![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja ću pokušati izraditi ovaj kao kratki moguće. JA u zadnje vrijeme je to format i ponovo napuniti moj OS na moj računalo. Imam Dell Dimension 4600 trčanje Windows XP Home. Moj monitor je E773c Dell monitor u boji. Moja kartica je NVIDIA GeForce FX 5200. Našto ja pravo kliknite na desktopu i odaberite properties doći do "Display properties" Ja ću ići na karticu Postavke. Ona kaže "Prikaz: (Default Monitor). To se reći ono što je moje grafičke kartice. U mom Device Manager Video Controller (VGA Compatible) je jedna od 4 stvari s pitanjima i označiti uskličnikom. Nema gdje u Device Manager to imati spot sa "Display prilagodnik". Trebao bi imati moje grafičke kartice pod da ja to vjerujem. Kao što je za moj monitor ima i nema mjesta u Device Manager za monitore uopće. JA dont imati cd koji je došao sa monitora, ali sve to je u osnovi ti reći kako se brinu za monitor i kako sastaviti ga. Preuzeo sam datoteku potrebne driver za moje grafičke kartice iz www.dell.com i instalira ga. Ali nakon što sam ga instaliranog moje će se crni zaslon a na postupak ponovne inicijalizacije operacijskog sust će pocrneti i boravak crna desno prije nego što bi se dolasku u zapisnik na zaslonu. Bilo koji sugestija za pomoć mene vanjska strana? ovako je stvarno licemjerje igramo ili učiniti nešto zaista mnogo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kao što imate Nvidia GFX karticu dobivate drivere za to od njih ne Dell.
| |||
| |||
| I učini zapravo preuzeti forceware stvar iz NVIDIA driver i to prilično puno učinio istu stvar. |
|
| |||
| |||
| čak sam pokušao deinstaliranju video kontroler i tada ponovno pokretanje moj računalo. Nakon ponovnog pokretanja bih ga poništili ono što želi od mene da instalirate video kontrolerom i umjesto ran Installer vozač i skinuti sa NVIDIA. iste rezultate. nakon instaliranja ide i crni ekran ostaje crn. |
|
| |||
| |||
| nakon mnogo messing oko s njom (sati) ja je dobio Internet to show "display adaptera" u mom Device Manager i dobio moje grafičke kartice instalirane pod taj sa najnovijim vozača. nažalost to wouldnt rada. zaslonu će ostati na za 10 sekundi a zatim mi ide crno za 10 sekundi i to se da je nekoliko puta, a na kao što je 4. put da se vrati na ekranu je stvarno čudno gleda (ništa pravu boju i sl.). I odoh i instaliran stari driver koji ste dobili na CD-u koji ste dobili sa svojim računalom. To nije funkcionirati pravedan je otišao either.It i ostao crna crno tog vremena. pa im je opcija, osim ako mi netko može dati nešto više. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Morate deinstalirati prethodnu vozača (ne video kontrolera) potpuno je prije primjene forcewares.
| |||
| |||
| nema drivera za deinstalaciju prethodnih. svaki put kad sam ga instalirati jednu i to zabrljati gore i koristite punkta da se vrati prije toga. |
|
| |||
| |||
| System Restore je lud i glup i da ste vjerojatno messing ga više od Vraćajući takav. Ako možete vidjeti vaš zaslon, postoje driveri za deinstalaciju. Moraš ići u Sustav na upravljačkoj ploči pronađite Vašu kreditnu karticu ili kontroler, pravo clcik, hit svojstva, idite na driver, hit deinstalirati upravljački program. Na ekranu bi trebalo isključiti za nekoliko sekundi, a zatim ponovo instalirajte Windows će svoj "osnovne" vozača, a zatim biste trebali instalirati forceware. |
|
| |||
| |||
| da je osnovni upravljački program za kontroler video (VGA kompatibilan). deinstaliran sam ga, a zatim instalirate forceware. Ive je učinio istu stvar i instaliran stari driver koji ste dobili s računalom. Imam čak i deinstaliran video controller - ponovno pokretanje moj računalo i kada je podigao da me htio instalirati video kontrolera bih da izađete i instalirati moj video card. Svaki put i svaki put sam pokušao Internet hasn't radili. Ponekad će se crni ekran i samo ostati crna nakon instalacije. ponekad može proći i crni onda se vrati na nekoliko sekundi, a zatim idite crne i ponoviti nekoliko puta prije nego što je otišao i ostao crna crna. Ali na restart to bi uvijek idu crne i boravak crna kad god ga je dobio na zapisnik na zaslonu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Veliki problemi s mojim Geforce 7300LE Graphics Card | The revolver | Graphics Cards & Monitors | 2 | 18. ožujak 2009 11:26 |
| Conecting drugom grafičkom karticom + monitor | dubs89 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 28. prosinac 2007 12:53 |
| Game problema, vjerujem da je to grafičkom karticom | jakobi2006 | Graphics Cards & Monitors | 4 | 14. prosinac 2007 08:24 |
| Grafička kartica i monitor nevolji | tosh4574 | Graphics Cards & Monitors | 4 | 5. Sep 2007 17:07 |
| Monitor i grafika Problemi? | thwapy | Multimedija i kodeci | 6 | 5. lipnja 2007 14:43 |
| Thread Tools | |
| |