![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Moje grafická karta je Nedostávám zjištěny a ve Správci zařízení slotu, pokud je v ní jen má vykřičník, kde je. Pokud existuje nějaký hardware nebo software, problém mi to řekni. Pochybuji, jeho software od řidičů nelze nainstalovat. Také jsem se dva různé typy RAM in, by měl mít i jeden soubor, nebo z ní odchází v? jestli někdo mohl říct jim, jak se to spravit, že by bylo skvělé. Jsem vložil odkaz na video mám nahrané na youtube zde . |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přeinstalovali desce měli by to napravit.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jak bych měl jít dělat, že? |
|
| |||
| |||
| Přejít na stránkách výrobce vaší základní desky, prašti podporu, naleznete na základní desce v rozbalovací nabídce, a hledat pro řidiče.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. Srpna 2009 08:44 |
| Mohu použít PCI grafickou kartu? | pete21 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 17. ledna 2009 12:57 |
| Která grafická karta?? | Johnnie | Graphics Cards & Monitory | 10 | 23. listopadu 2008 15:08 |
| Které grafické karty | deeajz | Graphics Cards & Monitory | 10 | 22. prosinec 2007 18:45 |
| Hledáte novou grafickou kartu | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitory | 10 | 14. prosince 2007 21:35 |
| Thread Nástroje | |
| |