менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Відеокарта / монітор проблем

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 січня 2008, 16:54
Нові члени групи

Default Відеокарта / монітор проблем

Я постараюся зробити це якомога коротшим.

Я нещодавно був у формат і перезавантажити ОС моєї на моєму комп'ютері. У мене є Dell Dimension 4600 під керуванням Windows XP Home.

Мій монітор Dell E773c кольору монітора.

Мої карти NVIDIA GeForce FX 5200.

Коли я правою кнопкою миші на робочому столі і виберіть Властивості, щоб дістатися до "Властивості екрану" Я піду на вкладку "Параметри". Він каже, Дисплей: (за замовчуванням монітор). Він казав, що моя відеокарта була.

У моєму диспетчері пристроїв Видеоконтроллер (VGA-сумісний) є одним з 4 речей з питаннями знак і знак оклику.

Ні, де за допомогою диспетчера пристроїв чи має він місце з "відеоадаптера". Він повинен мати мої графічні карти під що я вірю.

Що стосується мого монітора також немає місця за допомогою диспетчера пристроїв для моніторів на всіх. У мене є компакт-диск, який поставляється з монітора, але все це в основному розповісти вам, як доглядати за монітором, і як зібрати його.

Я завантажив необхідні драйвери для відеокарти від www.dell.com і встановив його. Але після того як я встановив мій екран стане чорним, і після перезавантаження він буде чорним, і перебування чорний права перш ніж воно буде отримувати в журнал на екрані.

Будь-які пропозиції мені допомогти? як це дійсно нахиляє грати в ігри і багато чого зробити нічого насправді.
Old 17 січня 2008, 17:07
Адміністратор групи

Як у вас є карта Nvidia GFX отримати водії за це від них, а не корпорації Dell.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 17 січня 2008, 17:15
Нові члени групи

Я дійсно завантажити драйвери ForceWare річ від NVIDIA і це в значній мірі зробили те ж саме.
Old 17 січня 2008, 18:10
Нові члени групи

Я навіть намагалася видалити відео-контролера, а потім перезапустити мій комп'ютер. Після перезавантаження це я хотів би скасувати те, що хоче, щоб встановити відеоконтролер і замість цього побіг установки драйвера я завантажив з nVidia. ті ж результати. після установки екран стає чорним і залишається чорною.
Old 17 січня 2008, 20:32
Нові члени групи

Після довгих возитися з ним (години) і отримав його в шоу "Відеоадаптери" в моєму диспетчері пристроїв і отримав моє графічні карти, встановленої відповідно до цієї новітньої водія.

На жаль, це Wouldnt роботу. Екран буде залишитися на 10 секунд, як потім чорним протягом 10 секунд, і він зробив це кілька разів і, як 4-й раз він повернувся на екрані був справді дивний (нічого потрібного кольору і т. д.).

Я пішов і встановлені старі драйвера, який прийшов на компакт-диску, що прийшов з мого комп'ютера. Це Didn't either.It роботу просто пішов і залишився чорний чорний той час. таким їм з варіантів, якщо хтось може дати мені що-небудь інше.
Old 17 січня 2008, 23:37
Донор групи

Вам необхідно видалити попередні драйвери (не відео контролера) повністю, перш ніж застосовувати forcewares.

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 18 січня 2008, 10:38
Нові члени групи

немає попередні драйвери для видалення програми. коли я встановити один і столових його використовувати контрольно-пропускний пункт, щоб повернутися до цього.
Old 18 січня 2008, 16:04
Донор групи

Відновлення системи безглуздо і нестабільна, і ви, ймовірно, Мессінг це більше, повертаючись так. Якщо ви бачите екран, є драйвери для видалення програми. Вам потрібно звернутися до системи в панель управління, знайти вашу карту або контролер, права clcik, натисніть Властивості, перейдіть до водія, вдарив видаліть драйвер. Екран буде відключити на кілька секунд, а потім перевстановити Windows буде свій "базовий" водія і тоді ви повинні встановити ForceWare.
Old 18 січня 2008, 17:02
Нові члени групи

Та основний драйвер відео (VGA-сумісний). Я видалив його, а потім встановлені ForceWare.

Ive також зробили те ж саме, і встановлені старі драйвера, що додаються до комп'ютера.

Я навіть видалити відео контролер - перезапуск мого комп'ютера і коли він виховувався, що він хотів, щоб встановити відео і контролер буде виходу, що і встановлення відеокарти.

Кожен раз, і кожен, як я пробував її hasn't працював. Іноді екран стане чорним і просто залишитися чорним після установки. Іноді це може йти чорним, а потім повернеться в протягом декількох секунд, а потім чорний і повторіть кілька разів, перш ніж він пішов і залишився чорний чорний.

Але при перезавантаженні вона буде завжди йти чорні та чорно зупинитися, коли він дістався до журналу на екрані.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.