![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hé fiúk
I'm a newbie a számítógépekhez így könnyen megy nálam. Nemrég vettem egy grafikus kártya (GeForce 256MB PCI). Nem a legjobb kártyát ott van, de illik a régi PC-le a földre. Van egy régi 15 "TFT monitor, és minden alkalommal fordulni gépemen a monitor becsuk maga le. Ez a megoldás nem kapcsol vissza, ha nem becsuk m gép lefelé. Csodálkoztam ha van egy hibát a kártya, vagy hogy az én monitort nem elég jó. Any suggestions? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tosh4574 Hi
Pontosan milyen típusú kártya ez és nem távolította el a régi illesztőprogramok telepítése előtt az újak?
Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
It's a GeForce 5200 256MB PCI kártya. ÉN uninstalled a sofőrök segítségével Eszközkezelőben.
|
|
|
|||
|
|||
|
Voltál használ alaplapi grafikus mielõtt ezt a kártyát?
Ha igen, akkor próbáld meg kikapcsolni az alaplapi BIOS-ban
Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
próbáltam ezt is. kártyával jön fel a bios. Én válthat a fedélzeten és a kártya. alaplapi a rossz felbontás, ami azt jelenti én eltávolította a vezetők.
|