
| Нишка Инструменти | |
| |