![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey guys Jestem newbie na komputerach tak go easy on me. Niedawno kupiłem kartę graficzną (GeForce 256MB PCI). Nie najlepsze karty, ale obecnie nie pasuje mój stary komputer na ziemię. Mam stary 15 "monitor TFT oraz Everytime I Turn My maszyny na monitorze zamyka się wyłącza. Nie będzie zawrócić na ile zamknęłam maszyny w dół. Zastanawiałem się, czy nie ma błędów w karty, lub że moje monitor nie jest wystarczająco dobre. Wszelkie sugestie? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi tosh4574 Co dokładnie typ karty jest i nie usunąć starych sterowników przed instalacją nowych?
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Jest to karta GeForce 5200 256MB PCI. I po odinstalowaniu sterowników przez menedżera urządzeń. |
|
| |||
| |||
| Czy można za pomocą grafiki na pokładzie, zanim dostałem tę kartę? Jeśli tak, spróbuj wyłączyć na pokładzie w BIOS-ie
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| tego próbowali również. Karta jest w BIOS. Mogę przełączyć na pokładzie i karty. na pokładzie ma złe rozwiązania, które oznacza, że muszę odinstalować sterowniki. |