![]() |
|
| |||
| |||
| Hey guys Es esmu newbie ar datoriem tā iet vienkārši uz mani. Es nesen nopirka grafikas karti (GeForce 256MB PCI). Nav labākais karti tur, bet, kostīmi mans vecais PC līdz zemei. Es esmu vecs 15 "TFT uzraudzīt un everytime I savukārt manu mašīnu kontrolēt izslēdzas pats off. Tā nevar pagriezt atpakaļ, ja vien es izslēgšanas mana mašīna uz leju. Man bija jautājums, ja ir vaina ar karti vai ka mana Monitors nav pietiekami labs. Any suggestions? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi tosh4574 Kāda tieši veida karte, un jūs noņemt veco draiveri pirms instalēšanas jaunus?
|
| |||
| |||
| Tas GeForce 5.200 256MB PCI karti. Es atinstalēt draiveri caur Device Manager. |
|
| |||
| |||
| Vai jūs lietojat uz kuģa, grafikas, pirms jums šo karti? Ja tā, mēģiniet atspējot borta in BIOS
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| ir mēģinājuši, ka labi. karte nāk līdz ar BIOS. Es varu pārslēgties no borta un kartes. borta ir slikti rezolūciju, kas nozīmē, ka man ir atinstalēta draiverus. |