![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| aš stengsiuosi, kad šis kuo trumpesnis. Aš pastaruoju metu turėjo formatu ir perkraukite savo OS kompiuteryje. Turiu Dell Dimension 4.600 Windows XP Home. Mano monitorius Dell E773c spalvotas monitorius. Mano korta NVIDIA GeForce FX 5200. Kai aš paspauskite dešinį klavišą ant darbalaukio ir pasirinkite Properties patekti į "Display properties" Aš Eiti į skirtuką Parametrai. Ji sako Parodyti: (Default Monitor). Jis naudojamas pasakyti, ką mano video korta buvo. Mano Device Manager "Video Controller (VGA compatible) yra vienas iš 4 dalykus klausimus ženklas, ir šauktukas. Ne kur Device Manager jis yra su "Display adapterį vietoje". Ji turėtų turėti savo video pagal šią tikiu. Kaip mano monitorius taip pat nėra per Device Manager monitoriai visuose vietoje. Aš turiu CD, kuris atėjo su ekranu bet visi ji iš esmės yra pasakyti, kaip rūpintis ir prižiūrėti, kaip surinkti ji. Turiu atsisiųsti reikia vairuotojas mano video korta nuo www.dell.com ir įdiegti jį. Bet po to aš jį įdiegtų mano ekranas bus juodas ir tik po sistemos perkrovimo jis taps juodas ir juodas teisę pasilikti, kol ji bus Kelionė į ekrane prisijunkite. Any suggestions to help me out? kaip tai tikrai cant žaisti žaidimus arba padaryti daug kas tikrai. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip jūs Nvidia GFX kortele gauti tvarkykles iš jų, ne Dell.
| |||
| |||
| Aš iš tikrųjų parsisiųsti ForceWare tvarkyklės dalykas nuo NVIDIA ir ji beveik padarė tą patį. |
|
| |||
| |||
| Aš net bandė pašalinti vaizdo valdiklio ir tada paleisti savo kompiuteryje. po to iš naujo Norėčiau atšaukti dalykas, kad nori man nustatyti vaizdo valdiklio ir vietoj vyko vairuotojas montuotojas I downloaded NVIDIA. pačius rezultatus. įdiegę ekranas tampa juodas ir liks juodas. |
|
| |||
| |||
| Po ilgų Messing around with it (h) I got it to show "Ekranas adapterių" Mano Device Manager ir gavo mano grafikos plokštę įdiegta pagal tą su naujausiomis vairuotojas. deja wouldnt darbą. ekrano liks apie 10 sekundžių ir kaip ten pereiti juoda 10 sekundžių ir jis padarė kelis kartus ir kaip 4-ąjį kartą jis grįžo ekranas tikrai keistai ieškote (nieko teisę spalvos ir toks). todėl aš ir įdiegta FreeBSD, kad atėjo į kompaktinį diską, kuris atėjo su savo kompiuteriu. Kad didnt darbo either.It tiesiog atėjo juodos ir liko juoda metu. taigi jiems iš galimybių nebent kas nors gali man duoti kažką daugiau. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums reikia pašalinti ankstesnių vairuotojai (ne vaizdo valdytojas) visiškai prieš taikant forcewares.
| |||
| |||
| nėra Ankstesnis tvarkykles pašalinti. jeigu įdiegti vieno ir to masses ją naudoti greičių dėžė, jei norite grįžti anksčiau. |
|
| |||
| |||
| System Restore yra kvailas ir vaikiškas vežimėlis, ir jūs tikriausiai Messing jį daugiau grįžta like that. Jei jūs matote ekrane, yra tvarkykles pašalinti. Jums reikia eiti į System Control Panel, surasti jūsų kortelės ar valdytojo teise clcik, paspauskite savybes, pereikite prie vairuotojo, paspauskite pašalinti tvarkyklę. Ekranas turi išjungti per kelias sekundes, tada bus iš naujo įdiegti "Windows" savo "pagrindinę" vairuotojas ir tada turėtumėte įdiegti Forceware. |
|
| |||
| |||
| Taip pagrindinio vairuotojas Video Controller (VGA compatible). I pašalinta ir tada įdiegti Forceware. IVE pat padaryti tą patį ir įdiegta FreeBSD, kad atėjo su kompiuteriu. Aš net pašalinta Video Controller - vėl mano kompiuteryje, ir kai jis išvedė, kad jis norėjo mane įdiegti Video Controller norėčiau išeiti, kad ir įdiegti savo vaizdo plokštės. Kiekvieną kartą, kai kas taip, aš išbandžiau hasn't worked. kartais ekrane bus juoda ir tik juoda pasilikti po įdiegimo. kartais tai gali pereiti juoda, tada grįžkite į keletą sekundžių ir tada eiti juodu ir pakartoti kelis kartus, kol ji atėjo juodos ir liko juodos spalvos. Bet kai paleisti tai visada eiti juoda ir pasilikti juodas, kai ji pateko į ekrane žurnalas. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Didelės problemos su Mano GeForce 7300LE Graphics Card | Revolver | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | Kovas 18, 2009 11:26 |
| Conecting antra graphics card + monitorius | dubs89 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 28 gruodis 2007 12:53 |
| Žaidimo problemas, manome, kad vaizdo plokštė | jakobi2006 | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 14 gruodis 2007 08:24 |
| Grafika kortelės ir stebėti problemų | tosh4574 | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 5 rugsėjis 2007 17:07 |
| Monitorius arba Grafika problemos? | thwapy | Multimedia & Codecs | 6 | 5 birželis 2007 14:43 |
| Temos įrankiai | |
| |