![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я постараюся зробити це якомога коротшим. Я нещодавно був у формат і перезавантажити ОС моєї на моєму комп'ютері. У мене є Dell Dimension 4600 під керуванням Windows XP Home. Мій монітор Dell E773c кольору монітора. Мої карти NVIDIA GeForce FX 5200. Коли я правою кнопкою миші на робочому столі і виберіть Властивості, щоб дістатися до "Властивості екрану" Я піду на вкладку "Параметри". Він каже, Дисплей: (за замовчуванням монітор). Він казав, що моя відеокарта була. У моєму диспетчері пристроїв Видеоконтроллер (VGA-сумісний) є одним з 4 речей з питаннями знак і знак оклику. Ні, де за допомогою диспетчера пристроїв чи має він місце з "відеоадаптера". Він повинен мати мої графічні карти під що я вірю. Що стосується мого монітора також немає місця за допомогою диспетчера пристроїв для моніторів на всіх. У мене є компакт-диск, який поставляється з монітора, але все це в основному розповісти вам, як доглядати за монітором, і як зібрати його. Я завантажив необхідні драйвери для відеокарти від www.dell.com і встановив його. Але після того як я встановив мій екран стане чорним, і після перезавантаження він буде чорним, і перебування чорний права перш ніж воно буде отримувати в журнал на екрані. Будь-які пропозиції мені допомогти? як це дійсно нахиляє грати в ігри і багато чого зробити нічого насправді. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як у вас є карта Nvidia GFX отримати водії за це від них, а не корпорації Dell.
| |||
| |||
| Я дійсно завантажити драйвери ForceWare річ від NVIDIA і це в значній мірі зробили те ж саме. |
|
| |||
| |||
| Я навіть намагалася видалити відео-контролера, а потім перезапустити мій комп'ютер. Після перезавантаження це я хотів би скасувати те, що хоче, щоб встановити відеоконтролер і замість цього побіг установки драйвера я завантажив з nVidia. ті ж результати. після установки екран стає чорним і залишається чорною. |
|
| |||
| |||
| Після довгих возитися з ним (години) і отримав його в шоу "Відеоадаптери" в моєму диспетчері пристроїв і отримав моє графічні карти, встановленої відповідно до цієї новітньої водія. На жаль, це Wouldnt роботу. Екран буде залишитися на 10 секунд, як потім чорним протягом 10 секунд, і він зробив це кілька разів і, як 4-й раз він повернувся на екрані був справді дивний (нічого потрібного кольору і т. д.). Я пішов і встановлені старі драйвера, який прийшов на компакт-диску, що прийшов з мого комп'ютера. Це Didn't either.It роботу просто пішов і залишився чорний чорний той час. таким їм з варіантів, якщо хтось може дати мені що-небудь інше. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам необхідно видалити попередні драйвери (не відео контролера) повністю, перш ніж застосовувати forcewares.
| |||
| |||
| немає попередні драйвери для видалення програми. коли я встановити один і столових його використовувати контрольно-пропускний пункт, щоб повернутися до цього. |
|
| |||
| |||
| Відновлення системи безглуздо і нестабільна, і ви, ймовірно, Мессінг це більше, повертаючись так. Якщо ви бачите екран, є драйвери для видалення програми. Вам потрібно звернутися до системи в панель управління, знайти вашу карту або контролер, права clcik, натисніть Властивості, перейдіть до водія, вдарив видаліть драйвер. Екран буде відключити на кілька секунд, а потім перевстановити Windows буде свій "базовий" водія і тоді ви повинні встановити ForceWare. |
|
| |||
| |||
| Та основний драйвер відео (VGA-сумісний). Я видалив його, а потім встановлені ForceWare. Ive також зробили те ж саме, і встановлені старі драйвера, що додаються до комп'ютера. Я навіть видалити відео контролер - перезапуск мого комп'ютера і коли він виховувався, що він хотів, щоб встановити відео і контролер буде виходу, що і встановлення відеокарти. Кожен раз, і кожен, як я пробував її hasn't працював. Іноді екран стане чорним і просто залишитися чорним після установки. Іноді це може йти чорним, а потім повернеться в протягом декількох секунд, а потім чорний і повторіть кілька разів, перш ніж він пішов і залишився чорний чорний. Але при перезавантаженні вона буде завжди йти чорні та чорно зупинитися, коли він дістався до журналу на екрані. |