![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου ρε παιδιά
Είμαι αρχάριος με τους υπολογιστές έτσι μου κάνετε τη χάρη. Αγόρασα πρόσφατα μια κάρτα γραφικών (GeForce 256MB PCI). Δεν είναι η καλύτερη κάρτα εκεί έξω, αλλά ταιριάζει τον παλιό υπολογιστή μου κάτω στο έδαφος. Έχω ένα παλιό 15 "TFT οθόνη και πάντα εγώ τη σειρά μηχανή μου σχετικά με την ίδια οθόνη σβήνει μετά. Δεν θα γυρίσουμε την πλάτη στην αν δεν κλείσουν μηχανή μου κάτω. Αναρωτιόμουν αν υπάρχει βλάβη με την κάρτα, ή ότι μου οθόνης δεν είναι αρκετά καλό. Όποιες προτάσεις; |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi tosh4574
Τι τον ακριβή τύπο της κάρτας είναι και έκανε να καταργήσετε το παλιό τους οδηγούς πριν από την εγκατάσταση των νέων;
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
|
|||
|
|||
|
Είναι μια GeForce 5200 256MB κάρτα PCI. Εγώ uninstalled τα προγράμματα οδήγησης μέσω της διαχείρισης συσκευών.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ήσασταν χρήση γραφικών επί του σκάφους, πριν να έχεις αυτή την κάρτα;
Αν ναι δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε την ενσωματωμένη στο BIOS
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Προσπάθησα και αυτό. κάρτα έρχεται στο BIOS. Μπορώ να εναλλαγή μεταξύ του πλοίου με την κάρτα. επί του σκάφους, έχει κακή ψηφίσματος, το οποίο σημαίνει ότι μπορώ να απεγκατασταθεί τα προγράμματα οδήγησης.
|