kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Grafikus kártya / monitor problémák

Reply

Téma eszközök
Old Január 17, 2008, 16:54
Új tag Csoport

Default Grafikus kártya / monitor problémák

Megpróbálom, hogy ez a lehető legkisebb.

Én mostanában már formázásához és reload my OS számítógépre. I have a Dell Dimension 4600, Windows XP Home.

Saját monitor a Dell E773c színes monitor.

Saját kártya egy NVIDIA GeForce FX 5200.

Amikor jobb klikk az asztalon, és válassza a Tulajdonságok, hogy a "Képernyő tulajdonságai" I will go to a Beállítások gombra. Azt mondja megjelenítés (Alapértelmezett monitor). Azt szokta mondani, amit grafikus kártya volt.

Az én Eszközkezelőt Videovezérlő (VGA-kompatibilis) egyike a 4 dolog a kérdést védjegy és felkiáltójel.

No, ha a Device Manager és nem a helyszínen a "képernyőcsatoló". Meg kellett volna az én grafikus kártya alapján, hogy hiszek.

Ami a monitort is no helyszínen a készüléket működtető monitorok egyáltalán. Van egy CD-t, amit a monitor meg minden, de alapvetően nem tudom mondani, mennyire érdekel, hogy a monitor és hogyan kell állítani azt.

Nekem van letöltött a szükséges driver az én grafikus kártyát a www.dell.com és telepítette azt. De nekem van telepítve, hogy én majd fekete képernyő és az újraindítás után ez viszont fekete és fekete üdülés előtt lenne, többek között a napló a képernyőn.

Bármilyen javaslatot, hogy segíteni? mint ez igazán vidám játszani, vagy sok valamit igazán.
Old Január 17, 2008, 17:07
Administrator Group

Ahogy egy Nvidia Gfx kártyát kap a járművezetők meg tőlük, és nem a Dell.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Január 17, 2008, 17:15
Új tag Csoport

i ténylegesen letöltése forceware driver amit az NVIDIA és ez nagyon sokat tett a ugyanaz.
Old Január 17, 2008, 18:10
Új tag Csoport

Azt is megpróbálta eltávolítani a videó vezérlő, majd újrakezdték a számítógépet. újraindítása után, hogy azt mondhatja fel a dolgot, hogy azt akarja, hogy telepítse a videó vezérlő és ahelyett, szaladt a vezető telepítő i letöltött NVIDIA. ugyanazt az eredményt. után telepítőképernyő megy fekete és fekete marad.
Old Január 17, 2008, 20:32
Új tag Csoport

után sokat szórakozni vele (óra) Megvan a show "kijelző adapterek" az én Eszközkezelőt, és megvan a grafikus kártya található, az, hogy a legújabb driver.

Sajnos akar dolgozni. a képernyőn marad, mint az a 10 másodperc akkor megy, fekete, 10 másodperc, és azt, hogy egy párszor, és mint a 4., amikor visszajött a képernyő valóban furcsa keresnek (nem a megfelelő színre, és az ilyen).

Így hát elment és telepíteni a régi vezetőt, hogy jött a CD, amit a saját számítógépén. Ez didnt dolgozik either.It ment maradt fekete és fekete is. im so arra lehetőséget, ha valaki tud adjon nekem valami.
Old Január 17, 2008, 23:37
Donor Group

El kell távolítani a korábbi vezetők (nem a videó vezérlő) teljesen alkalmazása előtt a forcewares.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Január 18 2008, 10:38
Új tag Csoport

nincs korábbi vezetők eltávolítania. ha én felszerel egy hírnök, és azt használom egy ellenőrzőpont visszamenni előtt.
Old Január 18 2008, 16:04
Donor Group

Rendszer-visszaállítás nem hülye és hibás és te valószínűleg messing fel inkább megyek vissza ilyesmi. Ha látja a képernyőn, hogy a gépjárművezetők meg eltávolítani. El kell menni Rendszer kezelőpanelen találja a kártya vagy a vezérlő jobb clcik, hit tulajdonságokkal, látogasson el a vezetőt, majd távolítsa el a meghajtót. A képernyő kikapcsolása pár másodpercig, majd a Windows újratelepítése az "alapvető" vezető és akkor kell telepíteni a forceware.
Old Január 18 2008, 17:02
Új tag Csoport

Igen az alap-meghajtó a videó vezérlő (VGA-kompatibilis). I uninstalled ez majd telepítette a forceware.

ive is tette ugyanezt és telepíteni a régi vezetőt, hogy eljött a számítógépet.

Van még uninstalled videó vezérlő - újraindítani a számítógépet és amikor azt hozta fel, hogy azt akarta, hogy telepítse a videó vezérlő azt, hogy exit, és telepítse az én videó kártya.

Minden időben és minden módon megpróbáltam azt hasn't dolgozott. néha a fekete képernyőt fog maradni, és csak a fekete után. néha talán el a fekete, majd gyere vissza egy pár másodpercig, majd ismételje el, hogy a fekete és egy párszor előtte ment maradt fekete és fekete.

De újraindítás után ez mindig fekete és fekete maradni, amikor megvan a napló a képernyőn.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nagy problémák My GeForce 7300LE Grafikus kártya A Revolver Grafikus kártyák és monitorok 2 18. március 2009 11:26
Conecting egy második grafikus kártya + monitor dubs89 Grafikus kártyák és monitorok 3 28. december 2007 12:53
Játék probléma, úgy gondolom, hogy a grafikus kártya jakobi2006 Grafikus kártyák és monitorok 4 14. december 2007 08:24
Grafikus kártya és monitor gond tosh4574 Grafikus kártyák és monitorok 4 5. Szeptember 2007 17:07
Monitor vagy grafikai problémák? thwapy Multimédia és kodekek 6 5. jún 2007 14:43
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.