![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Megpróbálom, hogy ez a lehető legkisebb. Én mostanában már formázásához és reload my OS számítógépre. I have a Dell Dimension 4600, Windows XP Home. Saját monitor a Dell E773c színes monitor. Saját kártya egy NVIDIA GeForce FX 5200. Amikor jobb klikk az asztalon, és válassza a Tulajdonságok, hogy a "Képernyő tulajdonságai" I will go to a Beállítások gombra. Azt mondja megjelenítés (Alapértelmezett monitor). Azt szokta mondani, amit grafikus kártya volt. Az én Eszközkezelőt Videovezérlő (VGA-kompatibilis) egyike a 4 dolog a kérdést védjegy és felkiáltójel. No, ha a Device Manager és nem a helyszínen a "képernyőcsatoló". Meg kellett volna az én grafikus kártya alapján, hogy hiszek. Ami a monitort is no helyszínen a készüléket működtető monitorok egyáltalán. Van egy CD-t, amit a monitor meg minden, de alapvetően nem tudom mondani, mennyire érdekel, hogy a monitor és hogyan kell állítani azt. Nekem van letöltött a szükséges driver az én grafikus kártyát a www.dell.com és telepítette azt. De nekem van telepítve, hogy én majd fekete képernyő és az újraindítás után ez viszont fekete és fekete üdülés előtt lenne, többek között a napló a képernyőn. Bármilyen javaslatot, hogy segíteni? mint ez igazán vidám játszani, vagy sok valamit igazán. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahogy egy Nvidia Gfx kártyát kap a járművezetők meg tőlük, és nem a Dell.
| |||
| |||
| i ténylegesen letöltése forceware driver amit az NVIDIA és ez nagyon sokat tett a ugyanaz. |
|
| |||
| |||
| Azt is megpróbálta eltávolítani a videó vezérlő, majd újrakezdték a számítógépet. újraindítása után, hogy azt mondhatja fel a dolgot, hogy azt akarja, hogy telepítse a videó vezérlő és ahelyett, szaladt a vezető telepítő i letöltött NVIDIA. ugyanazt az eredményt. után telepítőképernyő megy fekete és fekete marad. |
|
| |||
| |||
| után sokat szórakozni vele (óra) Megvan a show "kijelző adapterek" az én Eszközkezelőt, és megvan a grafikus kártya található, az, hogy a legújabb driver. Sajnos akar dolgozni. a képernyőn marad, mint az a 10 másodperc akkor megy, fekete, 10 másodperc, és azt, hogy egy párszor, és mint a 4., amikor visszajött a képernyő valóban furcsa keresnek (nem a megfelelő színre, és az ilyen). Így hát elment és telepíteni a régi vezetőt, hogy jött a CD, amit a saját számítógépén. Ez didnt dolgozik either.It ment maradt fekete és fekete is. im so arra lehetőséget, ha valaki tud adjon nekem valami. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| El kell távolítani a korábbi vezetők (nem a videó vezérlő) teljesen alkalmazása előtt a forcewares.
| |||
| |||
| nincs korábbi vezetők eltávolítania. ha én felszerel egy hírnök, és azt használom egy ellenőrzőpont visszamenni előtt. |
|
| |||
| |||
| Rendszer-visszaállítás nem hülye és hibás és te valószínűleg messing fel inkább megyek vissza ilyesmi. Ha látja a képernyőn, hogy a gépjárművezetők meg eltávolítani. El kell menni Rendszer kezelőpanelen találja a kártya vagy a vezérlő jobb clcik, hit tulajdonságokkal, látogasson el a vezetőt, majd távolítsa el a meghajtót. A képernyő kikapcsolása pár másodpercig, majd a Windows újratelepítése az "alapvető" vezető és akkor kell telepíteni a forceware. |
|
| |||
| |||
| Igen az alap-meghajtó a videó vezérlő (VGA-kompatibilis). I uninstalled ez majd telepítette a forceware. ive is tette ugyanezt és telepíteni a régi vezetőt, hogy eljött a számítógépet. Van még uninstalled videó vezérlő - újraindítani a számítógépet és amikor azt hozta fel, hogy azt akarta, hogy telepítse a videó vezérlő azt, hogy exit, és telepítse az én videó kártya. Minden időben és minden módon megpróbáltam azt hasn't dolgozott. néha a fekete képernyőt fog maradni, és csak a fekete után. néha talán el a fekete, majd gyere vissza egy pár másodpercig, majd ismételje el, hogy a fekete és egy párszor előtte ment maradt fekete és fekete. De újraindítás után ez mindig fekete és fekete maradni, amikor megvan a napló a képernyőn. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nagy problémák My GeForce 7300LE Grafikus kártya | A Revolver | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 18. március 2009 11:26 |
| Conecting egy második grafikus kártya + monitor | dubs89 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 28. december 2007 12:53 |
| Játék probléma, úgy gondolom, hogy a grafikus kártya | jakobi2006 | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 14. december 2007 08:24 |
| Grafikus kártya és monitor gond | tosh4574 | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 5. Szeptember 2007 17:07 |
| Monitor vagy grafikai problémák? | thwapy | Multimédia és kodekek | 6 | 5. jún 2007 14:43 |
| Téma eszközök | |
| |