![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Budem sa snažiť, aby to bolo čo najkratšie. Aj v poslednom čase musel formáte a reload môj OS na mojom počítači. Mám Dell Dimension 4600 s operačným systémom Windows XP Home. My Monitor je Dell E773c farebný monitor. Moja karta je NVIDIA GeForce FX 5200. Když jsem kliknite pravým tlačidlom na plochu a vyberte vlastnosti sa dostať na "Vlastnosti obrazovky" Já půjdu na karte Nastavenie. Píšou Displej: (Predvolené nastavenia monitora). To, čo hovorila moja grafická karta bola. Podľa môjho Device Manager Video Controller (VGA kompatibilná) je jedným zo 4 veci s otázky značku a výkričník. Ne-li v Správcovi zariadení nie je spotovým s "grafická karta". Mal by mať moju grafickú kartu za to, že: i verím. Čo sa týka môjho monitora je tiež v žiadnom mieste prístroje manažér pre monitory vôbec. Já mám len jedno CD, ktoré prišlo s sledovať, ale všetko to je v podstate povedať, ako sa starať o sledovať a ako je zostaviť. Mám stiahnuté potrebné ovládače pre moju grafickú kartu od www.dell.com a je inštalovaný. Ale potom, čo som, je môj pôjde čierna obrazovka a po reštarte bude zase čierne a čierne právo zostať pred ním by sa dostať do log na obrazovke. Akékoľvek návrhy na pomoc mi ven? takhle je naozaj prevýšenia hrať hry alebo robiť niečo naozaj veľa. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako máte Nvidia GFX kartu získať ovládače z nich, ne dell.
| |||
| |||
| aj skutočne urobil stiahnuť ovládače ForceWare vec od NVIDIA a do značnej miery to samé. |
|
| |||
| |||
| Dokonca som sa pokúsil odinštalovať video správcu a potom reštartovať počítač. po reštarte to bych zrušiť vec, ktorá ma chce nainštalovať video radič a namiesto běžel vodiča i instalátor stiahnuť z NVIDIA. rovnakých výsledkov. Po inštalácii je čierna obrazovka a zostane čierna. |
|
| |||
| |||
| Po dlhom umazávání okolo s ňou (hodiny) Mám to na show "displeja adaptéry" v mojom správca zariadenia a mám grafickú kartu inštalovať pod ktoré sa najnovšie ovládače. Bohužiaľ to by som pracovať. obrazovke by pobyt po dobu 10 sekúnd, rovnako ako potom čierny za 10 sekúnd a je to, že niekoľkokrát a on ako 4. čas sa vrátil na obrazovku bol naozaj divný hľadáte (nič pravé farby a taký). Tak jsem šel a inštalované staré ovládače, ktoré sa stalo na cd, ktoré sa stalo s mojím počítačom. To didnt práce either.It prostě šel čierny a čierny, že čas zdržiaval. tak im z možností, ak mi niekto môže dať niečo viac. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musíte odinštalovať predchádzajúcu ovládače (ne video radič) úplne pred uplatnením forcewares.
| |||
| |||
| neexistujú žiadne predchádzajúce ovládače odinštalovať. kedykoľvek aj inštalovať a zmatky ho použiť aj hraničný priechod sa vrátiť pred tým. |
|
| |||
| |||
| Obnovovanie systému je hlúpy a buggy a ste pravdepodobne umazávání to viac vracia rád. Ak vidíte obrazovke existujú ovládače odinštalovať. Musíte ísť do systému v ovládacom paneli, nájsť kartu alebo kontrolór, právo clcik, zasiahnutých nehnuteľností, choďte na vodičov, praští odinštalovať ovládače. Na obrazovke by mala vypnúť na niekoľko sekúnd, potom systém Windows přeinstalovat jeho "základné" vodičom a potom by ste mali nainštalovať ForceWare. |
|
| |||
| |||
| áno základné ovládač videa řadič (VGA kompatibilná). i odinštalovať ho, a potom nainštalovali ForceWare. IVE tiež urobiť to isté a inštalované staré ovládače, ktoré sa stalo s počítačom. Mám dokonca odinstalování videá řadič - reštartovať počítač, a keď ju vychovala, že chcel, aby som sa nainštalovať regulátor aj video výstup, ktorý by a nainštalovať grafickú kartu. Každý raz za čas a spôsob, ako som sa pokúsil ju hasn't pracoval. niekedy obrazovky bude čierny a práve pobyt čierna po inštalácii. Niekedy môže ísť čierny a potom sa vráti na dobu niekoľkých sekúnd a potom čierna a zopakovať niekoľkokrát pred tým, ako išiel čierny a zostala čierna. Ale po reštarte by to ísť vždy čierne a čierne pobyt kedykoľvek dostala do log na obrazovke. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Veľké problémy s mojím Geforce 7300LE Grafické karty | Revolver | Graphics Cards & Monitory | 2 | 18. marca 2009 11:26 |
| Conecting druhú grafickú kartu + sledovať | dubs89 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 28. decembra 2007 12:53 |
| Herné problémy, veríme, že je grafická karta | jakobi2006 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 14. decembra 2007 08:24 |
| Grafické karty & sledovať problémy | tosh4574 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 5. septembra 2007 17:07 |
| Monitoru alebo grafiky Problémy? | thwapy | Multimedia & Kodeky | 6 | 5. jún 2007 14:43 |
| Thread Tools | |
| |