![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моят графични карти не се откриват и в Device Manager слота, където тя е в това просто е с удивителен знак къде се намира. Ако има някакъв хардуер или софтуер, проблемът ми кажеш. Съмнявам своя софтуер, тъй като няма да инсталира драйверите. Аз също имам две различни типове RAM в, трябва да взема една група или да я оставите ли? ако някой може да им каже как да се определи това, че би било чудесно. Имам сложите линк към видео Имам качен в YouTube тук, . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Преинсталирането на дънната водачите трябва да го поправим.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Как да отида за да го правиш? |
|
| |||
| |||
| Отиди в сайта на производителя на дънната платка, удари Подкрепа намерете дънната в падащото меню и търсите драйвери.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| Мога ли да използвам PCI графична карта? | pete21 | Графика на карти & Монитори | 8 | 17 Jan 2009 12:57 |
| Коя графична карта???? | Джони | Графика на карти & Монитори | 10 | 23rd Nov 2008 15:08 |
| Коя графична карта | deeajz | Графика на карти & Монитори | 10 | 22 Дек 2007 18:45 |
| В търсене на новата графична карта | Coolyxxx | Графика на карти & Монитори | 10 | 14 Дек 2007 21:35 |
| Нишка Инструменти | |
| |