μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Κάρτα γραφικών / παρακολούθηση προβλημάτων

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17 Ιανουαρίου 2008, 16:54
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Κάρτα γραφικών / παρακολούθηση προβλημάτων

Θα προσπαθήσω να το κάνουν αυτό όσο το δυνατόν πιο σύντομη.

Θα έπρεπε να τελευταία μορφή και επαναφορτώσετε OS μου στον υπολογιστή μου. Έχω ένα Dell Διάσταση 4600 τρέχει Windows XP Home.

Η παρακολούθηση είναι ένα Dell E773c χρώμα παρακολουθεί.

Η κάρτα είναι μια NVIDIA GeForce FX 5200.

Όταν κάνω δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και επιλέξτε ιδιότητες για να πάτε στο "απεικόνιση ιδιότητες" Θα πάμε στην καρτέλα Ρυθμίσεις. Λέει Προβολή: (Default Monitor). Θα χρησιμοποιηθεί για να πω τι μου είχε κάρτα γραφικών.

Κατά τη δική μου Device Manager Video Controller (VGA Compatible) είναι ένα από τα 4 πράγματα με το σήμα και ερωτήσεις θαυμαστικό.

Δεν σε περίπτωση που η διαχείριση συσκευών μήπως έχουν μια θέση με το "Εμφάνιση προσαρμογέα". Θα πρέπει να έχει κάρτα γραφικών μου στο πλαίσιο της εν λόγω εγώ πιστεύω.

Όσον αφορά την οθόνη μου δεν υπάρχει θέση στη διαχείριση συσκευών για τις οθόνες σε όλα. Έχω ένα cd που ήρθε με την παρακολούθηση, αλλά το μόνο που κάνει είναι βασικά να σας πω πώς να φροντίζει για την παρακολούθηση και τον τρόπο να συγκεντρωθούν.

Έχω κατεβάσει τα απαραίτητα οδηγός μου για την κάρτα γραφικών από www.dell.com και θα εγκατασταθεί. Αλλά μετά από αυτό που έχω εγκαταστήσει μου οθόνη θα γίνει μαύρη και μετά την επανεκκίνηση, θα τη σειρά του το μαύρο και το μαύρο δικαιώματος διαμονής, πριν από αυτό θα πρέπει να αρχίσετε να συνδεθείτε με την οθόνη.

Τυχόν προτάσεις για να με βοηθήσεις; όπως αυτή είναι πραγματικά επίκλισης να παίξετε παιχνίδια ή να κάνουμε πολλά για οτιδήποτε πραγματικά.
Old 17 Ιανουαρίου 2008, 17:07
Διαχειριστής Ομάδα

Όπως έχετε Nvidia GFX κάρτα λάβετε τα προγράμματα οδήγησης για την από αυτούς, δεν dell.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17 Ιανουαρίου 2008, 17:15
Νέο Μέλος Ομάδα

i όντως forceware λήψη ενός προγράμματος οδήγησης NVIDIA και τίποτα από αυτό λίγο πολύ το ίδιο πράγμα.
Old 17 Ιανουαρίου 2008, 18:10
Νέο Μέλος Ομάδα

i ακόμη δοκιμάσει την απεγκατάσταση του ελεγκτή βίντεο και στη συνέχεια επανεκκίνηση του υπολογιστή μου. μετά την επανεκκίνηση που θα ήθελα να ακυρώσω αυτό που θέλει να εγκαταστήσει το βίντεο ελεγκτή αντί έτρεξε και ο οδηγός εγκατάστασης θα κατεβάσει από NVIDIA. ίδια αποτελέσματα. μετά την εγκατάσταση πηγαίνει μαύρη οθόνη και παραμένει μαύρη.
Old 17 Ιανουαρίου 2008, 20:32
Νέο Μέλος Ομάδα

μετά από πολύ κοντά με αυτό Messing (ώρες) έχω να δείξει "προσαρμογείς οθόνης" μου στο Device Manager και μου έχεις κάρτα γραφικών που εγκαθίστανται σύμφωνα με το νεότερο πρόγραμμα οδήγησης.

δυστυχώς wouldnt εργασίας. οθόνη, θα ήθελα για διαμονή για 10 δευτερόλεπτα μετά να μαύρο για 10 δευτερόλεπτα και έκανε ότι μερικές φορές όπως και για την 4η φορά που επέστρεψαν στην οθόνη ήταν πραγματικά περίεργο αναζητούν (δεν το δικαίωμα χρώμα και τέτοια).

Γι 'αυτό πήγε και εγκατασταθεί το παλιό πρόγραμμα οδήγησης που τέθηκε για το CD που συνοδεύει τον υπολογιστή μου. Αυτή η εργασία didn't either.It μόλις πήγε το μαύρο και έμεινε μαύρη εκείνη την εποχή. im τόσο από τις επιλογές Αν δεν μπορεί κάποιος να μου δώσει κάτι περισσότερο.
Old 17 Ιανουαρίου 2008, 23:37
Ομάδα Δωρητών

Θα χρειαστεί να απεγκαταστήσετε την προηγούμενη οδηγούς (δεν το βίντεο ελεγκτή) πριν από την πλήρη εφαρμογή της forcewares.

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 18η Ιανουαρίου 2008, 10:38
Νέο Μέλος Ομάδα

δεν υπάρχουν προηγούμενες οδηγούς για την απεγκατάσταση. i όποτε και θα εγκαταστήσουν ένα messes μέχρι να χρησιμοποιήσω ένα σημείο ελέγχου να επιστρέψει πριν από αυτή.
Old 18η Ιανουαρίου 2008, 16:04
Ομάδα Δωρητών

Επαναφορά Συστήματος είναι ανόητο και αμαξάκι και είστε μάλλον Messing μέχρι περισσότερο από ότι θα ήθελε πίσω. Εάν μπορείτε να δείτε στην οθόνη σας, υπάρχουν οδηγοί για την απεγκατάσταση. Πρέπει να πάει στο σύστημα, σε πίνακα ελέγχου, να βρείτε την κάρτα σας ή ελεγκτή, δικαίωμα clcik, ιδιότητες που έχουν πληγεί, μεταβείτε στο πρόγραμμα οδήγησης, που επλήγησαν απεγκαταστήστε οδηγού. Η οθόνη θα πρέπει να απενεργοποιήσετε για μερικά δευτερόλεπτα, τότε τα Windows θα νέου την "βασική" οδηγό και στη συνέχεια θα πρέπει να εγκαταστήσετε το forceware.
Old 18η Ιανουαρίου 2008, 17:02
Νέο Μέλος Ομάδα

ναι ο βασικός οδηγός είναι ο υπεύθυνος της επεξεργασίας βίντεο (VGA Compatible). i απεγκατάσταση και στη συνέχεια να εγκαταστήσει το forceware.

IVE επίσης κάνει το ίδιο πράγμα και να εγκαταστήσει το παλιό πρόγραμμα οδήγησης που ήρθε με τον υπολογιστή.

Έχω ακόμη απεγκατασταθεί το βίντεο ελεγκτή - επανεκκίνηση του υπολογιστή μου και όταν θα τεθεί ότι ήθελε να εγκαταστήσει το βίντεο ελεγκτής θα έξοδο μου ότι και να εγκαταστήσετε την κάρτα βίντεο.

Κάθε φορά κάθε τρόπο και έχω δοκιμάσει hasn't εργασίας. μερικές φορές η οθόνη θα γίνει μόνο μαύρο και μαύρο διαμονή μετά την εγκατάσταση. Μερικές φορές θα μπορούσε να πάει και στη συνέχεια το μαύρο επανέλθω για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια να επαναλάβω ότι το μαύρο και μερικές φορές πριν να πήγε το μαύρο και έμεινε μαύρο.

Όμως, κατά την επανεκκίνηση, θα ήταν πάντα μαύρο και μαύρο διαμονή όποτε έχεις να συνδεθείτε με την οθόνη.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Προβλήματα με το My Big Geforce 7300LE Graphics Card Η Revolver Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 18 Μαρ 2009 11:26
Conecting μια δεύτερη κάρτα γραφικών + παρακολουθεί dubs89 Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 28 Δεκ. 2007 12:53
Παιχνίδι προβλήματα, πιστεύουμε ότι είναι η κάρτα γραφικών jakobi2006 Κάρτες Γραφικών & Monitors 4 14 Δεκ. 2007 08:24
Κάρτα γραφικών & παρακολουθεί κόπο tosh4574 Κάρτες Γραφικών & Monitors 4 5η Σεπτεμβρίου 2007 17:07
Monitor ή Γραφικά Προβλήματα; thwapy Multimedia & Codecs 6 5 Ιουν 2007 14:43
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.