![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момци Ја сам за почетнике рачунарима тако лако ићи на мене. Недавно сам купио графичку картицу (ГеФорце 256МБ ПЦИ-). Није најбоље картице тамо, али одговара мом старом ПЦ-доле на земљу. Имам стари 15 "ТФТ екран монитора и еверытиме да укључим моју машину на монитор сам искључује се неће поново укључити ако затворим мој апарат на доле питам се. Ако постоји грешка са картицом, или. Да моја монитора није довољно добро. Било који сугестија? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хи тосх4574 Шта је тачан тип картице то је и урадио уклоните старе драјвере пре инсталације нових?
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| То је ГеФорце 5200 256МБ ПЦИ картицу. Деинсталирати драјвере сам преко Девице Манагер. |
|
| |||
| |||
| Да ли сте помоћу уграђене графике пре него што сте добили ову картицу? Ако је тако покушајте да га онемогућите уграђен у БИОС
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| су покушали да је то добро. картица долази у БИОС-у. Ја да се пребацујете између уграђен и картицу. прикључи се лоше резолуцију што значи да сам деинсталирати драјвере. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Графике картице / монитора проблеми | Лоне500 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 18 јануар 2008 17:02 |
| Монитор невољи | пролити | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 6 јануар 2008 16:36 |
| Цонецтинг другом графичком картицом + монитор | дубс89 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 28 децембар 2007 12:53 |
| Монитор невољи | Курт | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 30 аугуст 2007 04:41 |
| Монитор троубле | ЦомпутерНооб | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 11 аугуст 2007 19:23 |
| Тхреад Тоолс | |
| |