![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hej dečki
Ja sam newbie na računalima tako lako ići na mene. Nedavno sam kupio grafičku karticu (256MB GeForce PCI). Nije najbolja karta vanjska strana ima, ali odgovara mi stari PC dolje na zemlju. Imam stari 15 "TFT monitor i sve ja uključiti moj stroj na monitoru pričepiti ono samo. To neće okrenuti leđa ako sam pričepiti dolje moj stroj. Sam bio izvjedljiv ako ima greška sa karticom, ili da je moje monitor nije dovoljno dobro. Bilo koji sugestija? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi tosh4574
Što točan tip kartica je to i učinio te maknuti stari vozači prije instaliranja nove?
Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
|
|||
|
|||
|
It's GeForce 5200 256mb PCI kartice. JA de-instalirati upravljačke programe putem upravitelja uređaja.
|
|
|
|||
|
|||
|
Jesu li koristite onboard grafika prije nego što je dobio ovu karticu?
Ako je tako pokušati onemogućiti onboard u bios
|
|||
|
|||
|
Pokušao sam da je dobro. kartica dolazi u bios. Ja mogu prebacivati između brodu i kartica. na brodu ima loše rješenje, što znači sam de-instalirati upravljačke programe.
|