![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Postaram się to możliwie jak najkrótszy. Ja ostatnio musiałem format i przeładuj mój OS na moim komputerze. Mam Dell Dimension 4600 uruchomiony system Windows XP Home. Mój monitor jest Dell E773c kolorów monitora. Moja karta to NVIDIA GeForce FX 5200. Kiedy i kliknij prawym klawiszem myszy na pulpicie i wybierz Właściwości, aby uzyskać dostęp do "Właściwości: Ekran" i trafi do ustawień karty. Twierdzi Ekran: (domyślne monitora). Jest używany do powiedzenia, co moja karta graficzna była. W moim Menedżera urządzeń Kontroler wideo (zgodny z VGA) jest jedną z 4 rzeczy z pytań towarowy i wykrzyknik. Nie gdy w Menedżerze urządzeń nie ma na miejscu z "karta graficzna". Powinien on być moja karta graficzna na podstawie tego i nie wierzę. Jeśli chodzi o mój monitor nie ma również miejsce w Menedżerze urządzeń dla monitorów w ogóle. Mam płytę CD dołączoną do monitora, ale to jest w zasadzie powiedzieć, jak opieka nad monitora i jak go zbierać. Mam pobrać niezbędne sterownik dla mojej karty graficznej z www.dell.com i zainstalowano go. Ale po to mam zainstalowane ekranie będzie czarny i po zrestartować system będzie się czarny i czarny prawo pobytu przed byłoby uzyskanie do logowania na ekranie. Wszelkie sugestie, aby pomóc mnie? jak to jest naprawdę cant gier, czy coś naprawdę wiele. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak masz kartę Nvidia GFX pobrać sterowniki z nich nie dell.
| |||
| |||
| I faktycznie pobrać sterownik ForceWare rzecz firmy NVIDIA i pretty much did the same thing. |
|
| |||
| |||
| I nawet próbowałem odinstalować wideo kontrolera, a następnie ponowne uruchomienie mojego komputera. Po uruchomieniu go Chciałbym zrezygnować z rzeczy, które chce mi się zainstalować sterownik wideo i zamiast prowadził kierowca instalatora i pobrać z NVIDIA. same wyniki. po instalacji ekran robi się czarny i pozostanie czarny. |
|
| |||
| |||
| po znacznie messing wokół niej (w godzinach) i got to, aby pokazać "karty" w moim menedżer urządzeń i got my karty graficznej zainstalowanej w ramach tego z najnowszymi kierowcy. Niestety, wouldnt pracy. ekranu to jak pobyt na 10 sekund a następnie na 10 sekund czarny i że miało to miejsce kilka razy i jak na 4 to czas wrócił ekranie było naprawdę dziwne patrząc (nic prawo i takich kolorów). Więc pojechałem i zainstalowane starego sterownika, który przyszedł na płycie CD dołączonej do mojego komputera. To didnt work either.It prostu wyszedł czarny i czarny pozostał tym czasie. tak im z opcji, chyba że ktoś może mi coś więcej. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musisz odinstalować poprzednią kierowców (nie wideo kontrolera) całkowicie przed przyłożeniem forcewares.
| |||
| |||
| nie istnieją żadne poprzednie sterowniki odinstalować. gdy i zainstalować jedną i bałagany go używać kontrolny, aby wrócić wcześniej. |
|
| |||
| |||
| Przywracanie systemu jest głupi i buggy and you're messing to prawdopodobnie więcej wracając like that. Jeśli widzisz ekranu znajdują się sterowniki do dezinstalacji. Musisz przejść do System w Panelu sterowania, znajdź karty lub kontrolera, prawo clcik, hit właściwości, przejdź do kierowcy, hit odinstalować sterownik. Ekran należy wyłączyć na kilka sekund, a następnie ponowna instalacja systemu Windows będzie jej "podstawowej" kierowcy, a następnie należy zainstalować ForceWare. |
|
| |||
| |||
| tak podstawowego kierowcy jest kontroler wideo (zgodny z VGA). I uninstalled it a następnie zainstalowane ForceWare. ive również zrobić to samo i zainstalowane starego sterownika, który przyszedł z komputera. Mam nawet odinstalowana wideo kontrolera - ponownie moim komputerze i kiedy go wychował, że chciał mnie do zainstalowania sterownika wideo Chciałbym, aby wyjść i zainstalować mojej karty graficznej. Za każdym razem i każdy sposób i próbowali go hasn't worked. czasami ekran będzie czarny i tylko czarny pobytu po instalacji. Czasami może się czarny, a następnie wrócić na kilka sekund, a następnie przejść czarnym i powtórzyć kilka razy, zanim udał się czarny i czarny pozostał. Jednak po ponownym uruchomieniu będzie zawsze czarny i czarny pobyt gdy dotarł do dziennika na ekranie. |
![]() |
|
| Zakładki |