![]() |
|
| |||
| |||
| Bu mümkün olduğunca kısa yapmak için çalışacağız. Son biçimine ve bilgisayarımda benim işletim sistemi yeniden yükleyin. Ben bir Dell Dimension 4600 çalıştıran Windows XP Home var. Monitörümü bir Dell E773c renkli monitör ise. Kartımı bir NVIDIA GeForce FX 5200. Bir masaüstü ve özellikleri i sağ tıklayıp "" i ayarları sekmesine gidin olacaktır özelliklerini görüntülemek için için. Bu Ekran söylüyor: (Varsayılan Monitör). Benim grafik kartı ne olduğunu söylemek için kullanılır. Benim Aygıt Yöneticisi olarak Video Denetleyicisi (VGA) Uyumlu bir soru işareti ve ünlem işareti ile 4 şeyler arasında yer alıyor. Hayır nerede cihaz yöneticisi yapar bunu "Ekran bağdaştırıcısı" bir nokta var. Benim grafik kartı olmalıdır i inanıyorum altında. Olarak da tüm yeni monitörler için aygıt yöneticisi hiçbir yerinde olduğunu izlemek için. Bir CD Monitör ama geldi var mı tüm bu temelde nasıl takip ve bakım için nasıl monte için size bir. Ben grafik kartı için gerekli sürücü indirdiğiniz www.dell.com ve kurdum. Ama sonra benim ekran siyah gidip, siyah olur ve siyah sağ kalmak önce ekranda oturum almak olacaktır rebootlayana üzerine de yüklü. Any suggestions bana yardımcı olmak için? Bu gibi gerçekten oyunlar cant veya çok fazla şey yapacak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gibi bir Nvidia Gfx kartı için onlardan, vadi değil sürücüleri alabilirler.
| |||
| |||
| Aslında NVIDIA bir forceware sürücüsü şey indirmek yaptı ve hemen hemen aynı şeyi yaptı. |
|
| |||
| |||
| Hatta video denetleyicisi kaldırmayı denedim ve daha sonra bilgisayarım yeniden başlatılmasını. Bu benim yeniden başlattıktan sonra bana ve video denetleyicisini yüklemek yerine sürücü yükleyicisini I NVIDIA indirilen koştum istediği şeyi iptal ediyorum. aynı sonuçları. yükledikten sonra ekran siyah gider ve siyah kalır. |
|
| |||
| |||
| kadar (saat) i ile "" benim aygıt yöneticisi ekran bağdaştırıcıları göstermek için var ve grafik kart altında yeni sürücü ile birlikte kurulur var etrafında karıştırmasını sonra. ne yazık ki bu wouldnt çalışır. Ekran için sonra siyah 10 saniye git 10 saniye gibi ve bir kaç kere ve ekrana geri gelen 4. Timne gibi gerçekten arıyorum (hiçbir şey doğru renk ve garip olduğunu mi kalmak böyle). Ben gittim ve üzerinde cd benim bilgisayar ile birlikte gelen eski sürücü yüklü. Bu didnt work either.It sadece siyah gitti ve siyah bir zaman kaldı. eğer biri bana daha fazla bir şey verebilir bu seçenekler dışında sohbet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir önceki sürücüleri tamamen forcewares uygulamadan önce (not video denetleyicisi) kaldırmanız gerekir.
| |||
| |||
| Orada kaldırmak için bir önceki sürücüleri vardır. whenever I yüklemelisin ve i kadar messes daha önce geri gitmek için bir kontrol kullanın. |
|
| |||
| |||
| Sistem Geri Yükleme aptal ve akılsız ve muhtemelen daha böyle geri giderek bu karıştırmasını duyuyoruz. Eğer ekran görebilirsiniz var kaldırmak için sürücüler bulunmaktadır. Sistem kontrol paneli, gitmek için kartı veya denetleyicisini sağ clcik, özellikleri isabet bulmak, sürücü gidin kaldırmak sürücü vurmak gerekir. Ekran birkaç saniye için, Windows onun "" sürücüsünü ve sonra da forceware yüklemeniz gereken temel yeniden olacak kapatmak gerekir. |
|
| |||
| |||
| evet temel sürücü video denetleyicisi (VGA) uyumludur. Ben ve kaldırdıktan sonra forceware yüklü. ive da aynı şey yapıldı ve bu bilgisayar ile birlikte gelen eski sürücü yüklü. Hatta video denetleyicisi kaldırmadan - benim bilgisayar yeniden başlatılması ve bu beni ve benim ekran kartı yüklemek çıkmak da video denetleyicisi I kurmak istedim sahiplendiler. Her zaman ve her şekilde i çalıştı hasn't çalıştılar. bazen ekran siyah ve sadece Yüklemeden sonra siyah kalmak gidecek. bazen siyah ve sonra tekrar bir kaç saniye geliyor ve sonra siyah ve tekrar, bir kaç kere önce siyah gitti ve siyah kaldı git olabilir. Ama sonra her zaman siyah ve ne zaman ekranda oturum var siyah kalmak gider yeniden başlatın. |