мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Графике картице / монитора проблеми

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17. Мар 2008, 16:54
Нови члан групе

Default Графике картице / монитора проблеми

Ја ћу покушати направити овај као кратки могуће.

ЈА у задње време је то формат и поново напунити мој ОС на мој рачунар. Имам Делл Дименсион 4600 трчање Уиндоуси КСП Хоме.

Мој монитор је Е773ц Делл монитор у боји.

Моја картица је НВИДИА ГеФорце ФКС 5200.

Нашто ја право кликните на десктопу и изаберите пропертиес доћи до "Дисплаы пропертиес" Ја ћу ићи на картицу Подешавања. Она каже "Приказ: (Дефаулт Монитор). То се рећи оно што је моје графичке картице.

У мом Девице Манагер Видео Цонтроллер (ВГА Цомпатибле) је једна од 4 ствари са питањима и означити знаком узвика.

Нема где у Девице Манагер за имати спот са "Дисплаы адаптер". Требало би да има моје графичке картице под да ја то верујем.

Као што је за мој монитор има и нема места у Девице Манагер за мониторе уопште. ЈА донт имати цд који је дошао са монитора, али све то је у основи ти рећи како да се брину за монитор и како саставити га.

Преузео сам датотеку потребне дривер за моје графичке картице из ууу.делл.цом и инсталира га. Али након што сам га инсталираног моје ће се црни заслон а на поступак поновног покретања оперативног сушта ће поцрнети и боравак црна десно пре него што би се доласку у записник на екрану.

Било који сугестија за помоћ мене вањска страна? овако је стварно лицемјерје играмо или да учини нешто заиста много.
Old 17. Мар 2008, 17:07
Администратор Гроуп

Као што имате НВИДИА ГФКС картицу добијате дривер за то од њих не Делл.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 17. Мар 2008, 17:15
Нови члан групе

И учини заправо преузети форцеуаре ствар из НВИДИА дривер и то прилично пуно учинио исту ствар.
Old 17. Мар 2008, 18:10
Нови члан групе

чак сам покушао деинсталирању видео контролер и тада поновно покретање мој рачунар. Након поновног покретања бих га опозвали оно што жели од мене да инсталирате видео контролером и уместо еарлы инсталиран возач и скинути са НВИДИА. исте резултате. након инсталације иде и црни екран остаје црн.
Old 17. Мар 2008, 20:32
Нови члан групе

након много мессинг око са њом (часова) ја је добио то за схоу "дисплаы адаптера" у мом Девице Манагер и добио моје графичке картице инсталиране под тај са најновијим возача.

нажалост то уоулднт рада. екрану ће остати на за 10 секунди а затим ми иде црно за 10 секунди и то се да је неколико пута, а на као што је 4. пут да се врати на екрану је стварно чудно гледа (ништа праву боју и сл).

И одох и инсталиран стари дривер који сте добили на ЦД-у који сте добили са својим рачунаром. То није посао праведан је отишао еитхер.Ит и остао црна црно тог времена. па им је опција, осим ако ми неко може да да нешто више.
Old 17. Мар 2008, 23:37
Донаторска Група

Треба да деинсталирам претходну возача (не видео контролера) потпуно је пре примене форцеуарес.

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 18 јан 2008, 10:38
Нови члан групе

нема драјвера за деинсталацију претходних. сваки пут кад сам га инсталирате једну и то неред горе и користите пункта да се врати пре тога.
Old 18 јан 2008, 16:04
Донаторска Група

Сыстем Ресторе је луд и глуп и да сте вероватно мессинг га више од Враћајући такав. Ако можете видети ваш екран, постоје дривер за деинсталацију. Мораш ићи у Систем на контролној табли пронађите Вашу кредитну картицу или контролер, право цлцик, хит својства, идите на дривер, хит деинсталирам управљачки програм. На екрану би требало искључити за неколико секунди, а затим поново инсталирајте Уиндоус ће свој "основне" возача, а затим бисте требали инсталирати форцеуаре.
Old 18 јан 2008, 17:02
Нови члан групе

да је основни управљачки програм за контролер видео (ВГА компатибилан). деинсталирана сам га, а затим инсталирате форцеуаре.

Иве је учинио исту ствар и инсталиран стари дривер који сте добили са рачунаром.

Имам чак и деинсталирана видео цонтроллер - поновно покретање мој рачунар и када је подигао да ме хтио инсталирати видео контролера бих да изађете и инсталирате мој видео цард.

Сваки пут и сваки пут сам покушао Интернет хасн'т радили. Понекад ће се црни екран и само остати црна након инсталације. понекад може проћи и црни онда се врати на неколико секунди, а затим идите црне и поновити неколико пута пре него што је отишао и остао црна црна.

Али на рестарт то би увек иду црне и боравак црна кад год га је добио на записник на екрану.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц