menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Grafické karty / sledovat problémy

Reply

Thread Nástroje
Old 17 leden 2008, 16:54
Nový člen skupiny

Budu se snažit, aby to bylo co nejkratší.

I v poslední době musel formátu a reload můj OS na mém počítači. Mám Dell Dimension 4600 s operačním systémem Windows XP Home.

My Monitor je Dell E773c barevný monitor.

Moje karta je NVIDIA GeForce FX 5200.

Když jsem klikněte pravým tlačítkem na plochu a zvolte vlastnosti se dostat na "Vlastnosti zobrazení" Já půjdu na kartě Nastavení. Píšou Displej: (Výchozí nastavení monitoru). To, co říkala moje grafická karta byla.

Podle mého Device Manager Video Controller (VGA kompatibilní) je jedním ze 4 věci s dotazy značku a vykřičník.

Ne-li ve Správci zařízení není spotovým s "grafická karta". Měl by mít moji grafickou kartu za to, že: i věřím.

Co se týče mého monitoru je také v žádném místě přístroje manažer pro monitory vůbec. Já mám jen jedno CD, které přišlo s sledovat, ale vše to je v podstatě říct, jak pečovat o sledovat a jak je sestavit.

Mám stažené potřebné ovladače pro moji grafickou kartu od www.dell.com a je instalován. Ale poté, co jsem, je můj půjde černá obrazovka a po restartu bude zase černé a černé právo zůstat před ním by se dostat do log na obrazovce.

Jakékoli návrhy na pomoc mi ven? takhle je opravdu převýšení hrát hry nebo dělat něco opravdu mnoho.
Old 17 leden 2008, 17:07
Administrátor Skupina

Jak máte Nvidia GFX kartu získat ovladače z nich, ne dell.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17 leden 2008, 17:15
Nový člen skupiny

i skutečně udělal stáhnout ovladače ForceWare věc od NVIDIA a do značné míry to samé.
Old 17 leden 2008, 18:10
Nový člen skupiny

Dokonce jsem se pokusil odinstalovat video správce a poté restartovat počítač. po restartu to bych zrušit věc, která mě chce nainstalovat video řadič a namísto běžel řidiče i instalátor stáhnout z NVIDIA. stejných výsledků. Po instalaci je černá obrazovka a zůstane černá.
Old 17 leden 2008, 20:32
Nový člen skupiny

Po dlouhém umazávání kolem s ní (hodiny) Mám to na show "displeje adaptéry" v mém správce zařízení a mám grafickou kartu instalovat pod které se nejnovější ovladače.

Bohužel to bych pracovat. obrazovce by pobyt po dobu 10 sekund, stejně jako potom černý za 10 sekund a je to, že několikrát a on jako 4. čas se vrátil na obrazovku byl opravdu divný hledáte (nic pravé barvy a takový).

Tak jsem šel a instalovány staré ovladače, které se stalo na cd, které se stalo s mým počítačem. To didnt práce either.It prostě šel černý a černý, že čas pobýval. tak im z možností, pokud mi někdo může dát něco víc.
Old 17 leden 2008, 23:37
Dárce Skupina

Musíte odinstalovat předchozí ovladače (ne video řadič) úplně před uplatněním forcewares.

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 18. ledna 2008, 10:38
Nový člen skupiny

neexistují žádné předchozí ovladače odinstalovat. kdykoli i instalovat a zmatky jej použít i hraniční přechod se vrátit před tím.
Old 18. ledna 2008, 16:04
Dárce Skupina

Obnovení systému je hloupý a buggy a jste pravděpodobně umazávání to více vrací rád. Pokud vidíte obrazovce existují ovladače odinstalovat. Musíte jít do systému v Ovládacích panelech, najít kartu nebo kontrolor, právo clcik, zasažených nemovitostí, jděte na řidiče, prašti odinstalovat ovladače. Na obrazovce by měla vypnout na několik sekund, pak systém Windows přeinstalovat jeho "základní" řidičem a pak byste měli nainstalovat ForceWare.
Old 18. ledna 2008, 17:02
Nový člen skupiny

ano základní ovladač videa řadič (VGA kompatibilní). i odinstalovat jej, a pak instalovali ForceWare.

IVE také udělat to samé a instalovány staré ovladače, které se stalo s počítačem.

Mám dokonce odinstalovány videa řadič - restartovat počítač, a když ji vychovala, že chtěl, abych se nainstalovat regulátor i video výstup, který by a nainstalovat grafickou kartu.

Každý jednou za čas a způsob, jak jsem se pokusil ji hasn't pracoval. někdy obrazovky bude černý a právě pobyt černá po instalaci. Někdy může jít černý a pak se vrátí na dobu několika sekund a pak černá a zopakovat několikrát před tím, než šel černý a zůstala černá.

Ale po restartu by to jít vždy černé a černé pobyt kdykoli dostala do log na obrazovce.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.