![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Θα προσπαθήσω να το κάνουν αυτό όσο το δυνατόν πιο σύντομη. Θα έπρεπε να τελευταία μορφή και επαναφορτώσετε OS μου στον υπολογιστή μου. Έχω ένα Dell Διάσταση 4600 τρέχει Windows XP Home. Η παρακολούθηση είναι ένα Dell E773c χρώμα παρακολουθεί. Η κάρτα είναι μια NVIDIA GeForce FX 5200. Όταν κάνω δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και επιλέξτε ιδιότητες για να πάτε στο "απεικόνιση ιδιότητες" Θα πάμε στην καρτέλα Ρυθμίσεις. Λέει Προβολή: (Default Monitor). Θα χρησιμοποιηθεί για να πω τι μου είχε κάρτα γραφικών. Κατά τη δική μου Device Manager Video Controller (VGA Compatible) είναι ένα από τα 4 πράγματα με το σήμα και ερωτήσεις θαυμαστικό. Δεν σε περίπτωση που η διαχείριση συσκευών μήπως έχουν μια θέση με το "Εμφάνιση προσαρμογέα". Θα πρέπει να έχει κάρτα γραφικών μου στο πλαίσιο της εν λόγω εγώ πιστεύω. Όσον αφορά την οθόνη μου δεν υπάρχει θέση στη διαχείριση συσκευών για τις οθόνες σε όλα. Έχω ένα cd που ήρθε με την παρακολούθηση, αλλά το μόνο που κάνει είναι βασικά να σας πω πώς να φροντίζει για την παρακολούθηση και τον τρόπο να συγκεντρωθούν. Έχω κατεβάσει τα απαραίτητα οδηγός μου για την κάρτα γραφικών από www.dell.com και θα εγκατασταθεί. Αλλά μετά από αυτό που έχω εγκαταστήσει μου οθόνη θα γίνει μαύρη και μετά την επανεκκίνηση, θα τη σειρά του το μαύρο και το μαύρο δικαιώματος διαμονής, πριν από αυτό θα πρέπει να αρχίσετε να συνδεθείτε με την οθόνη. Τυχόν προτάσεις για να με βοηθήσεις; όπως αυτή είναι πραγματικά επίκλισης να παίξετε παιχνίδια ή να κάνουμε πολλά για οτιδήποτε πραγματικά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όπως έχετε Nvidia GFX κάρτα λάβετε τα προγράμματα οδήγησης για την από αυτούς, δεν dell.
| |||
| |||
| i όντως forceware λήψη ενός προγράμματος οδήγησης NVIDIA και τίποτα από αυτό λίγο πολύ το ίδιο πράγμα. |
|
| |||
| |||
| i ακόμη δοκιμάσει την απεγκατάσταση του ελεγκτή βίντεο και στη συνέχεια επανεκκίνηση του υπολογιστή μου. μετά την επανεκκίνηση που θα ήθελα να ακυρώσω αυτό που θέλει να εγκαταστήσει το βίντεο ελεγκτή αντί έτρεξε και ο οδηγός εγκατάστασης θα κατεβάσει από NVIDIA. ίδια αποτελέσματα. μετά την εγκατάσταση πηγαίνει μαύρη οθόνη και παραμένει μαύρη. |
|
| |||
| |||
| μετά από πολύ κοντά με αυτό Messing (ώρες) έχω να δείξει "προσαρμογείς οθόνης" μου στο Device Manager και μου έχεις κάρτα γραφικών που εγκαθίστανται σύμφωνα με το νεότερο πρόγραμμα οδήγησης. δυστυχώς wouldnt εργασίας. οθόνη, θα ήθελα για διαμονή για 10 δευτερόλεπτα μετά να μαύρο για 10 δευτερόλεπτα και έκανε ότι μερικές φορές όπως και για την 4η φορά που επέστρεψαν στην οθόνη ήταν πραγματικά περίεργο αναζητούν (δεν το δικαίωμα χρώμα και τέτοια). Γι 'αυτό πήγε και εγκατασταθεί το παλιό πρόγραμμα οδήγησης που τέθηκε για το CD που συνοδεύει τον υπολογιστή μου. Αυτή η εργασία didn't either.It μόλις πήγε το μαύρο και έμεινε μαύρη εκείνη την εποχή. im τόσο από τις επιλογές Αν δεν μπορεί κάποιος να μου δώσει κάτι περισσότερο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα χρειαστεί να απεγκαταστήσετε την προηγούμενη οδηγούς (δεν το βίντεο ελεγκτή) πριν από την πλήρη εφαρμογή της forcewares.
