![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci Jsem nováček na počítače tak snadné jet na mě. Nedávno jsem si koupil grafickou kartu (GeForce 256MB PCI). Není nejlepší kartu, ale tam hodí můj starý počítač na zem. Mám starý 15 "TFT monitor a vše otočím přístroj na monitor vypne sám vypne. Nebude zase zpět, pokud zavřu stroj dolů. Napadlo mě, jestli je chyba s kartou, nebo, že můj monitoru není dost dobrý. Jakýkoliv návrhy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi tosh4574 Co přesný typ karty, a to jste se odstranit staré ovladače před instalací nové?
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Je to GeForce 5200 256MB PCI kartu. I uninstalled ovladače přes správce zařízení. |
|
| |||
| |||
| Byli jste s použitím integrované grafické než jste se touto kartou? Pokud ano, zkuste je vypnout na palubě v bios
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Snažil se, že stejně. karta přijde v bios. Mohu přepínat mezi integrovanou a karty. desce je špatné rozlišení, které znamená, že jsem odinstalovat ovladače. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Grafické karty / sledovat problémy | Lone500 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 18. leden 2008 17:02 |
| Monitor potíže | přístřešek | Graphics Cards & Monitory | 5 | 6. ledna 2008 16:36 |
| Conecting druhou grafickou kartu + sledovat | dubs89 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 28. prosince 2007 12:53 |
| Monitor potíže | Kurt | Graphics Cards & Monitory | 3 | 30. srpna 2007 04:41 |
| Monitor Nesnázích | ComputerNoob | Graphics Cards & Monitory | 2 | 11. srpna 2007 19:23 |
| Thread Nástroje | |
| |