![]() |
|
| |||
| |||
| Hey çocuklar Ben bana kolay gitmek bilgisayarlara bir newbie kulüpler. Yakın zamanda) bir grafik kartı (GeForce 256MB PCI satın aldı. Orada ancak uygun eski PC aşağı yere dışarı en iyi kartı. Izlenmesine ve monitörde benim makine açmak her eski bir 15 "TFT si kendini kapatır. It's back yapana varsa kartı veya bir hatam. Merak ediyordum benim makine kapatılmazsa açılmaz benim monitör yeterince iyi değil. Any suggestions? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi tosh4574 Kartı ne tip kesin ve size yeni yüklemeden önce eski sürücüleri kaldırmak mı?
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Bir GeForce 5200 256MB PCI kart. Ben aygıt yöneticisi ile sürücüler kaldırılmaz. |
|
| |||
| |||
| Önce bu kart var sen onboard grafik kullanarak mi? If so BIOS onboard devre dışı bırakmayı deneyin
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| o da denedi. kart BIOS çıkageldi. Ben onboard ve kart arasında geçiş yapabilirsiniz. onboard olan kötü çözünürlük hangi I sürücüler kaldırılmaz anlamına gelir. |