![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci Som nováčik na počítače tak ľahké ísť na mňa. Nedávno som si kúpil grafickú kartu (GeForce 256MB PCI). Nie je najlepšie kartu, ale tam hodí môj starý počítač na zem. Mám starý 15 "TFT monitor a všetko otočím prístroj na monitor vypne sám vypne. Nebude zase späť, ak uzavriem stroj nadol. Napadlo ma, či je chyba s kartou, alebo, že môj monitora nie je dosť dobrý. Akýkoľvek návrhy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi tosh4574 Čo presný typ karty, a to ste sa odstrániť staré ovládače pred inštaláciou novej?
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Je to GeForce 5200 256MB PCI kartu. I uninstalled ovládače cez správcu zariadení. |
|
| |||
| |||
| Boli ste s použitím integrovanej grafickej ako ste sa touto kartou? Ak áno, skúste sa vypnúť na palube v bios
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Snažil sa, že rovnako. karta príde v bios. Môžem prepínať medzi integrovanou a karty. doske je zlé rozlíšenie, ktoré znamená, že som odinštalovať ovládače. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Grafické karty / sledovať problémy | Lone500 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 18. január 2008 17:02 |
| Monitor ťažkosti | prístrešok | Graphics Cards & Monitory | 5 | 6. januára 2008 16:36 |
| Conecting druhú grafickú kartu + sledovať | dubs89 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 28. decembra 2007 12:53 |
| Monitor ťažkosti | Kurt | Graphics Cards & Monitory | 3 | 30. augusta 2007 04:41 |
| Monitor ťažkostiach | ComputerNoob | Graphics Cards & Monitory | 2 | 11. augusta 2007 19:23 |
| Thread Tools | |
| |