mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Grafikas karti / monitoru problēmu novēršana

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 17, 2008, 16:54
New Member Group

Default Grafikas karti / monitoru problēmu novēršana

Es centīšos, lai tas pēc iespējas īsākam.

Man nesen bija format un pārlādēt manu OS manā datorā. Man ir Dell Dimension 4.600 Windows XP Home.

Mans monitors Dell E773c krāsu monitoru.

Mana karte ir NVIDIA GeForce FX 5200.

Kad es labi noklikšķiniet uz darbvirsmas un izvēlieties īpašības nokļūt "Display īpašības" i dosies uz iestatījumi cilni. Tā saka Display: (Default Monitor). Tā mēdza teikt, ko mana grafikas karte ir.

Manā Device Manager Video Controller (VGA Compatible) ir viens no 4 lietas ar jautājumu zīmi un izsaukuma zīme.

Nav kur ierīce pārvaldnieks tas ir vietas ar "Display Adapter". Tā būtu mana grafikas karte ar šo es ticu.

Kas attiecas uz manu monitoru nav arī neviena ierīce pārvaldnieks monitoru jebkurā vietā. Man ir cd, kas nāca ar kontrolētu, bet visi tā pamatā ir pateikt, kā rūpēties par uzraudzību un to, kā savākt to.

Man ir ielàd vajadzīgi draiveri manu grafikas karti no www.dell.com un uzstādītām tā. Bet pēc i ir uzstādīts, ka mans ekrāns aiziet melns un pēc rebooting tā kļūs melns un palikt melns tiesības pirms tā būtu panākt, lai pieteiktos uz ekrāna.

Any suggestions to help me out? piemēram, tas ir patiešām cant spēlēt spēles vai darīt daudz neko tiešām.
Old Janvāris 17, 2008, 17:07
Administrator Group

Kā jūs Nvidia GFX karti iegūt vadītājiem no viņiem, ne dell.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Janvāris 17, 2008, 17:15
New Member Group

Es faktiski lejupielādēt forceware vadītāja lieta no NVIDIA un ir diezgan daudz darīja to pašu.
Old Janvāris 17, 2008, 18:10
New Member Group

Es pat mēģināju atinstalēt video kontrolieris un tad atsākt manu datoru. pēc atsākšanas tā es varētu atcelt lieta, ka grib uzstādīt video kontrolieris un vietā vadīja vadītāja uzstādītājs i lejupielādēt no NVIDIA. tādus pašus rezultātus. pēc instalēšanas ekrāns paliek melns un paliek melns.
Old Janvāris 17, 2008, 20:32
New Member Group

pēc daudz messing around with it (stundas) i got to show "displeja adapteriem" in my ierīce pārvaldnieks un saņēma manu grafikas kartei saskaņā ka ar jaunākajām vadītāju.

diemžēl wouldnt darbu. ekrāna paliks par līdzīgiem 10 sekundēm un tad iet black 10 sekundes, un tā nenoteica, ka dažas reizes un par līdzīgiem 4. kad tas atnāca atpakaļ uz ekrāna bija tiešām dīvaini meklē (nothing tiesības krāsu utt).

tāpēc es gāju un uzstāda veco draiveri, kas nāca cd, kas nāca kopā ar savu datoru. Ka didn't darba either.It tikai gāja melns un palika melns šajā laikā. tā im out of iespējas, ja kāds varētu man kaut ko vairāk.
Old Janvāris 17, 2008, 23:37
Donors Group

Jums nepieciešams atinstalēt iepriekšējās draiverus (ne video kontrolieris) pilnībā pirms piemērot forcewares.

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Janvāris 18, 2008, 10:38
New Member Group

nav iepriekš draiveri atinstalēt. kad es instalēt vienu un to virtuves it up I use kontrolpunkts iet atpakaļ pirms tam.
Old Janvāris 18, 2008, 16:04
Donors Group

System Restore ir stulba un buggy un jūs, iespējams, messing it up vēl, atgriežoties tāpat. Ja varat redzēt ekrānā, ir draiveri atinstalēt. Jums jādodas uz sistēmas vadības panelī, atrast karti vai apstrādātāja, tiesības clcik, hit īpašības, dodieties uz mašīnistu, hit atinstalēt draiveri. Ekrāns vajadzētu izslēgt uz dažām sekundēm, tad Windows būs jāpārinstalē tā "bāzes" vadītāja un tad jums būtu instalēt forceware.
Old Janvāris 18, 2008, 17:02
New Member Group

jā pamata vadītājs Video Controller (VGA compatible). i atinstalēt un tad instal forceware.

IVE darīts pašu un jāuzstāda veco draiveri, kas nāca ar datoru.

i ir pat atinstalēt video kontrolieri - atsākts manu datoru un kad tā audzināja, ka tā gribēja, uzstādīt video kontrolieris es izeju ka un instalēt manu video karti.

Katru reizi, un visādā ziņā esmu mēģinājis to hasn't worked. dažreiz ekrāns aiziet melns un vienkārši palikt melnas pēc instalēšanas. dažreiz tas var aiziet melns un pēc tam nāk atpakaļ uz dažām sekundēm un tad iet melnā un atkārtoju, ka dažas reizes pirms tam gāja melns un palika melns.

Bet pēc restart tas vienmēr iet melnie un paliek melns kad tas nokļuvis pieteikties uz ekrāna.
Reply

Register

Bookmarks