![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја ћу покушати направити овај као кратки могуће. ЈА у задње време је то формат и поново напунити мој ОС на мој рачунар. Имам Делл Дименсион 4600 трчање Уиндоуси КСП Хоме. Мој монитор је Е773ц Делл монитор у боји. Моја картица је НВИДИА ГеФорце ФКС 5200. Нашто ја право кликните на десктопу и изаберите пропертиес доћи до "Дисплаы пропертиес" Ја ћу ићи на картицу Подешавања. Она каже "Приказ: (Дефаулт Монитор). То се рећи оно што је моје графичке картице. У мом Девице Манагер Видео Цонтроллер (ВГА Цомпатибле) је једна од 4 ствари са питањима и означити знаком узвика. Нема где у Девице Манагер за имати спот са "Дисплаы адаптер". Требало би да има моје графичке картице под да ја то верујем. Као што је за мој монитор има и нема места у Девице Манагер за мониторе уопште. ЈА донт имати цд који је дошао са монитора, али све то је у основи ти рећи како да се брину за монитор и како саставити га. Преузео сам датотеку потребне дривер за моје графичке картице из ууу.делл.цом и инсталира га. Али након што сам га инсталираног моје ће се црни заслон а на поступак поновног покретања оперативног сушта ће поцрнети и боравак црна десно пре него што би се доласку у записник на екрану. Било који сугестија за помоћ мене вањска страна? овако је стварно лицемјерје играмо или да учини нешто заиста много. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Као што имате НВИДИА ГФКС картицу добијате дривер за то од њих не Делл.
| |||
| |||
| И учини заправо преузети форцеуаре ствар из НВИДИА дривер и то прилично пуно учинио исту ствар. |
|
| |||
| |||
| чак сам покушао деинсталирању видео контролер и тада поновно покретање мој рачунар. Након поновног покретања бих га опозвали оно што жели од мене да инсталирате видео контролером и уместо еарлы инсталиран возач и скинути са НВИДИА. исте резултате. након инсталације иде и црни екран остаје црн. |
|
| |||
| |||
| након много мессинг око са њом (часова) ја је добио то за схоу "дисплаы адаптера" у мом Девице Манагер и добио моје графичке картице инсталиране под тај са најновијим возача. нажалост то уоулднт рада. екрану ће остати на за 10 секунди а затим ми иде црно за 10 секунди и то се да је неколико пута, а на као што је 4. пут да се врати на екрану је стварно чудно гледа (ништа праву боју и сл). И одох и инсталиран стари дривер који сте добили на ЦД-у који сте добили са својим рачунаром. То није посао праведан је отишао еитхер.Ит и остао црна црно тог времена. па им је опција, осим ако ми неко може да да нешто више. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Треба да деинсталирам претходну возача (не видео контролера) потпуно је пре примене форцеуарес.
| |||
| |||
| нема драјвера за деинсталацију претходних. сваки пут кад сам га инсталирате једну и то неред горе и користите пункта да се врати пре тога. |
|
| |||
| |||
| Сыстем Ресторе је луд и глуп и да сте вероватно мессинг га више од Враћајући такав. Ако можете видети ваш екран, постоје дривер за деинсталацију. Мораш ићи у Систем на контролној табли пронађите Вашу кредитну картицу или контролер, право цлцик, хит својства, идите на дривер, хит деинсталирам управљачки програм. На екрану би требало искључити за неколико секунди, а затим поново инсталирајте Уиндоус ће свој "основне" возача, а затим бисте требали инсталирати форцеуаре. |
|
| |||
| |||
| да је основни управљачки програм за контролер видео (ВГА компатибилан). деинсталирана сам га, а затим инсталирате форцеуаре. Иве је учинио исту ствар и инсталиран стари дривер који сте добили са рачунаром. Имам чак и деинсталирана видео цонтроллер - поновно покретање мој рачунар и када је подигао да ме хтио инсталирати видео контролера бих да изађете и инсталирате мој видео цард. Сваки пут и сваки пут сам покушао Интернет хасн'т радили. Понекад ће се црни екран и само остати црна након инсталације. понекад може проћи и црни онда се врати на неколико секунди, а затим идите црне и поновити неколико пута пре него што је отишао и остао црна црна. Али на рестарт то би увек иду црне и боравак црна кад год га је добио на записник на екрану. |