| |||
| |||
| δεν υπάρχουν προηγούμενες οδηγούς για την απεγκατάσταση. i όποτε και θα εγκαταστήσουν ένα messes μέχρι να χρησιμοποιήσω ένα σημείο ελέγχου να επιστρέψει πριν από αυτή. |
|
| |||
| |||
| Επαναφορά Συστήματος είναι ανόητο και αμαξάκι και είστε μάλλον Messing μέχρι περισσότερο από ότι θα ήθελε πίσω. Εάν μπορείτε να δείτε στην οθόνη σας, υπάρχουν οδηγοί για την απεγκατάσταση. Πρέπει να πάει στο σύστημα, σε πίνακα ελέγχου, να βρείτε την κάρτα σας ή ελεγκτή, δικαίωμα clcik, ιδιότητες που έχουν πληγεί, μεταβείτε στο πρόγραμμα οδήγησης, που επλήγησαν απεγκαταστήστε οδηγού. Η οθόνη θα πρέπει να απενεργοποιήσετε για μερικά δευτερόλεπτα, τότε τα Windows θα νέου την "βασική" οδηγό και στη συνέχεια θα πρέπει να εγκαταστήσετε το forceware. |
|
| |||
| |||
| ναι ο βασικός οδηγός είναι ο υπεύθυνος της επεξεργασίας βίντεο (VGA Compatible). i απεγκατάσταση και στη συνέχεια να εγκαταστήσει το forceware. IVE επίσης κάνει το ίδιο πράγμα και να εγκαταστήσει το παλιό πρόγραμμα οδήγησης που ήρθε με τον υπολογιστή. Έχω ακόμη απεγκατασταθεί το βίντεο ελεγκτή - επανεκκίνηση του υπολογιστή μου και όταν θα τεθεί ότι ήθελε να εγκαταστήσει το βίντεο ελεγκτής θα έξοδο μου ότι και να εγκαταστήσετε την κάρτα βίντεο. Κάθε φορά κάθε τρόπο και έχω δοκιμάσει hasn't εργασίας. μερικές φορές η οθόνη θα γίνει μόνο μαύρο και μαύρο διαμονή μετά την εγκατάσταση. Μερικές φορές θα μπορούσε να πάει και στη συνέχεια το μαύρο επανέλθω για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια να επαναλάβω ότι το μαύρο και μερικές φορές πριν να πήγε το μαύρο και έμεινε μαύρο. Όμως, κατά την επανεκκίνηση, θα ήταν πάντα μαύρο και μαύρο διαμονή όποτε έχεις να συνδεθείτε με την οθόνη. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προβλήματα με το My Big Geforce 7300LE Graphics Card | Η Revolver | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 18 Μαρ 2009 11:26 |
| Conecting μια δεύτερη κάρτα γραφικών + παρακολουθεί | dubs89 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 28 Δεκ. 2007 12:53 |
| Παιχνίδι προβλήματα, πιστεύουμε ότι είναι η κάρτα γραφικών | jakobi2006 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 14 Δεκ. 2007 08:24 |
| Κάρτα γραφικών & παρακολουθεί κόπο | tosh4574 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 5η Σεπτεμβρίου 2007 17:07 |
| Monitor ή Γραφικά Προβλήματα; | thwapy | Multimedia & Codecs | 6 | 5 Ιουν 2007 14:43 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |