![]() |
|
| |||
| |||
| אני מנסה לעשות את זה קצר ככל שניתן. בזמן האחרון אני נאלץ פורמט וטען מחדש את מערכת ההפעלה במחשב שלי. יש לי ממד של Dell 4600 עם מערכת הפעלה Windows XP Home. לי את המסך של Dell הוא צג צבעוני E773c. הכרטיס שלי הוא NVIDIA GeForce FX 5200. כשאני לחץ לחיצה ימנית על שולחן העבודה ובחר מאפיינים כדי להגיע "מאפייני תצוגה" אני אלך על הכרטיסייה הגדרות. זה אומר תצוגה: (צג ברירת מחדל). הוא נהג לומר לי מה היה כרטיס המסך. ב 'מנהל ההתקנים שלי וידאו Controller (תואם VGA) הוא אחד של 4 דברים עם סימן שאלה או סימן קריאה. אין בו את מנהל ההתקנים האם יש מקום עם "מתאם תצוגה". זה צריך להיות כרטיס המסך שלי תחת כי אני מאמין. באשר לי את המסך יש גם לא משבצת את מנהל ההתקן עבור צגים בכלל. יש לי תקליטור שהגיעו עם צג אבל כל זה הוא בעצם אומר לך איך לטפל לנטר את ואיך להרכיב אותו. אני חייב להוריד את מנהל ההתקן הנדרשים עבור כרטיס המסך שלי מ www.dell.com והתקנת אותו. אבל אחרי זה אני התקנתי את המסך ילך שחור עם זאת יתכן ואיתחול יהיה התור שחור ולהישאר שחור ימין לפני שזה יהיה להגיע ביומן על המסך. כל הצעה כדי לעזור לי? כאילו זה באמת צביעות לשחק משחקים או לעשות הרבה על משהו באמת. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ככל שיש לך כרטיס Nvidia GFX לקבל את מנהלי ההתקן של אותו מהם, לא Dell.
| |||
| |||
| אני באמת עשו להוריד forceware הנהג דבר מ NVIDIA וזה די הרבה עשו אותו הדבר. |
|
| |||
| |||
| אני גם ניסו הסרת וידאו Controller ולאחר מכן להפעיל מחדש את המחשב. לאחר הפעלה מחדש את זה אני מעוניין לבטל את הדבר שאני רוצה להתקין את הווידאו הבקר במקום רן הנהג אני הורדתי את ההתקנה של nvidia. תוצאות אותו. לאחר התקנת המסך הולך שחור נשאר שחור. |
|
| |||
| |||
| לאחר כ הרבה להתעסק עם זה (שעות) יש לי את זה כדי להראות "מתאמי תצוגה" מנהל ההתקנים שלי וקיבלתי את כרטיס המסך המותקנת כי עם הנהג החדש. למרבה הצער זה wouldnt עבודה. המסך היה להישאר ב-ל 10 שניות לאחר מכן, כמו ללכת שחור עבור 10 שניות והוא עשה את זה כמה פעמים ב 4 כמו פעם שהוא חזר על המסך היה ממש מוזר להסתכל (דבר הזכות ואת צבע כזה). אז הלכתי והתקנת הישן כי הנהג הגיע על CD כי בא עם המחשב שלי. זה עובד either.It didn't רק הלך שחור נשאר שחור ההיא. מתוך כך IM אפשרויות, אלא אם כן מישהו יכול לתת לי משהו יותר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה צריך להסיר את מנהלי ההתקן הקודם (לא את הווידאו Controller) לחלוטין לפני יישום forcewares.
| |||
| |||
| אין הקודמת כדי להסיר את ההתקנה של מנהלי התקנים. בכל פעם שאני מתקין אחת וזה messes זה אני משתמש מחסום לחזור לפני כן. |
|
| |||
| |||
| שחזור המערכת הוא טיפש ו מרכבה ואתה כנראה להתעסק יותר על ידי זה חוזר ככה. אם אתה יכול לראות את המסך, יש להסיר את התקנת מנהלי ההתקנים. אתה צריך ללכת מערכת בלוח הבקרה, למצוא את כרטיס האשראי שלך או בקר, נכון clcik, היכה נכסים, עבור הנהג, היכה להסיר את ההתקנה של מנהל ההתקן. את צריכה לכבות את המסך לכמה שניות, ולאחר מכן להתקין מחדש את Windows יפעיל "בסיסי" הנהג ואז אתה צריך להתקין את forceware. |
|
| |||
| |||
| כן היסוד מנהל הוידאו Controller (VGA תואם). אני זה הוסר ואז התקנתי את forceware. ive גם לעשות את אותו הדבר והתקנת הישן כי הנהג הגיע עם המחשב. יש לי גם את הווידאו הוסר Controller - מחדש את המחשב כאשר הוא הביא את זה כי אני רוצה להתקין את הווידאו Controller הייתי לצאת כי ולהתקין את כרטיס המסך. כל הזמן וכל הדרך ניסיתי hasn't זה עובד. לפעמים המסך שחור נלך ופשוט להישאר שחור לאחר ההתקנה. לפעמים זה יכול ללכת שחור ולאחר מכן לחזור על לכמה שניות ולאחר מכן עבור שחור לחזור על זה כמה פעמים לפני שזה הלך שחור נשאר שחור. אבל עם זה היה תמיד מחדש ללכת שחור שחור ולהישאר בכל פעם שהוא צריך את יומן על המסך. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ביג בעיות Geforce 7300LE שלי עם כרטיס מסך | את תופי | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 18 מרץ 2009 11:26 |
| Conecting שנייה כרטיס המסך + צג | dubs89 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | -28 דצמבר 2007 12:53 |
| משחק בעיות, להאמין שהדבר את כרטיס המסך | jakobi2006 | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 14th דצמבר 2007 08:24 |
| כרטיס המסך לפקח & צרות | tosh4574 | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 5 ספטמבר 2007 17:07 |
| מעקב אחר בעיות או גרפיקה? | thwapy | מולטימדיה רכיבי Codec | 6 | ה -5 בחודש יוני 2007 14:43 |
| שרשרת כלים | |
| |